5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

omr5454

Üye
Benim anlamadığım nokta hack niyetiyle böyle bir yola çıkılmış ve bu geliştirilerek bir noktaya getirilmiş takdir ediyorum. Peki bu olaydaki mantık tüm sistemin yeniden yüklenmesiyse, bukadar uraş verileceğine direk 31'li versiyonu bu şekilde yüklememiz mümkün değilmi? sonrasında hellox la eski usül hack yapılabilir...

hitachi

hitachi

Üye
arkadaşlar bir deneseniz sadece bende mi oluyor yokse genelmi, birde konudaki video da ev ekranında kaydırma ile değişiklik yapıyor yanlış görmediysem bende olmuyor o başka birşeymi acaba?

n97 ye özel bişeymiş o.bizdede olmuyo.:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Benim anlamadığım nokta hack niyetiyle böyle bir yola çıkılmış ve bu geliştirilerek bir noktaya getirilmiş takdir ediyorum. Peki bu olaydaki mantık tüm sistemin yeniden yüklenmesiyse, bukadar uraş verileceğine direk 31'li versiyonu bu şekilde yüklememiz mümkün değilmi? sonrasında hellox la eski usül hack yapılabilir...
Dostum bu modifiye işi sadece V40'da işe yarayan bir şey..

TPLay

TPLay

Üye
@ @n!wa+*R™ orjinal fontun ilk sayfada olduğunu inkar eden yok.Orjinal fontlu rom diyorum ben.Sana sordum hangisi orjinal fontlu rom diye sen bana orjinal font ilk sayfada diyorsun.İki romu da çektim kurdum.neyse iddialaşacak değilim.İlk sayfada iki tane rom var biri betaya ait yatık harfli olan diğeri son çıkan finale ait ince harfli.Emeğine saygım var ama sanırım ikimizden biri anlamıyor.İlk sayfada 3 tane rom var biri orjinal fontlu mu da ben göremiyorum.Gördüğüm orjinal font dosyası zaten onunla romu düzenledim.adresi verdim.Şimdiye kadar ilk sayfaya bu rom eklenmiş olsaydı başkalarınca da tekrar tekrar sorulmazdı.Sen de ben de rahat ederdik.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@ @n!wa+*R™ orjinal fontun ilk sayfada olduğunu inkar eden yok.Orjinal fontlu rom diyorum ben.Sana sordum hangisi orjinal fontlu rom diye sen bana orjinal font ilk sayfada diyorsun.İki romu da çektim kurdum.neyse iddialaşacak değilim.İlk sayfada iki tane rom var biri betaya ait yatık harfli olan diğeri son çıkan finale ait ince harfli.Emeğine saygım var ama sanırım ikimizden biri anlamıyor.İlk sayfada 3 tane rom var biri orjinal fontlu mu da ben göremiyorum.Gördüğüm orjinal font dosyası zaten onunla romu düzenledim.adresi verdim.Şimdiye kadar ilk sayfaya bu rom eklenmiş olsaydı başkalarınca da tekrar tekrar sorulmazdı.Sen de ben de rahat ederdik.
Arkadaşım "sen de bende rahat ederdşk" derken sen neden rahatsız oluyorsun onu anlayamadım?

İsteyen olursa yazdık başta diye alsın kursun..

TPLay

TPLay

Üye
Hazırca orjinal font uygulanmış rom varken neden herkese tekrar tekrar yaptırmak istiyorsun anlamadığım orası.neyse sen bilirsin.Senin tercihin insanların zorluk çekmesiyse dieyceğim kalmadı.Uğraşsın dursun insanlar.Tekrar modifiyen için teşekkürler.Esen kal arkadaşım.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hazırca orjinal font uygulanmış rom varken neden herkese tekrar tekrar yaptırmak istiyorsun anlamadığım orası.neyse sen bilirsin.Senin tercihin insanların zorluk çekmesiyse dieyceğim kalmadı.Uğraşsın dursun insanlar.Tekrar modifiyen için teşekkürler.Esen kal arkadaşım.
Arkadaşım zorluk çekmesini isteseydim eğer böyle her yardım isteyene anında yardım etmezim..;)

O yüzden o sözün gereği kadar saçma ve yersiz oldu..Şimdiye kadar sadece 1 en fazla 2 kişi çıktı 15 sayfalık yorumlardan diğer herkes beta1 veye beta2 deki gibi fontları istedi..Ama neyse linkini konuya eklerim merak etme:pro:

TPLay

TPLay

Üye
Yardımlarına bişey demedim,gerçekten herkesin yardımına koşuyorsun.Ama anlamakta zorlananlar var o yüzden ısrar etmiştim.Kusura bakma kardeşim.Tekrar kolay gelsin :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarına bişey demedim,gerçekten herkesin yardımına koşuyorsun.Ama anlamakta zorlananlar var o yüzden ısrar etmiştim.Kusura bakma kardeşim.Tekrar kolay gelsin :oke:
Seninde bir yardımda bulunmak istediğinden eminim merak etme..:sarıl:
Linkin konuya eklenmiştir:oke:

hitachi

hitachi

Üye
Doğancan kardeşim şu forumda bişiler buldum bi bak istersen belki birileri yapmıştır şu n97 yi 5800 da çalıştıma olayını.Resimler var ama fake mi yoksa gerçekmi anlamadım.Link falan da yok indirmek için.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
dagancan kardeşim bu room pactheri yükleyemedim bu dahili bir bileşendir diyo acaba nerde yanlış yaptım bi yardımcı olsana

tugrul_27

tugrul_27

Üye
evet ettim bu dahili bir bileşendir diyo

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ya bende gördüm bi sitede 5800 ra n 97 nin ana ekranda ki gibi kısayollar yapmışlar nasıl yapmışlar bilmiyorum

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
dagancan kardeşim bu room pactheri yükleyemedim bu dahili bir bileşendir diyo acaba nerde yanlış yaptım bi yardımcı olsana

BENDE AYNI SORUNU YASIYORDUM AL SANA COZUM

ANİMATORE SELAMLAR SAYGILAR ONUN SAYESINDE SUPER SISTEM
KURULUMU OKU YADA

ROM YUKLEDIKTEN YANI SITEMI KURDUKTAN HEMEN SONRA E YANI HAFIZA KARTINA Patches KLASORUNU KOPYALA SONRA TELEFONDAN MENU SONRA TOOLS DAN RP-LİTE+ AC SONRA OK SONRA İNSTALL SERVER RP+ VE OPEN4ALL RP+ AKTIP YANI YESIL YAP SONRA RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn_ KUR OKADAR SONRA RP-LİTE+ AC VE AUTO OZELLIGINI CALISTIR OKADAR

Newpronik

Üye
bu dosyalardan hangisini indiricez 4 tane var biri fon biri orjinal fontlu geriye kaldı 2 link hangisi daha güncel veya 2 sidemi aynı boyutları farklıda açıklarsan onları sevinirim

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
bu dosyalardan hangisini indiricez 4 tane var biri fon biri orjinal fontlu geriye kaldı 2 link hangisi daha güncel veya 2 sidemi aynı boyutları farklıda açıklarsan onları sevinirim

arakdasım sen bunu ındır super bıse dıgerlerı yazı fontu baska bu telın orjınal yazı fontlu olan modıfıye dosyası oke

Orjinal 5800 Fontu ( ana sayfadakı lınktır )
http://hotfile.com/dl/31070564/576406c/RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02.html

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
BENDE AYNI SORUNU YASIYORDUM AL SANA COZUM

ANİMATORE SELAMLAR SAYGILAR ONUN SAYESINDE SUPER SISTEM
KURULUMU OKU YADA

ROM YUKLEDIKTEN YANI SITEMI KURDUKTAN HEMEN SONRA E YANI HAFIZA KARTINA Patches KLASORUNU KOPYALA SONRA TELEFONDAN MENU SONRA TOOLS DAN RP-LİTE+ AC SONRA OK SONRA İNSTALL SERVER RP+ VE OPEN4ALL RP+ AKTIP YANI YESIL YAP SONRA RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn_ KUR OKADAR SONRA RP-LİTE+ AC VE AUTO OZELLIGINI CALISTIR OKADAR
:oke:

Newpronik

Üye
ya benim için font önemli değil orjinal yapabiliyorsun onu benim aradığım en son hangisi çıktı 1. linkmi 4. linkmi 1. linki kurdum ilkinde xpress teması yandan geliyordu orjinal fontta yukardan gelip gidiyor fark o kadarsa sorun yok :D

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ya benim için font önemli değil orjinal yapabiliyorsun onu benim aradığım en son hangisi çıktı 1. linkmi 4. linkmi 1. linki kurdum ilkinde xpress teması yandan geliyordu orjinal fontta yukardan gelip gidiyor fark o kadarsa sorun yok :D

sen benım verdıgım lınkı ındır oke

Üst Alt