Dostum orada tam 3 alternatif var..Hatta gittim birde beta 1 deki fontu tekrara final versiyondaki özellikleri ile birleştirip bir rom hazırladım..Linkide orada
Sıkılmadan cevaplıyorsun.Çok saol.Yalnız ben orjinal fonta geri dönmek istiyorum.Üstteki kırmızı yazılı dosya orjinal fontlu olan mı yoksa alttaki yeşil yazılı olan mı.Ona göre tekrar flashlyacağım telefonu.Tekrar dan çok teşekkür ederim.
Sıkılmadan cevaplıyorsun.Çok saol.Yalnız ben orjinal fonta geri dönmek istiyorum.Üstteki kırmızı yazılı dosya orjinal fontlu olan mı yoksa alttaki yeşil yazılı olan mı.Ona göre tekrar flashlyacağım telefonu.Tekrar dan çok teşekkür ederim.
Kardesim bunu kurunca tekrar kaldırılabiliniyomu ayrıca burda degisik bi tema war mesela degistirmek istedin bi problem cıkarmı ?? yazı fontunu istedigimiz gibi ayarlayabilirmiyiz ?? cevaplarsan cook makbule gecer..
Nokia orjinal font ile yeni rom düzenledim.Telefonumda denedim çalışıyo.Aşağıdaki linkten indirilebilir.İlk sayfaya eklersen sevinirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada ; Kineting Scrolling çok fazla hareketlenmiş.Alt sıradaki uygulamalarda sorun yok ama,İlk sıradaki uygulamalarda bu yüzden zorlukla (zıplıyor) seçim yapılıyor.Bence Kineting Scrolling'de hareket ayarlamasına gitmek gerekiyor.
Kardesim bunu kurunca tekrar kaldırılabiliniyomu ayrıca burda degisik bi tema war mesela degistirmek istedin bi problem cıkarmı ?? yazı fontunu istedigimiz gibi ayarlayabilirmiyiz ?? cevaplarsan cook makbule gecer..
Elbette kaldırabilirsin.Ama v.4.005 i geri yüklemen lazım.tema yüklemelerde bir sorun olmaz.
Yazı fontu için Nokia Editörü indirip yeni Rom düzenlemen gerekiyor.
Ben yaptım oldu.Ama sabah telefon açılmakta zorluk çekti.Birde bişey fark ettim ovi mağaza ikonu çalışmıyor.Telefonu usb kablosu ile bağlayınca rompatcher kayboldu.Akşam yine denicem evde.
sabahtan beri pc ye bağlayıp söküyorum,rompatcher yerinde duruyor,hack bu sefer sağlam yani. Ovi mağaza olayına gelince,uygulamayı bulup yüklersen sorun ortadan kalkacaktır
Ben yaptım oldu.Ama sabah telefon açılmakta zorluk çekti.Birde bişey fark ettim ovi mağaza ikonu çalışmıyor.Telefonu usb kablosu ile bağlayınca rompatcher kayboldu.Akşam yine denicem evde.
font işini hallettim saolasın da bu ev ekranları varya 6 icon ve navi temaları bunları uyguladığımda sağ ve sol tuş diye kısayollar çıkıyor bu temalarda arama yapma tuşu yok onu nasıl ekleye biliriz bunu diğer konulardada yazıyorum ama kimse cevap vermiyor bunu nasıl çözeriz kısayol olarak telefon tuş kısayolu yok telefonda hani olsa kendimizde eklerdik ama kısayollarında yok bu sorunu çözebilirmiyiz acaba.... teşekürler
font işini hallettim saolasın da bu ev ekranları varya 6 icon ve navi temaları bunları uyguladığımda sağ ve sol tuş diye kısayollar çıkıyor bu temalarda arama yapma tuşu yok onu nasıl ekleye biliriz bunu diğer konulardada yazıyorum ama kimse cevap vermiyor bunu nasıl çözeriz kısayol olarak telefon tuş kısayolu yok telefonda hani olsa kendimizde eklerdik ama kısayollarında yok bu sorunu çözebilirmiyiz acaba.... teşekürler
malesef dostum,o temalarda telefon kısayolu yok,rehber çubuğu en güzeli aslında,rehber çubuğunu kapat,kısayolları aç,gayet hoş duruyo,hem ana ekran da yan döndüğünde görüntüü bozulmuyo,şimdilik bence en orjinali rehber çubuğu