agaheroglu
Üye
@n!wa+*R™;2118844' Alıntı:Alakası yok..Asla kendi kendine düşme gibi saçma bi olay olamaz,Sen bu e-mail olayı için proğram kurmuşsundur ve onlar çok hafıza alıyor.
dostum ben sadece benim telefonumda bulunan problemi söyledim sana , öyle bişe olamaz böyle bişe olamaz die yalanlamanı gerektircek birşey söylemedim , telefonumda hiç bişe yüklü değil , haritalar programını bile yüklemedim , oyun moyun hiç bişe ne e-mail nede facebook hiç bişe yüklü değil ama düşüo ve inan suan 67 mb da , nereye kadar gidicek bu düşme olayı onu merak ediyorum . buraya yazma sebebimde başka birisinde varmı die merak ettim.
dostum telefonu flashladıktan sonra hafıza boş olabilir ancak tele daha sonra gerekli olan dosyalar kendiliğinden yüklenir ancak bunlar ne kadar yer kaplar onu bilmiyorum bunud şuna dayanarak söylüyorum teli flashla ve uygulama yöneticisine gir ve kurulu dosyalara bak daha sonra tekrar kontrol et bir sürü dosyanın kendiliğinden kurulduğunu göreceksin bende öyle oluyor
Merak etme..@n!wa+*R™;2118844' Alıntı:dostum ben sadece benim telefonumda bulunan problemi söyledim sana , öyle bişe olamaz böyle bişe olamaz die yalanlamanı gerektircek birşey söylemedim , telefonumda hiç bişe yüklü değil , haritalar programını bile yüklemedim , oyun moyun hiç bişe ne e-mail nede facebook hiç bişe yüklü değil ama düşüo ve inan suan 67 mb da , nereye kadar gidicek bu düşme olayı onu merak ediyorum . buraya yazma sebebimde başka birisinde varmı die merak ettim.Yeni professional sürümüm de tel hafızasını belki 100'e bile kökleyebilirm..
5-10 nolu sayfalar arasına bi bak dostum orda olması lazım sorunun cewabı hatırladığım kadarıylaArkadaşlar kimse şu landscape özelliği nasıl kaldırlır yardım etmeyecekmi lütefen
Sonunda yaptım ama bi sorun var.ROMpatcher+ ı açıyorum açılışta \sys\bin\Patcher*.LDD NOT Found yazısı geliyor. Nerde hata yapmış olabilirim????
ARKADAŞLAR BİRİ YARDIM ETSİN LÜTFEN =(((
arakdasım hafıza kartına Patches klasorunu kopyala oke sonra calıstır ROMpatcher+ oke
bunu ındır ıcındekını yanı oke
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SAOL ARKADAŞIM LİNKTEKİ DOSYAYI İNDİRDİM RAR DAN ÇIKARIP HAFIZA KARTININ İÇİNE ATTIM ZATEN AYNILARIYDI DEĞİŞTİRDİM.patches isminde klasörün içine attım.Anlamadığım Tel. hazıfazası falan arttı hafıza kartı E oldu ama görüntüde bi değişiklik yok anlayamadım :S
sen sımdı nasıl yaptın basından anlat bakem
ilk başta programın kendi setup dosyasını sertifikalandırdım çünkü başta açılmıodu. onu yaptıktan kurabildim. tel. hafızasına kurdum uygulamalara kısayolu geldi ordan içine girdim ama hata verdi ancak sonra açıldı. ınstall server RP+ yi ve open4all RP+ bu ikisini add to auto dedim. ama hiç bişey olmadı. sonra senn dediğin dosyayı indirip hafıza kartında patches klasörü açtım onun içine attım hala bi değişiklik yok. ama az önce de dediğim gibi hafıza kartı E oldu tel. hafızası da arttı..
--------------- Ekleme ---------------
ilk başta programın kendi setup dosyasını sertifikalandırdım çünkü başta açılmıodu. onu yaptıktan SONRA kurabildim. tel. hafızasına kurdum uygulamalara kısayolu geldi ordan içine girdim ama hata verdi ok dedim ve sonra açıldı. ınstall server RP+ yi ve open4all RP+ bu ikisini add to auto dedim. ama hiç bişey olmadı. sonra senn dediğin dosyayı indirip hafıza kartında patches klasörü açtım onun içine attım hala bi değişiklik yok. ama az önce de dediğim gibi hafıza kartı E oldu tel. hafızası da arttı..
UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR...
bak arakdasım ılk olarak sole
1 telefonu formatlıcan yenıden kuracan bu yenı sıstemı oke
2 format ısı bıtınce yanı yenı sıstemı kurunca ılk olarak e kısmına benım sana yolladıgım klasoru at
3 sonra ınstall server RP+ ve open4all RP+ sadece bu ıkısını aktıf yap sonrada RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn kur sonra otomatık yap
sertıfıka fılan ugrasma oke ondan senın sıkıntın zaten bu olayları yapınca ole bır sorun kalmıyor oke
al sana RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn ve Patches tek rar bunlarla yap oke ıcınde kurulumda var ben yzadım ıcınde HandyTaskman_S60_Touch-ysncn_ var bunuda kur ram rom olaylarını kontrol edersın okee
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?