Omni rom nasil cmden farki ne ?
dendim omniyede dün akşam ama fazla ingilizce terim var ondan beğenmedimCm den varkı ne derken maclaw cm11 demek istedin herhalde kardeş,bildirim ekranı biraz daha farklı ,daha
detaylı ayarlar mevcut,ben ART dosya sisteminde kullanıyorum çok seri,hızlı.3saat ekran açık şarj gördüm.
Uploadı erkene alma durumunuz var mı ?Yeni görüntüler eklenmiştir.
Kahvaltı yapim romu denicem bir sorun çıkmazsa sonra da upload edecemUpload Başlasın o zamanUploadı erkene alma durumunuz var mı ?

Teşekkürler. Ellerinize sağlıkKahvaltı yapim romu denicem bir sorun çıkmazsa sonra da upload edecemUpload Başlasın o zaman

İyi günlerde kullanın inşallahTeşekkürler. Ellerinize sağlık![]()
Uploadda sorun çıktı , biraz gecikecekona biraz baktım da bulabilirsem söylerim , fusion konusunda yazmışsın görmüştüm.ChessDroid V2 Link eklendi....Hocam bu kilit ekranında yahoo haber şeridi var ya Türkiye haberleri orda çıkmıyor bunun bir çaresi varmıdır
Build.prop ile kendin düzenle onuİbrahim abi biraz erken oldu ama v3 te sürümü 4.4.2 yapabilir misin ? Arkadaşlara hava atmam lazım![]()
v2 çıkarmamın sebebi galeri video kaydı gibi her zaman kullanılan hataların olması v3 bakalım artık ne zamana olursa
o uzun olur bu kadar kısa olmaz Eline sağlık hocamona biraz baktım da bulabilirsem söylerim , fusion konusunda yazmışsın görmüştüm.ChessDroid V2 Link eklendi....![]()
İbrahim@ ustam eline sağlı şimdi harika ollmuş yaklaşık iki senedir bu cihazı kulanıyorum en sevdiğim rom budur devamını bekleriz saygılar dilerim.ChessDroid v2

Build.prop ile kendin düzenle onuv2 çıkarmamın sebebi galeri video kaydı gibi her zaman kullanılan hataların olması v3 bakalım artık ne zamana olursa
o uzun olur bu kadar kısa olmaz
![]()