joker.lg
Üye
ya nasıl ya wipe cache parrtion ve factory reset yap sonra romu kur rebbot et 10 dk bekle açılıribrahimyuksel performans gerçekten mükemmel olmuş şarjda güzel v2 de yeniliklerde gelicek baya bi güzel olur diye düşünüyorumOlmuyo abi herseyi sildim tum wipeleri yaptim samsun yazısında kalıyo![]()
(sadece görünce haber vereyim dedim) rom güzele benziyor umarim yakın zamanda kurcalarım
Çizgiyi görmediyseniz saatin üstündeki 0 a bakın orda sona eriyor çizgiBu arada dün s5e dokunma fırsatım oldu hizlı erişimde şöyle bir özellik vardı interneti hızlandır diye Ac veya kapat onun modunu alabilir mıyız?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızustteki cizgi nedir acaba ?? Kurdum ama okula gidiyordum diye eski romumu yukleyemedim pek bakamadim ne var ne yok galeri evet so ru nlu ama duzeltilmis tam bakamadım bu arada fusionkat romunun v3u çıkacakmış neredeyse hazırmış yazmış adam facede ben daha v2yi kuramıyorum telefona adam v3u çıkarıcak(sadece görünce haber vereyim dedim) rom güzele benziyor umarim yakın zamanda kurcalarım
Çizgiyi görmediyseniz saatin üstündeki 0 a bakın orda sona eriyor çizgiBu arada dün s5e dokunma fırsatım oldu hizlı erişimde şöyle bir özellik vardı interneti hızlandır diye Ac veya kapat onun modunu alabilir mıyız?

o üstteki çizgiyi halletmek ıcın Ayarlar>Batarya Bar Rengi>En üstteki Show Battery Bar tikini kaldırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızustteki cizgi nedir acaba ?? Kurdum ama okula gidiyordum diye eski romumu yukleyemedim pek bakamadim ne var ne yok galeri evet so ru nlu ama duzeltilmis tam bakamadım bu arada fusionkat romunun v3u çıkacakmış neredeyse hazırmış yazmış adam facede ben daha v2yi kuramıyorum telefona adam v3u çıkarıcak(sadece görünce haber vereyim dedim) rom güzele benziyor umarim yakın zamanda kurcalarım
Çizgiyi görmediyseniz saatin üstündeki 0 a bakın orda sona eriyor çizgiBu arada dün s5e dokunma fırsatım oldu hizlı erişimde şöyle bir özellik vardı interneti hızlandır diye Ac veya kapat onun modunu alabilir mıyız?
Hadi bakalımbnde şimdi indiriyorum inş güzeldir![]()
Galeri çözümü koyduk bazılarında sıkıntı çıkarsa diyeArkadaşlar galeri disinda sıkınti yoksa yuklucem nasil rom
Androbot romu twrp ile flaşladım s3mini yazısı geldi sonra başka hiç birşey gelmdei wipw felan yaptım yeniden yükledim olmadı sence sorun nedir
Tmm abi şimdi bi rom flaşladım idareten hemen cwm flaşlayıp deneyeceğim sonucu yazarımTWRP ile değil cwm ile flashla , TWRP de sorun çıkabilir.
cwm ile deneAndrobot romu twrp ile flaşladım s3mini yazısı geldi sonra başka hiç birşey gelmdei wipw felan yaptım yeniden yükledim olmadı sence sorun nedir
TamamTmm abi şimdi bi rom flaşladım idareten hemen cwm flaşlayıp deneyeceğim sonucu yazarım
AçılıştamıBende sürekli takıliyor neden acaba ?? Donup duruyor
İlginç tam anlıyamadım ama bizde öyle bir sorun yok.Arkadaşlar yapılan anketlere Grubumuz:Hayir tus kilidini acinca ilk acikista çalıştı restart attim kilidi açınca menüye girmedi dondu ekranTekrar flasladim ayni olduBakalim v2 de yukleyecem ben aslinda buda iyi ama v2 bakaim iste
Ek patch eklenmek uzerebenim orijinal video oynatıcımda hata çıktı bi kez açmaya çalıştım telefon dondu restlediğimde ise kilit ekranı açılmıyorwipeleri tekrar yapmama rağmen durum aynı