yusufyagci
Üye
Bilemedimki bizde hiçbir sıkıntı yokiki telefonumada yükledim romun görüntüsü ayarları olsun şekil duruyor çok güzel ve hızlı idi telefonu açıp kapattım rom bozdu kendini şimdi telefon açıldıkdan 5sn sonra donuyor yüklemeyin arkadaşlar sıkıntılı sürekli donuyor update bekleyin düzelince hepiniz yükleyin görüntüleri şahane
bilgilerim gitmesin die wipe vs yapılmıyor bazen. buda sıkıntı olabiliyor bazen...Bilemedimki bizde hiçbir sıkıntı yok
bende yapmadım sorun cıkmadıgayet başarılı arkadaşlar. ikinciye flashlayınca hiç birşey kalmadı sorun olarak.
en iyi performansı almak istiyorsanız. butun sistemi silip sıfır kurulum yapın bence..
bilgilerim gitmesin die wipe vs yapılmıyor bazen. buda sıkıntı olabiliyor bazen...

eski kullanılan romda onemli tabibende yapmadım sorun cıkmadı![]()
Yaa bsey soracam su saydam bar varya onu orjinal rom uzerine mod olarak yukleyemezmiyiz ??Daha roma dahil edilmedi düzenlemeler devam ediyor!
+son kullanılan uygulamalar butonu eklendi
+ Turkcell yazısının olduğu yer rengi değiştirildi
+Video player sorunu düzeltildi
+s4 yazı tipi eklendi
+s4 etkin uygulama widgeti eklendi
+galeri sorunu düzeltildi
+s4 beyaz klavye eklendi
Sistem tamamen türkçe olacak bu türklerin romu çalışmalar devam ediyor @ykpknl
Başka hata var mı ? telefonda donma gibi sorun yaşayalar var kilit ekranından sonra açılmıyo diyenler var , onlar wipe yapmadıkları içindir. fu ll wipe ile yüklemenizi tavsiye ederim. Ben defalarca flashladım ama sorun yok donma olarak.
Aynen onu apk olarak yukleyıns healt durdu hatası var![]()
S healtı tamamen kaldırdım kullanmak isteyen varsa Andrıbot un verdiği linkten yüklesin bir sonraki güncelleme de.s healt durdu hatası var![]()
Omni rom nasil cmden farki ne ?Ben romu iki kere kurdum,cmw recovery kullandım.ikisinde de siyah ekranda kaldı 15dakika bekledim ekran
gelmedi cmw-touch kullandım.Sonra omni 4.4.2 roma geri döndüm.
Krall au status barin ekleneblr yeri varya oraya uygulama degilde wifi falan eklense yaa.......Liste Yenilendi.......
Daha roma dahil edilmedi düzenlemeler devam ediyor!
+son kullanılan uygulamalar butonu eklendi
+Turkcell yazısının olduğu yer rengi değiştirildi
+Video player sorunu düzeltildi
+s4 yazı tipi eklendi
+s4 etkin uygulama widgeti eklendi
+galeri sorunu düzeltildi
+s4 beyaz klavye eklendi
+Mürekkep renkleri silindi , sadece dalga efekti var
+Durum çubuğu rengi , Batarya Bar Rengi , Hızlı kısayol ayarı menüleri Türkçeye çevrildi
Onlarda sorun var galeri için patch var fakat diğeri için yok. Şu an düzenleme devam ediyor , v2 de sorunsuz olacak.ibrahimyuksel@ ustam eline kuluna sağlık güzel bir rom yapmışsın yalınız bende resimler açılmad video uynatma açılmdı sebebi ne olabilir acaba teşkürler..?