ibrahimyuksel
Üye
Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın inşallahTamam abi deniyorum şimdi bu arada rom gercekten harika ellerinize sağlık![]()

Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın inşallahTamam abi deniyorum şimdi bu arada rom gercekten harika ellerinize sağlık![]()

İlk kurulum da cwm de herhangi bir yazı çıkmıyor. Direk kuruluyor sonra cwmye dönüyor.
Pm attımYok onu demedim,kurduktan sonra telefon boot ederken,siyah ekranda kalıyor orda logo geliyor mu?samsung filan?
Nasıl yani ? TWRP otomatik bir yere yedekler oradan da geri alır zaten sen farklı bir yere mi almıştın yedeğini ?Twrp ile backup aldım hangi klasörde olduğunu bulamıyorum.
Yedekledim. Twrp de gözüküyor. Sıkıntı yok. Fakat backup dosyası sdcard da hangi klasörde onu bulamıyorum.Nasıl yani ? TWRP otomatik bir yere yedekler oradan da geri alır zaten sen farklı bir yere mi almıştın yedeğini ?
Maalesef mümkün değil şu an bu dediğin orjinali yok sürekli düzenleme yaparak ilerledim.@ibrahimyuksel hacıı şu bildirim paneli bölümü bnm pek hoşuma gitmedi ama rom tam istediğim gbi şimdi bna şöyle bildirim paneli bölümünü normal olanını vereblrmsin mümnmü bu ??
hadii yaaa o olsa iydi :/Maalesef mümkün değil şu an bu dediğin orjinali yok sürekli düzenleme yaparak ilerledim.
Böyle daha güzel.hadii yaaa o olsa iydi :/
OTA DESTEĞİ GELDİ.Konudaki linkten flashlayınız.
![]()
süperde olduolay budurOTA DESTEĞİ GELDİ.Konudaki linkten flashlayınız.
![]()
Samsung orijinal Türkçe klavyeyi entegre edebilir misiniz?Sen onu kendin yüklersen iyi olur çünkü genel olarak istenen klavye roma eklendiolay budurSamsung orijinal Türkçe klavyeyi entegre edebilir misiniz?
yaw şu ota olayı nedr pek derin bilgim yokSen onu kendin yüklersen iyi olur çünkü genel olarak istenen klavye roma eklendi![]()

Bundan sonra rom üzerindeki değişikleri sitelerden değil telefondan yükleyeceksiniz. Hani samsung güncelleme veriyor ya telefona ona benzer bir şey bende güncellemeleri oradan verecem , daha kolay olacak inşallahyaw şu ota olayı nedr pek derin bilgim yok![]()