Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 Mini i8190|4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |
Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın inşallah
ertankarli
Üye
İbrahim kardeş cmw ile flaşlıyorum full wipe yaptım ilk kurulumda logo yok mu ? Siyah ekranda bekledim 15 dakika açılmadı daha fazla mı beklemem gerekiyor?
ibrahimyuksel
Üye
Konu Sahibi
İlk kurulum da cwm de herhangi bir yazı çıkmıyor. Direk kuruluyor sonra cwmye dönüyor.
Yedekledim. Twrp de gözüküyor. Sıkıntı yok. Fakat backup dosyası sdcard da hangi klasörde onu bulamıyorum.
theeternal
Üye
cok güzel oldu bu v2 ama v3 de dahada iyi olcak .D
ykpknl
Üye
@ibrahimyuksel hacıı şu bildirim paneli bölümü bnm pek hoşuma gitmedi ama rom tam istediğim gbi şimdi bna şöyle bildirim paneli bölümünü normal olanını vereblrmsin mümnmü bu ??
@ibrahimyuksel hacıı şu bildirim paneli bölümü bnm pek hoşuma gitmedi ama rom tam istediğim gbi şimdi bna şöyle bildirim paneli bölümünü normal olanını vereblrmsin mümnmü bu ??
Bundan sonra rom üzerindeki değişikleri sitelerden değil telefondan yükleyeceksiniz. Hani samsung güncelleme veriyor ya telefona ona benzer bir şey bende güncellemeleri oradan verecem , daha kolay olacak inşallah