Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

ertankarli

Üye
İbrahim kardeş cmw ile flaşlıyorum full wipe yaptım ilk kurulumda logo yok mu ? Siyah ekranda bekledim 15 dakika açılmadı daha fazla mı beklemem gerekiyor?

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
İlk kurulum da cwm de herhangi bir yazı çıkmıyor. Direk kuruluyor sonra cwmye dönüyor.

ertankarli

Üye
İlk kurulum da cwm de herhangi bir yazı çıkmıyor. Direk kuruluyor sonra cwmye dönüyor.

Yok onu demedim,kurduktan sonra telefon boot ederken,siyah ekranda kalıyor orda logo geliyor mu?samsung filan?

verynice

verynice

Üye
Twrp ile backup aldım hangi klasörde olduğunu bulamıyorum.

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: verynice
verynice

verynice

Üye
Nasıl yani ? TWRP otomatik bir yere yedekler oradan da geri alır zaten sen farklı bir yere mi almıştın yedeğini ?
Yedekledim. Twrp de gözüküyor. Sıkıntı yok. Fakat backup dosyası sdcard da hangi klasörde onu bulamıyorum.

theeternal

theeternal

Üye
cok güzel oldu bu v2 ama v3 de dahada iyi olcak .D :D

ykpknl

ykpknl

Üye
@ibrahimyuksel hacıı şu bildirim paneli bölümü bnm pek hoşuma gitmedi ama rom tam istediğim gbi şimdi bna şöyle bildirim paneli bölümünü normal olanını vereblrmsin mümnmü bu ??

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
@ibrahimyuksel hacıı şu bildirim paneli bölümü bnm pek hoşuma gitmedi ama rom tam istediğim gbi şimdi bna şöyle bildirim paneli bölümünü normal olanını vereblrmsin mümnmü bu ??
Maalesef mümkün değil şu an bu dediğin orjinali yok sürekli düzenleme yaparak ilerledim.

m-ortak

Üye
slm arkadşlar

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
:turkiye:OTA DESTEĞİ GELDİ.Konudaki linkten flashlayınız.:biggrin:

• Beğen
Tepkiler: theeternal
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
yaw şu ota olayı nedr pek derin bilgim yok :D
Bundan sonra rom üzerindeki değişikleri sitelerden değil telefondan yükleyeceksiniz. Hani samsung güncelleme veriyor ya telefona ona benzer bir şey bende güncellemeleri oradan verecem , daha kolay olacak inşallah ;) :)