(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

halojan54

Üye
Bir günlük gözlemlerim sonrasında:
1.T9 sorunsuz
2.Klavye sorunsuz
3.Dil sorunsuz
4.Hız ve ram sorunsuz
5.Şarj sorunsuz
6.4x5 menu kesinlikle calışıyor isteyenere resim gönderebilirim
7.Ovi store sorunsuz
8.Kamera ve video kalitesi sorunsuz
Gördüğüm en güzel fw lerden biri
TEKRAR TEŞEKKÜRLER MEGA

arkadaşa katılmamak elde değil. merakla yeni paylaşımlarını bekliyoruz. ellerin dert görmesin :)

henes_42

henes_42

Üye
teşekkürler, çok güzel çalışma olmuş, evdeki ikinci telefona geçeceğim. birşey sormak istiyorum bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim, modifiyeye program entegre etmek istediğimde (sis dosyasını açtığım zaman)

c_private klasörü
private klasörü

iki tane böyle klasör var, bunları modifiyeyi nfe ile açtığımda private klasörüne hangisi atacağım, sis dosyasından hem c_private, hemde private çıkınca ???? kaldım orda. c_private içindeki dosyaları, modifiyedeki private klasörünemi atacağım, yoksa ayrıca orada c_private diye dizinmi oluşturacağım.

stone2627

stone2627

Üye
yorum olarak biri rof private diğeri C private olabilir

amocan_35

amocan_35

Üye
çok teşekkürler ellerinize saglık. Fakat bir sorum olacak. Bu fw ye jbak taskman yükledim. Menü tuşuna basınca hem taskman hem menü hemde nokianın orjinal Açık Uygulamalar menüsü açılıyor. Yani menü tuşuna basınca bu üç şey açılıyor ve teker teker kapatmak zorunda kalıorum.bunun bir çözümü varmı? Ayrıca tuş kilidine şifre koydum ekrana 2 dk boyunca dokunulmadıgında şifre istiyor. Bu süre geçtiginde menü tuşu hariç bütün tuşlar yanıyor. Bu yüzden kilidi kaldırmak zorunda kaldım. Bununda bir çözümü varmı? Umarım sorularımı anlatabilmişimdir cevaplarınızı bekliyorum

Progressivity

Progressivity

Üye
4x5 menüyü ilk yaptıgımda tel açıldıgında normal menü gibi hemen devreye girmiyordu peki fw ye entegre edildiğinde bir değişme oluyor mu hemen devreye giriyor mu 4x5 menü (önceden 10sn falan bekleyince devreye giriyordu)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
hard format ta attım ama hala e posta okuyucusunda sorun var yok mu bi çözüm yolu

--------------- Ekleme ---------------

yada fw den mesaj okuyucuyu nasıl kaldırabiliriz tam olrak nerde bi bilgin varmı?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
bir sorun bile bulamazmıyım yok sorunsuz kullandığım en iyi FW kim ne dese desin şimdiye kadar çıkmış en iyi FW eline sağlık MegalomaniaX...

furkan142

furkan142

Üye
Çok teşekkür ederim. :)

Bi sorum olucak.E-posta ayarlarını yaptıgım zaman. wirelesle otomatik olarak bağlanıyo.Bunun bi çözümü yokmu ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
hard format ta attım ama hala e posta okuyucusunda sorun var yok mu bi çözüm yolu

yada fw den mesaj okuyucuyu nasıl kaldırabiliriz tam olrak nerde bi bilgin varmı?

Rofs2 editlemeyi biliyor musun? Rofs2 editlemeyi biliyorsan sana bir dosya göndereyim onları privateye at, repackle ve tekrar teli flashla..

teşekkürler, çok güzel çalışma olmuş, evdeki ikinci telefona geçeceğim. birşey sormak istiyorum bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim, modifiyeye program entegre etmek istediğimde (sis dosyasını açtığım zaman)

c_private klasörü
private klasörü

iki tane böyle klasör var, bunları modifiyeyi nfe ile açtığımda private klasörüne hangisi atacağım, sis dosyasından hem c_private, hemde private çıkınca ???? kaldım orda. c_private içindeki dosyaları, modifiyedeki private klasörünemi atacağım, yoksa ayrıca orada c_private diye dizinmi oluşturacağım.

Hepsini aynı privateye atmayı dene. Ama her programda olmayabilir. Yani her program rofs2'ye entegre edilemeyebilir.

çok teşekkürler ellerinize saglık. Fakat bir sorum olacak. Bu fw ye jbak taskman yükledim. Menü tuşuna basınca hem taskman hem menü hemde nokianın orjinal Açık Uygulamalar menüsü açılıyor. Yani menü tuşuna basınca bu üç şey açılıyor ve teker teker kapatmak zorunda kalıorum.bunun bir çözümü varmı? Ayrıca tuş kilidine şifre koydum ekrana 2 dk boyunca dokunulmadıgında şifre istiyor. Bu süre geçtiginde menü tuşu hariç bütün tuşlar yanıyor. Bu yüzden kilidi kaldırmak zorunda kaldım. Bununda bir çözümü varmı? Umarım sorularımı anlatabilmişimdir cevaplarınızı bekliyorum

5800XM'deki taskmanler C6 FW'lerinde uyumlu değil. ANcak Vmenu1.52'yi kullanabilirsin. İçinde Kendi Kayar Menusu ve Taskmani Mevcuttur.

kaptanedi

kaptanedi

Üye
bence c6 v11 den bi farkı yok herşeyiyle aynı mesaj okuyucu çalışmıyor çok hızlı olup olmadıgına bide 3 bin tane resim varken bakın orjinalde resimler hemen acılırken bunda kasılıyo artı vide oynatırken takılmalar oluyo..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
4x5 menüyü ilk yaptıgımda tel açıldıgında normal menü gibi hemen devreye girmiyordu peki fw ye entegre edildiğinde bir değişme oluyor mu hemen devreye giriyor mu 4x5 menü (önceden 10sn falan bekleyince devreye giriyordu)

Sonradan vazgeçebileceğim şeyleri rofs2'ye entegre etmem. Aynı 4x5 gibi. O yüzden hiç rofs2'ye entegre edip denemedim. Maalesef soruna bir cevap veremeyeceğim..

Çok teşekkür ederim. :)

Bi sorum olucak.E-posta ayarlarını yaptıgım zaman. wirelesle otomatik olarak bağlanıyo.Bunun bi çözümü yokmu ?

Eposta kutusu ayarlarından Senkronizasyon Sıklığına Geç ve Senkronizasyon Günlerindeki Bütün İşaretleri Kaldır. Artık otomatik senkronizasyon yapmayacak epostan. Sen gireceksin ve seçeneklerden Bağlana tıklayınca senkronizasyon yapmaya başlayacak:oke:

N97 Mini & C6 Karışım FW Turkce on 5800XM (YENILENDI: 04.09.2010)
TRDil+TRKlavye, Sorunsuz Mesaj Okuyucu ve Açılışta Çalışan Mesajlar, Rehber v.b Programlar Engellendi. Açılış RAM 'i 55mb

Linke İlk Sayfadan Ulaşabilirsiniz

kerimcem1

Üye
sağol.v.10 dan kalmış hafıza kartımı formatlamaya gerek varmı? msn le bazı widgetler vardı sadece...

amocan_35

amocan_35

Üye
arkadaşlar tek sorunlu tel benim mi yaw bu sabah teli açıp kapattım telefon fabrika ayarlarına döndü.facebook widgeti çalışmıyor. Login yaparken sorun veriyor. Ayrıca ovi store de giremiyorum. İlk sayfadaki güncelleştirmeyi de kurdum. Ovi simgesine basınca hiç birşey açılmıyor. Yokmu bi çözümü?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tek sorunlu tel benim mi yaw bu sabah teli açıp kapattım telefon fabrika ayarlarına döndü.facebook widgeti çalışmıyor. Login yaparken sorun veriyor. Ayrıca ovi store de giremiyorum. İlk sayfadaki güncelleştirmeyi de kurdum. Ovi simgesine basınca hiç birşey açılmıyor. Yokmu bi çözümü?

FW yi yazılan sorunlara göre tekrar bi denetledim . İlk sayfadan yeni linki indirip yeni fwyi deneyin birde

kusursuz_0606

Üye
bu FW hacklimi

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

C6 FW'lerin Hepsi Hacklidir. Ancak system pricate sys gibi klasörlerin içerğini görebilmek için RomPatcher kurmanız gerek. Onuda çok rahatlıkla RomPatcher sis dosyasından kurabilirsiniz.

kusursuz_0606

Üye
Kardeş çok saol.bu zamana kadar yüklediğim en iyi fw diyebilirim.

Üst Alt