MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
saol da abi ben officeyide kaldırmak istiyordum...
--------------- Ekleme ---------------
sadece senin FW den bu iki programı kaldırmak istiyorum... bende NokiaEditor Beta4 var illa 2 lazımsa onuda indireyim...
Adobe Reader için fwyi editlemene gerek yok. Alttaki linkten sorunsuz versiyonu kurabilirisin. Sadece 2 Adobe Reader olcak. Sen fw'nin içinde gelen versiyonun simgesini menude kullanmadığın bir klasöre atarsın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Quick Office için daha araştırmadım..
Web'e gir ve bağlantıyı her zaman sormasına ayarla
kardeş artık telefonum garanti dışımı? orijinal yazılım yüklü şu anda önceden cfw yüklemiştim artık orijinal fw işe yaramazmı garanti için.
şu anda v51 orijinal versiyondayım teknik servis garanti dışı kaldı dediklerinde korktum daha 1 senesi var garantisinin inş bişey olmaz ya.
Kardeş Bir Daha Senden Ricam Var Ama Mutlak Bunu Modifiyeye Koy Şarj Çok Kısa Ömürlü Bunu Bi Hallet Valla Bende Bu İşe Başlıcam Zaten Firmware Türkçeleştirmeyi Tamamen Öğrendim.
yok abi bu daha ii yha diğeri (c6) sorunlu sanki dosya yüklemesinde filan tam kurmuyor gibi %75i doluyor yüklendi filan yazıyor bu daha ii ekran kalitesi olarakta bu daha... ama karar sizin...
Selamlar öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ben de c6 ile pek fark göremedim.Mfe ismindeki boş klasör ve oyunların hicbirinin olmayışı dışında.
Ayrıca yükledikten sonra usb ile pc ye bağlandığımda teli N97 mini olarak görüyor(bazı arkadaşlar istemiş ben hiç ekstra birşey yapmadım bilginize)
Birazdan da ovi güncelleyip içerikleri deneyeceğim beğendiğim değişiklik görürsem paylaşırım.
Emeğine sağlık ama sanki eksikler var gibi ama emin değilim stabil başlıklo c6 fw daha iyi gibime geliyor ama deneyip göreceğiz iyi paylaşımlar
bişey sorucam.5800 a hackli fw ler modifiyler yükleyince garnti dışı kalıyor mu ve yeni bir güncelleme gelince yüklenebiliyor mu.lütfen cevapppp
sayın megalomaniax kardeş 1.sayfayı bugün yenilemişsin, yeni bir çalışmamı eklediniz bugün itibariyle.
Hayır birkaç pm aldım widgete kişi eklemede sorun yaşayanlardan. O yüzden basitleştirilmiş bir şekilde ekrana kişilerin nasıl yerleştirileceğini anlattım
Konuyu takip etmeniz hoşuma gitti teşekkürler
takip etmezmiyiz, kendi adıma yeni bir güncelleme, yeni bir çalışmanız olurmu ki diye bakıyoruz. cevap verebileceğimiz sorun yaşayan arkadaş olursa onlara cevap vermeye çalışıyoruz, modifiyemizi aldık işimiz bitti deyip çekip gitmiyoruz, Teşekkürler
ellerine sağlık kardeşim süper olmuş teşekkür ediorum bir sorum olucaktı rom patcher flan bulamadım gizlimi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?