21sacraments
Üye
Yanılıyorsun hepsi çalışmıyor malesef..
arkadaşım n-gage sitesine gir ve N97 için olan oyunları bi indir ondan sonra konuş ben denedimde konuşuyorum boş yere atmıyoruz burda öyle bi amacımda yok
--------------- Ekleme ---------------
bana çalışmıyan bi oyun söyle gösteriyim sana nasıl çalıştığını
Tabiki bir bildiginiz vardır aksini iddia etmedim. o zaman yardımcı olabilir misnz bana kısaca bende oynıym tüm oyunları?
Merhaba, öncelikle çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Benim bir ricam olacak, bu FW c6 Fw lerine göre çok hızlı fakat tema, ve gereksiz programlar C deb ve RAM den yiyor.
Özellikle QuickOffice ve Adobe PDF ile temalardan Nseries4 haricindekileri kaldırıp boş ve hafif bir FW ye dönüştürürsen harika olur. Ayrıca Açılışta otomatik açılan Rehber ve Mesajlar gibi uygulamaları kapatmak iyi fakat REHBER'i kaparttığınızda her rehber açılışında bir miktar beklemeniz gerekiyor tabiki buda kullanıcıya sıkıntı veriyor. Bence açılışta Rehberin açılmasına müsade etmek daha iyi olurdu. Eğer uygulamarın Rofs2 deki Private klasöründen nasıl sileceğimizi (hangi klasörlerden) söyleyebilirsen kendimizde FW yi editleyip seni bir zahmetten kurtarmış oluruz. Teşekkürler .iyi çalışmalar.
Rofs2 editlemeyi biliyor musun? Rofs2 editlemeyi biliyorsan sana bir dosya göndereyim onları privateye at, repackle ve tekrar teli flashla..
kardeş bn 5800'ıma çoktan beri N-gageyi kurmuş durumdayım..Ama oyunları virtual keyde oynamaya çalıştığımdan zorlanoyordum paylaştığın video da.adam dokunmatik olrak saoğ sol tuşlarına basıyor bunu nasıl yapabilirim.?buyur burdan bak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merhaba, öncelikle çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Benim bir ricam olacak, bu FW c6 Fw lerine göre çok hızlı fakat tema, ve gereksiz programlar C deb ve RAM den yiyor.
Özellikle QuickOffice ve Adobe PDF ile temalardan Nseries4 haricindekileri kaldırıp boş ve hafif bir FW ye dönüştürürsen harika olur. Ayrıca Açılışta otomatik açılan Rehber ve Mesajlar gibi uygulamaları kapatmak iyi fakat REHBER'i kaparttığınızda her rehber açılışında bir miktar beklemeniz gerekiyor tabiki buda kullanıcıya sıkıntı veriyor. Bence açılışta Rehberin açılmasına müsade etmek daha iyi olurdu. Eğer uygulamarın Rofs2 deki Private klasöründen nasıl sileceğimizi (hangi klasörlerden) söyleyebilirsen kendimizde FW yi editleyip seni bir zahmetten kurtarmış oluruz. Teşekkürler .iyi çalışmalar.
Şarj Uzun Gitmiyor Arkadaş Ayrıca Telefon Garanti Kapsamı Dışına Çıkıyormuş.
arkadaşlar tek sorunlu tel benim mi yaw bu sabah teli açıp kapattım telefon fabrika ayarlarına döndü.facebook widgeti çalışmıyor. Login yaparken sorun veriyor. Ayrıca ovi store de giremiyorum. İlk sayfadaki güncelleştirmeyi de kurdum. Ovi simgesine basınca hiç birşey açılmıyor. Yokmu bi çözümü?
Kota problemim olduğundan dolayı yeni fw yi indirremedim.FW yi yazılan sorunlara göre tekrar bi denetledim . İlk sayfadan yeni linki indirip yeni fwyi deneyin birde
Kota problemim olduğundan dolayı yeni fw yi indirremedim.ama ovi store u kendi sitesinden indirdiğimde çalıştı. facebook widgetini de oviden indirdim çalıştı. şuan sorun yok gibi. bu programlarla sorun yaşayan arkadaşlar dediklerimi denesinler problem çözülüyor
gerçekten bilmiyorum sizin verdiğinizi denediğimde ovi store açılmıyordu. üzerine tıkladığımda sanki ekran yenileniyor gibi oluyodu. kendi sitesinden yüklediğimde olduİlk sayfaya eklediğim ovi store da zaten kendi sitesinden indirdiğim versiondu. O nasıl çalışmaıdda siteden indirdiğin çalıştı? O zaman onunda çalışması gerekiyordu.
gerçekten bilmiyorum sizin verdiğinizi denediğimde ovi store açılmıyordu. üzerine tıkladığımda sanki ekran yenileniyor gibi oluyodu. kendi sitesinden yüklediğimde oldu
quick office yi yükleyemiyorum güncelleştirme hatası alıyorum. heralde eski quick officeden kaynaklanıyor sanırım. eskisini kaldırmak için base paketi yüklemem gerekiyormuş. onuda yüklerken yüklenemiyor hatasını alıyorum. şimdi eski paketle kalakaldım. yenisini yüklemem için ne yapmam gerekir?
MegaloManiaX bu adobe_PDF(symbianzone.co.cc).app gibi dosyaları nereye kopyadıgımızda adobenin farklı versiyonlarını veya adobeyi kaldırabiliyoruz???? yardımın için şimdiden teşekkürler...
C6 fwyı bırakıp birde bunu deneme kararı aldım yükledim gayet stabil, fakat herhangi bir internet erişimi sonrası bağlantı çoğunlukla açık kalıyor yani hep bağlı kalıyor ben manuel kesmedikçe nadiren otomatik olarakta gidiyo ama çoğunlukla durum bu ne yapabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?