1.300 TL Civarı Leptop Tavsiyesi İstiyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

sonuçta asus değil mi :)

benim bir abim bime gelen asuslardan almıştı fakat sesi inanılmaz derecede az çıkıyordu bunun ses çıkışı nasıldır ? birde lenovo'da dolby var bunda ne var ?
bime gelen bu modelden değil bu daha iyidir diye düşünüyorum o gelenleri biliyorum gerçekten az arkadaşımda almıştı 850 tl'ye bunda nasıldır bilmiyorum ama o kadar az değildir.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
seste lenovo süper bende z580 i5 3210 6 gb ram gt630 2 gb olan modeli var ısınma, ses düşüklüğü gibi hiç sorunum olmadı
soracağın soru olursa yardım ederim

işte bana şöyle kullanıcı yorumları da gelsin :ehe

z585 sence nasıldır ?

- - - Eklendi - - -

bime gelen bu modelden değil bu daha iyidir diye düşünüyorum o gelenleri biliyorum gerçekten az arkadaşımda almıştı 850 tl'ye bunda nasıldır bilmiyorum ama o kadar az değildir.

onun ki baya bir azdı yani :evet: hatta garantiye yolla falan demiştim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yok asusun o modelinde sorun var sanırım çünkü arkadaşımda i3'lüsü var o kasadan o da öyle pek sesi soluğu çıkmıyor :)

achambo

achambo

Üye

burdan bakınca z585 işlemcide z580den iyi

- - - Eklendi - - -

4,882 AMD A10-4600M APU
3,888 Intel Core i5-3210M @ 2.50GHz

böyle gösteriyo ama ne kadar doğru bilemem

bir de programlarda değişiyomuş

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye

sebep nedir ? :)

Toshiba'da Ati Radeon 7670M GPU var Lenovo'da Nvidia GT635M GPU var ve sanırım Ati'nin 7670M'i Nvidia'nın 635M'inden daha güçlüymüş :evet:

almışken iyi birşey almak istiyorum :evet: ram pek problem değil ucuz çünkü :ehe

- - - Eklendi - - -

Lenovo Z585 :

benim aradığım leptop sanırım bu :ehe

o değilde cidden neden toshiba değil de lenovo ? :)

7670m cpu 635m den iyi değil birinci neden bu.
ben şuan asus kullanıyorum ama bundan bir önceki lenovoydu ve birkere ısınma problemi yaşamadım.
kaliteli aliminyum kasa ve şık.
toshiba sadece isimden kazanıyo tmm güzel cihaz yapıyolarda fiyatı yğksek tutuyolar.

Uhops

Uhops

Üye
Asus k serısıne bakmanı öneririm bütçeni arttırırsan asus k55vj sx077d almanı öneririm.i7 3630qm/2.4 turboyla 3.4/ekran 635m/1600mhz ram/7200rpm hdd

MrExpert

MrExpert

Üye
Gayet Güzel Bir Makina Araştırırsan Daha ucuza Bulabilirsin...

paradox07

paradox07

Üye
"dell gibi kalitesiz markalar" mı :zuhaha:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

7670m cpu 635m den iyi değil birinci neden bu.
ben şuan asus kullanıyorum ama bundan bir önceki lenovoydu ve birkere ısınma problemi yaşamadım.
kaliteli aliminyum kasa ve şık.
toshiba sadece isimden kazanıyo tmm güzel cihaz yapıyolarda fiyatı yğksek tutuyolar.

bugün pc satan bir dükkana girdim ve lenovo z500 toshiba'nın aynı kasa fakat beyaz renk olanı ve asus un burada paylaşılan kasanın aynısından vardı

toshiba'nın tasarımı o videoda görüldüğü gibi güzel değil lenovo'nun da sadece siyahı güzel fakat tasarım olarak asus ben buradayım diyordu :evet:

ama sanırım Lenovo Z585 alacağım :evet:

- - - Eklendi - - -

"dell gibi kalitesiz markalar" mı :zuhaha:

dell'e karşı bir ön yargım var sevmiyorum ısınamadığım bir marka yani :evet:

- - - Eklendi - - -

Asus k serısıne bakmanı öneririm bütçeni arttırırsan asus k55vj sx077d almanı öneririm.i7 3630qm/2.4 turboyla 3.4/ekran 635m/1600mhz ram/7200rpm hdd

güzel diyorsun da bütçem sınırlı işte :evet: zaten pek oyun oynamak için almıyorum,oyun için ps3'üm var :ehe

- - - Eklendi - - -

aynen o uğurlu fotoğrafı arıyorum bulursam koyacağım ki millet ibret alsın bir daha hp almasın :ehe

- - - Eklendi - - -

Gayet Güzel Bir Makina Araştırırsan Daha ucuza Bulabilirsin...

@HP G62 - BANA HP DEMEYİN :off: tavsiyen için :tşk:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Leno o g570 kullaniyorum memnunum i5 işlemcili win8 kullaniyorum ne takilma ne donma on numara

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
talip lenovo da güzel ama alabiliyosan asus al. toshibadan bile güzel gerçekten verdiğin paranın hakkını veriyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
aynen adamların cihazları sağlam servislerini bilmiyorum hiç servise işim düşmedi:D

IBM kalitesi var sonuçta değil mi ? :) sen neden sürekli mesajlarını düzenliyorsun dikkatimi çekti de :evet:

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye

Asus çok ince sanki, ısınma sorunu olmaz mı?

Ben kullanıyorum Asus. Isınma yok. Hani hiç yok değil azıcık oluyo. Benim elimden baya bir laptop geçmiştir. Ve ısınmayan laptop yoktur. Aralarında en az ısınan Asus şuan kullandığım.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
lenovo Z580'de karar kıldım ne diyorsunuz beyler ? :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

konuyu inceledim gerçekten çok güzel anlatım yapmışsın abi eline sağlık,istersen o hp ısınma yazan yere benim hp'nin altının resmini ekle :ehe

bu konuyu kilitleyip alttaki konudan devam etsek olur mu abi ? çünkü son 2 model arasında kaldım da :evet:

http://www.maxicep.com/notebook-net...nmali-veya-alinmamali-792611.html#post6033726

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt