KinG CrazY
Üye
Orta seviye Laptop Tavsiyesi/Acil Cevap
Merhaba arkadaşlar bana 1500 tl civarı orta seviye bir laptop lazım oyunlarda yüksek ayar değilde orta seviye yeterli bana kaliteli olması önemli bu bütçe aralığında toshibalar var ama onlardada ısınma sorunu vardır diye korkuyorum birde z580 ve z500 var sizin önerileriniz de benim için çok önemli birde bu hafta sonu alabilirim o yüzden az vaktim var bu fiyat aralığında bu laptopları gördüm :
Sony vaıo
Kasa yapısı çok hoş birde kaç senedir vaıo serisi var o yüzden kaliteli bir seri olduğu belli
Lenovo z580
Lenovo z500
Z500 indirim ile 200 tl civarı daha ucuza geliyor lenovolar hoş güzelde niyese asus sony toshiba gibi bir marka almak istiyorum daha çok birde soğudum iki laptoptanda
Toshiba l855
Bu laptop gerçekten hoşuma gidiyor ancak ısınma sorunu vardır diye korkuyorum birde toshiba kalitesi olduğu için hoşuma gidiyor birde ekran kartı çok çok iyi
Arkadaşlar şimdi ben sony vaıo ile toshiba arasında kaldım ama sanırım toshiba alacağımda ama kasa yapısını bilmiyorum plastik se çok ısınabilir toshiba görüşlerinizi ve ilginizi bekliyorum başka bir modelde tavisye edebilirseniz sevinirim
Sony vaıo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kasa yapısı çok hoş birde kaç senedir vaıo serisi var o yüzden kaliteli bir seri olduğu belli
Lenovo z580
Lenovo z500
Z500 indirim ile 200 tl civarı daha ucuza geliyor lenovolar hoş güzelde niyese asus sony toshiba gibi bir marka almak istiyorum daha çok birde soğudum iki laptoptanda
Toshiba l855
Bu laptop gerçekten hoşuma gidiyor ancak ısınma sorunu vardır diye korkuyorum birde toshiba kalitesi olduğu için hoşuma gidiyor birde ekran kartı çok çok iyi
Arkadaşlar şimdi ben sony vaıo ile toshiba arasında kaldım ama sanırım toshiba alacağımda ama kasa yapısını bilmiyorum plastik se çok ısınabilir toshiba görüşlerinizi ve ilginizi bekliyorum başka bir modelde tavisye edebilirseniz sevinirim

farcry 3 orta grafiklerde sabit 30 fps alıyor hiç değişmiyor ne artıyor ne azalıyor 

buda alacağım toshiba hem 100 tl hediye çekide var daha ne olsun