Orta seviye Laptop Tavsiyesi/Acil Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Orta seviye Laptop Tavsiyesi/Acil Cevap
Merhaba arkadaşlar bana 1500 tl civarı orta seviye bir laptop lazım oyunlarda yüksek ayar değilde orta seviye yeterli bana kaliteli olması önemli bu bütçe aralığında toshibalar var ama onlardada ısınma sorunu vardır diye korkuyorum birde z580 ve z500 var sizin önerileriniz de benim için çok önemli birde bu hafta sonu alabilirim o yüzden az vaktim var bu fiyat aralığında bu laptopları gördüm :

Sony vaıo

Kasa yapısı çok hoş birde kaç senedir vaıo serisi var o yüzden kaliteli bir seri olduğu belli

Lenovo z580

Lenovo z500

Z500 indirim ile 200 tl civarı daha ucuza geliyor lenovolar hoş güzelde niyese asus sony toshiba gibi bir marka almak istiyorum daha çok birde soğudum iki laptoptanda

Toshiba l855

Bu laptop gerçekten hoşuma gidiyor ancak ısınma sorunu vardır diye korkuyorum birde toshiba kalitesi olduğu için hoşuma gidiyor birde ekran kartı çok çok iyi

Arkadaşlar şimdi ben sony vaıo ile toshiba arasında kaldım ama sanırım toshiba alacağımda ama kasa yapısını bilmiyorum plastik se çok ısınabilir toshiba görüşlerinizi ve ilginizi bekliyorum başka bir modelde tavisye edebilirseniz sevinirim

restmod

restmod

Üye
Bu fiyat araliginda lenovolari incelemeni oneririm su an mobil oldugum icin link veremeyecegim

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence Z500 :good:

Ekran kartı performansı oldukça iyi ;)

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
Z580 kullanıyorum ve memnunum,her oyunu ayarlarda oynayamasam da şu anda piyasadaki bütün oyunları açıyor :evet: farcry 3 orta grafiklerde sabit 30 fps alıyor hiç değişmiyor ne artıyor ne azalıyor :hmmm

onun haricinde bütçeni yükseltirsen Y500 öneririm eğer biraz daha arttırırsan Monster'lara bak :)

- - - Eklendi - - -

lenovo'ya ısınamamış olabilirsin bende ilk alacağım zaman ısınamadım ancak 1 hafta kullandım z580'i 1 hafta sonra diğer leptoplardan soğudum gerek klavyesinin rahatlığı gerek soğutması

klavye konusunda iddalıyım,bunun klavyesine alışınca başka klavye kullanamıyorsunuz :) Lenovo Z580 biraz daha iyi bir ekran kartı ile gelseydi süper olurdu mesela GT640 veya 650M ve i7 işlemciyle

diğer leptoplara göre +larını anlatsam yaklaşık 1 saatimi alır diyebilirim sana Z580'i tavsiye ederim Z585'e de bakabilirsin kasa olarak aynı ama bence oyunlarda biraz daha iyidir çünkü Ati ve AMD kullanılmış şu şekilde

Z585 : Ati 7670 GPU ve AMD A10 4 çekirdekli işlemci(i7 ye rakip üretilen ancak i3'ten biraz daha iyi olan bir işlemciye sahip ama ekran kartı biraz kurtarır)

Z580 : Nvidia GT635M ve i5 3210 2 gerçek 2 sanal 4 çekirdekli turbo ile 3.10 GHZ işlemci

kararını sen ver :) ama limit 1.500 TL ise Z500 e falan yönelebilirsin :) Lenovo Markasına güven bana hak vereceksin :oke:

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Asus k55vj seriside sorunsuz serin açlışan bir model

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize :good::tşk::good: sanırım z580 alacağım ilk laptoplara baktığım zamanda zaten z580 i beğenmiştim şimdide onu alacağım sanırım :good:lenovoya ısınmıştım ancak başka laptoplara bakınca ve 1 aydır laptop arayınce biraz hevesim kaçtı:D

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize :good::tşk::good: sanırım z580 alacağım ilk laptoplara baktığım zamanda zaten z580 i beğenmiştim şimdide onu alacağım sanırım :good:lenovoya ısınmıştım ancak başka laptoplara bakınca ve 1 aydır laptop arayınce biraz hevesim kaçtı:D

Kronik sorunları olan bir seri ben önermem, ama önerenler var. İyice araştırın derim.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi

Kronik sorunları olan bir seri ben önermem, ama önerenler var. İyice araştırın derim.

Teşekkürler belki z500 de alabilirim z500 ün ekran kartı ile z580 in ekran kartının karşılaştırması soldaki z580 sağdaki z500

- - - Eklendi - - -

z500 kullanıcı kulübüne baktım onlarda cihaz ince olduğu için çok ısınıyor diyor ve biriside cihazdan memnunum demedi :hmmm bana göre laptop bulamadım :) toshiba nasıldır

avcitalip

avcitalip

Üye

Z580'in ne gibi kronik sorunları var abi ? :hmmm benim tek yakaladığım sorun arka kapağın elektrik çarpması :evet:

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar linkte verdiğim toshiba nasıl ciddi ciddi almayı düşünüyorum birde ekran kartı çok iyi gta 4 ü yüksek ayarlarda oynatabiliyor birde ben gta serisi dışında pek oyun oynamam birde need for speed serisi oynarım o yüzden gta 5 de önemli benim için o yüzden yüksek ekran kartlı bir model lazım

- - - Eklendi - - -

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar toshiba nasıl cevap verebilirmisiniz yukarıda gta 4 ü high de sorunsuz oynatan videosunuda koydum

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar toshiba nasıl cevap verebilirmisiniz yukarıda gta 4 ü high de sorunsuz oynatan videosunuda koydum

Toshiba var Toshiba var

fiyata göre performans değişir ne kadar ekmek o kadar köfte yani :evet: ama bu benim verdiğim ilanların 2 side bence dandik :evet: f/p olarak :)

- - - Eklendi - - -

gta 4'ü sorunsuz ayarda oynamak istiyorsan bir kere ekran kartın 635M'den iyi olacak ve eğer trafik bugu istemiyorsan i7 işlemcin olacak :evet:

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi

Toshiba var Toshiba var

fiyata göre performans değişir ne kadar ekmek o kadar köfte yani :evet: ama bu benim verdiğim ilanların 2 side bence dandik :evet: f/p olarak :)

- - - Eklendi - - -

gta 4'ü sorunsuz ayarda oynamak istiyorsan bir kere ekran kartın 635M'den iyi olacak ve eğer trafik bugu istemiyorsan i7 işlemcin olacak :evet:

Zaten gta dışında pek oyun oynamam saatlercede oyun oynamam birde gta 4 e karşı büyük bir özlemim var çünkü en son 3 sene önce internet cafede oynadım yani birde gta 5 var bu oyunları güzel ve zevk alarak yani kasmadan oynamak için de güzel bir ekran kartınaihtiyaç var zaten ben en düşük ayarlarda oynarım ama yinede oyunda kasmasın şu kasmaları hiç sevmiyorum orta seviyede sorunsuz oynatacak bir ekran kartı lazım bana gta 5 de fazla işlemci gerektiren bir oyun değilmiş yani trailer deki kadar iyi değilmiş bunu oyunu inceleyen ünlü kişiler söylüyor hiç olmazsa gta 5 ide orta ayarlara yakın oynatsın bana sorun çıkartmasın yeter yani arkadaşım gibi olsun 5-6 sene kullanim aradığım özellikler
-kalite hissi vermeli
-orta düzeyde bir ekran kartı
-8gb ram
-iyi bir fan sistemi ve sessiz bir fan sistemi çünkü fan sesi beni rahatsız ediyor
bütçemde az 1500 tl civarı yani i5 işlemci olsun 1600 taş patlasa 1700 dahada yukarı çıkamam ama fiyatının hakkını vermeli laptop aldığım zaman şunu alsaydım diye pişman olmamalıyım 1 aya kadar vaktim var lütfen laptop önerin :good:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar gezerken bu laptopları buldum

amd hd7670 nasıl bir ekran kartı gta 4 ü high de sorunsuzca açıyor + 8gb ram de olunca çok çok iyi oluyor.birde EFSANE :) Z580 var ilk almak istediğim laptop buydu ve sanırım son kezde lenovo z580 alacağım :good:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
eğer illa bunların arasından alacam diyorsan samsung güzel ancak 17.3 ekran büyük ekran oyun daha keyifli olur

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
eğer illa bunların arasından alacam diyorsan samsung güzel ancak 17.3 ekran büyük ekran oyun daha keyifli olur

şimdi baktım samsungta ısınma sorunu var diyorlar ama toshiba çok iyi ve sağlam bir kasa kullanıldığı için ısınma sorunu yokmuş ve çok dayanıklıymış sanırım toshiba alacağım kullanıcıları ısınma sorunuda yok diyorlar hem tam aradığım renkte siyah+gri yorum yapan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum :good: :sarıl: buda alacağım toshiba hem 100 tl hediye çekide var daha ne olsun :good:
indirimle 1699 oluyor belki indirimden çıkmıştır

- - - Eklendi - - -

ordaki link bende açılmıyor ama bu link açılıyor buda l850 bir alt modeli ama özellikleri aynı http://www.teknosa.com/urunler/125032530/toshiba-satellite-l850-1r8-notebook

- - - Eklendi - - -

sanırım bunu alacağım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben bu fiyata i7'li asus al derim :)

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye

şimdi baktım samsungta ısınma sorunu var diyorlar ama toshiba çok iyi ve sağlam bir kasa kullanıldığı için ısınma sorunu yokmuş ve çok dayanıklıymış sanırım toshiba alacağım kullanıcıları ısınma sorunuda yok diyorlar hem tam aradığım renkte siyah+gri yorum yapan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum :good: :sarıl: buda alacağım toshiba hem 100 tl hediye çekide var daha ne olsun :good:
indirimle 1699 oluyor belki indirimden çıkmıştır

- - - Eklendi - - -

ordaki link bende açılmıyor ama bu link açılıyor buda l850 bir alt modeli ama özellikleri aynı

- - - Eklendi - - -

sanırım bunu alacağım :)

iyi de çok pahalı değil mi ? benim lenovo ile özellikleri neredeyse aynı benim Z580 1.150 TL :evet:

+benimkinde 2 tane usb 2.0 çıkışı varken toshiba da 1 tane var

500 GB HDD ve fazladan 2GB Ram için bence o kadar fark ödemeye değmez zaten o 2 GB'tın farkını hissedemeyeceğin konusunda bahse girerim :evet: aslında 4 GB bile yetiyor :)

- - - Eklendi - - -

ben bu fiyata i7'li asus al derim :)

aynen i7'li asus'ta düşünebilirsin,yazık günah o Toshiba'ya o kadar para verilmez...

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
toshibaya para verilir ama daha iyi donanıma sahip asus varken değil.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve avcitalip

Üst Alt