Orta seviye Laptop Tavsiyesi/Acil Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
pc depoda şu iki model ilgimi çekti i7 li

bu model bayağı ucuz çünkü aynı fiyata i5 lisini bimeks ve gold satıyor

i7 liye de bütçem yetmez ise i5 li modeli almayı düşünüyordum ancak onlarda bitmiş

ben zaten sana bunu al diyorum :evet: pcdepo güvenilir :oke:

- - - Eklendi - - -

Lenovo TR Garantili...

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi

ben zaten sana bunu al diyorum :evet: pcdepo güvenilir :oke:

- - - Eklendi - - -

Lenovo TR Garantili...

goldda bir daha stoklar girmiş ve bu gün babama sordum o i7 liye pahalı dedi mecburen bunu alacağım free dos yerine windows 8 li olanı gelmiş ama ben windows 7 yükleyeceğim birde elden alacağım babama sordum güvenmedi

avcitalip

avcitalip

Üye

goldda bir daha stoklar girmiş ve bu gün babama sordum o i7 liye pahalı dedi mecburen bunu alacağım free dos yerine windows 8 li olanı gelmiş ama ben windows 7 yükleyeceğim birde elden alacağım babama sordum güvenmedi

karar senin :oke:

- - - Eklendi - - -

yaklaşık 200 TL oynuyor almışken bence i7'lisini al :evet:

neco_e_66

Üye
z500 yekpare gövdeye sahip olmasaydı kesin onu al derdim ama o sorun olabilir

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
benim şu pc den anlayan kuzenden geldi beni bi güzel z580 den soğuttu bende asus alacağım mağazada yürürken gördüm hiçde öyle zannettiğim gibi değilmiş daha kapalı renkteymiş internette bulduğum görsellerdede gördüm ve pc depoda bu kampanyayı gördüm yani aslında gönlüm z580 den yanaydı ama asus kalitesi ve uzun uzun kullanacağım için asusu tercih ettim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Yani çok bilmiş kuzenin seni gt610 ekran kartına mahkum etti.
Neyse olan olmuş. Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
Yani çok bilmiş kuzenin seni gt610 ekran kartına mahkum etti.
Neyse olan olmuş. Hayırlı olsun

katılıyorum,neyse hayırlı olsun :evet: bil ki ben bendeki z580'i daha ucuza aldım...

- - - Eklendi - - -

benim şu pc den anlayan kuzenden geldi beni bi güzel z580 den soğuttu bende asus alacağım mağazada yürürken gördüm hiçde öyle zannettiğim gibi değilmiş daha kapalı renkteymiş internette bulduğum görsellerdede gördüm ve pc depoda bu kampanyayı gördüm yani aslında gönlüm z580 den yanaydı ama asus kalitesi ve uzun uzun kullanacağım için asusu tercih ettim

görmedin mi özelliklerde 610m yazıyor :zzz:

- - - Eklendi - - -

fazladan 2GB Ram'e daha güçlü bir GPU vede bir miktar parayı tercih etmişsin neyse tekrar hayırlı olsun :oke:

benim arkadaşta aynı leptobun i7'lisi var ona da 610m'i kaptırmışlar benle iddalaşıyordu i7 var i7 var diye getirdi okula bir gta 4 yükledik sustu çocuk :evet: benim pc bile mod varken low ile medium ayarlar arasında az takılmayla oynatıyor onunki low ayarlarda biraz kasmayla oynatıyordu :evet:

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve L-LumieRe
Uhops

Uhops

Üye
Kötü deil ama iyide deil benim kuzen crysis3 oynuyor gt610 ile(beni keklemişte olabilir)

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
Kötü deil ama iyide deil benim kuzen crysis3 oynuyor gt610 ile(beni keklemişte olabilir)

oynamıştır ama en düşük grafiklerde ve biraz kasmayla :evet:

- - - Eklendi - - -

ben 610m i ilk bir arkadaşımın pcsinde görmüştüm çok abartılı bir pcydi 2.000 TL'ye falan almıştı o zamanlar pek anlamazdım 610m çok hoşuma gitmişti NFS Hot Pursuit 2010'u grafikte kasmadan oynatıyordu :evet: sonra gel gör ki giriş seviye bir kartmış...

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha almadım ki kuzenim sadece asus al dedi bende bu modeli gördüm ve link verdim :)

- - - Eklendi - - -

işte benim alacağım laptop vatana gelmiş bir ara vardı bitmişti üzülmüştüm şimdi bir daha gelmiş çok sevindim şimdi bu gt635li asuslar 1500 den başlıyor daha yeni anladım ne yapsam bilmiyorum ama o asusun gt635 lisini 1500 den aşağıya bulamayacağım kesin eninde sonunda aynı leptopu alacağım :) çünkü daha öncede toshibayı sevdim neyse bi bakalım zaten elden alacağım en iyisi bu gözüküyor bana asus öneren kuzenimin pc si casper bence fazlada anlamıyor bu işlerden.keriz gibi düşük ekran kartlı asus alacağıma alırım bu lenovoyu keyfime bakarım zaten 2 yıl garantisi var asus kalitesi pekde fark etmez bizim pc crea o zamanlar 1300 tl ye aldık 5-6 yıl önce idi çoğunuz ilk kez duymuşsunuzdur pc daha tık demedi o kadar iyi ama gta san andreas gibi oyunları düşükda oynatıyor yani önemli olan özellikler aslında marka kalitesi için daha fazla para vermek sadece aptallık gibi gözüküyor bi an asusu sevdim ama yinede ben bu z580 e heveslendim bir kere ve sanırım alacağım laptopta alahın izniyle z580 olacak :evet::) buda bizim pc nin resmi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

pekde öyle marka fanatikliğine gerek yok sanırım aslında hepsi kuzenimin yüzünden 'lenovo ne la markamı dedi' (Kuzenim ankaralıdır :D)bende biraz soğudum ama bizim pc de öyle tanınmamış bir pc markası ama daha tık demedi yani her şey markaya değil kaliteye bakıyor :) :good: bu arada arkadaşlar biraz salaklık yaptım orada almışım gibi yazmışım yazdıklarımı 2 kez okusam iyi olur :)

- - - Eklendi - - -

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar daha almadım ki kuzenim sadece asus al dedi bende bu modeli gördüm ve link verdim :)

- - - Eklendi - - -

işte benim alacağım laptop vatana gelmiş bir ara vardı bitmişti üzülmüştüm şimdi bir daha gelmiş çok sevindim şimdi bu gt635li asuslar 1500 den başlıyor daha yeni anladım ne yapsam bilmiyorum ama o asusun gt635 lisini 1500 den aşağıya bulamayacağım kesin eninde sonunda aynı leptopu alacağım :) çünkü daha öncede toshibayı sevdim neyse bi bakalım zaten elden alacağım en iyisi bu gözüküyor bana asus öneren kuzenimin pc si casper bence fazlada anlamıyor bu işlerden.keriz gibi düşük ekran kartlı asus alacağıma alırım bu lenovoyu keyfime bakarım zaten 2 yıl garantisi var asus kalitesi pekde fark etmez bizim pc crea o zamanlar 1300 tl ye aldık 5-6 yıl önce idi çoğunuz ilk kez duymuşsunuzdur pc daha tık demedi o kadar iyi ama gta san andreas gibi oyunları düşükda oynatıyor yani önemli olan özellikler aslında marka kalitesi için daha fazla para vermek sadece aptallık gibi gözüküyor bi an asusu sevdim ama yinede ben bu z580 e heveslendim bir kere ve sanırım alacağım laptopta alahın izniyle z580 olacak :evet::) buda bizim pc nin resmi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

pekde öyle marka fanatikliğine gerek yok sanırım aslında hepsi kuzenimin yüzünden 'lenovo ne la markamı dedi' bende biraz soğudum ama bizim pc de öyle tanınmamış bir pc markası ama daha tık demedi yani her şey markaya değil kaliteye bakıyor :) :good: bu arada arkadaşlar biraz salaklık yaptım orada almışım gibi yazmışım yazdıklarımı 2 kez okusam iyi olur :)

- - - Eklendi - - -

biz aldın zannettik kusura bakma :evet: Lenovo'yu nedense çoğu kişi bilmiyor ama bilseler ki IBM tabanlı susar kalırlar ki bazıları IBM'i de bilmiyor boş boş konuşuyor :zzz:

illa asus olsun dersen 1.500 TL'den aşağı yok değil var hemde z580 ile aynı özelliklerde sadece HDD 750 GB 3 tane usb çıkışı ve ramin 4 GB olması gibi farklar var,arkadaşım mesela Asus aldı o aldığında 4 GB ram varmış adam 4 GB't da kendi hediye etmiş 8 GB ram olmuş(tabi bu şişirme 4 bile çok rahat yetiyor bence şu anda)

kasa olarak Z580 daha pahalı bir modelmiş gibi duruyor yanında nasıl desem Nokia ile Samsung'un kasa kalitesi farkı gibi diyim o plastik bu aliminyum o topraksız prizde çarpmaz z580 çarpar:naughty:z580'in klavyesi daha rahat sonra + soğutma olarak da benze z580 daha başarılı ve son olarak Dolby Home Teather v4 var z580'de(amfi gibi birşey sesi arttırıyor ve daha net çıkmasını sağlıyor her ne kadar bir beats olmasa da :ehe)

yine sen bilirsin o asus'ta bu :

kullanım olarak 2 pc arasında göreceğin tek fark Lenovo'nun biraz daha kaliteliymiş gibi his vermesi ama performans olarak hemen hemen aynılar :evet: çünkü leptopların içindeki parçalar aynı :ehe

- - - Eklendi - - -

bu arada wallpaperdaki filmin adını bilen var mı ? kadro çok iyi gibi duruyor :ehe

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi

biz aldın zannettik kusura bakma :evet: Lenovo'yu nedense çoğu kişi bilmiyor ama bilseler ki IBM tabanlı susar kalırlar ki bazıları IBM'i de bilmiyor boş boş konuşuyor :zzz:

illa asus olsun dersen 1.500 TL'den aşağı yok değil var hemde z580 ile aynı özelliklerde sadece HDD 750 GB 3 tane usb çıkışı ve ramin 4 GB olması gibi farklar var,arkadaşım mesela Asus aldı o aldığında 4 GB ram varmış adam 4 GB't da kendi hediye etmiş 8 GB ram olmuş(tabi bu şişirme 4 bile çok rahat yetiyor bence şu anda)

kasa olarak Z580 daha pahalı bir modelmiş gibi duruyor yanında nasıl desem Nokia ile Samsung'un kasa kalitesi farkı gibi diyim o plastik bu aliminyum o topraksız prizde çarpmaz z580 çarpar:naughty:z580'in klavyesi daha rahat sonra + soğutma olarak da benze z580 daha başarılı ve son olarak Dolby Home Teather v4 var z580'de(amfi gibi birşey sesi arttırıyor ve daha net çıkmasını sağlıyor her ne kadar bir beats olmasa da :ehe)

kullanım olarak 2 pc arasında göreceğin tek fark Lenovo'nun biraz daha kaliteliymiş gibi his vermesi ama performans olarak hemen hemen aynılar :evet: çünkü leptopların içindeki parçalar aynı :ehe

Hakslısın abi valla sende olmasan fikir alacak birisini bulamam ben bi kere levovoyu beğendim gönlüm z580 den yana hemde vatanada uygun fiyata geldi daha ne olsun :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bu arada wallpaperdaki filmin adını bilen var mı ? kadro çok iyi gibi duruyor :ehe

cehennem melekleri sanırım

avcitalip

avcitalip

Üye
Lenovo nedense ülkemizde pek bilinmiyor ancak kaliteli bir firma...

- - - Eklendi - - -

bu arada Lenovo'yu Çinliler satın aldı :evet:

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo z580 kesinlikle alacağım ve aldığım zaman beğenirsem insanları yönlendirmek için bir inceleme konusu açmayı düşünüyorum ses sisteminden tuşlarına kadar her şey olacak ama belki açarım :)

- - - Eklendi - - -

aldığım zamanda şu ses sistemini koyacağım 10 numara olur :good:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ne olursa olsun k55vj tek geçerim

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
Lenovo z580 kesinlikle alacağım ve aldığım zaman beğenirsem insanları yönlendirmek için bir inceleme konusu açmayı düşünüyorum ses sisteminden tuşlarına kadar her şey olacak ama belki açarım :)

- - - Eklendi - - -

aldığım zamanda şu ses sistemini koyacağım 10 numara olur :good:

ses sistemlerinden pek anlamam ama kendi sistemi yetiyor :evet:

- - - Eklendi - - -

Ne olursa olsun k55vj tek geçerim
neden abi ? ne +sı var z580 e göre hdd den başka hdd de 250 gb fazla

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
z580in ne + sı var ?
bana sorarsan en büyük + sı ASUS olması.. ben hiç tereddütsüz arkadaşa önerdim. pcdepo dan aldı çok memnun.
kuzenimde asus notebook var 8 yıllık olması lazım hala çalışıyor xp yüklü tık demiyor cihaz

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
z580in ne + sı var ?
bana sorarsan en büyük + sı ASUS olması.. ben hiç tereddütsüz arkadaşa önerdim. pcdepo dan aldı çok memnun.
kuzenimde asus notebook var 8 yıllık olması lazım hala çalışıyor xp yüklü tık demiyor cihaz

ibm thinkpad'leri bilirmisin abi ? işte bu lenovoların atası :)

<font color="DarkOliveGreen"><strong><font color="DarkOliveGreen"><strong><font color="DarkOliveGreen"><strong>[video=youtube;YcEycj_50hA]http://www.youtube.com/watch?v=YcEycj_50hA[/video]
Lenovo'nun artıları

-veriface
-dolby home teather v4(Görüntü ve ses)
-Energy management
-daha kaliteli malzeme kullanılmış gibi durması
-tuş takımının rahatlığı(bu klavyeye ilkte alışamam dedim ama ilk gün alıştım sonra ise diğer klavyeleri kullanırken zorluk çektim(Toshiba C885L,HP G62,Asus'un bir leptobu modelini bilmiyorum 610m li i7 li,A4 Tech Klavye v.s v.s))
-Güçlü ve ayarlanabilir fan
Asus'a göre 1 tane daha fazla USB 2.0 çıkışı
-Plastik yerine Aliminyum kasa
-akıllı mikrafon konumlandırılması

daha ne olsun abi,ama yanlış anlaşılmasın Asus'ta taş gibi bilgisayardır Asus'u da kötüleyemem Mercedes,BMW,Audi gibi düşün :oke:

bana göre tek eksiği topraksız prizde kapağın hafiften elektrik çarpması,kaldı ki bu leptop ile lakalı değil Macbook Air falan da çarpıyormuş...

- - - Eklendi - - -

bende bir Fujitsu Siemens var abi 2001 veya 2003 model

nereden geldi diye sorarsan bir firmanın sahibi ceo'suna hediye etmiş sonra adaptörü bozulmuş(olsun o kadar) bozulunca ceo benim eniştem,o zaman ufaktım oynayayım diye bana vermiş bende akıllılık edip 50 TL'ye bir adaptör aldım sonra babamda da biraz daha üst versiyon fujitsu vardı onda da aynı şekilde sanırım bir arıza oluşmuş tamircinin demesine göre besleme kartında sorun varmış onu da ben aldım sonra kardeşim birini benden istedi bende eski olanı ona verdim tabi o benden 5 yaş daha ufak o zaman anaokuluna falan gidiyordu tam hatırlamıyorum sen git yanında duran sürahiyi leptobun üzerine devir son anda benim müdahalem ile o leptoba fazla su dökülmesini engelledim ve bataryasını v.s herşeyini söktüm güzel kuruladım 2-3 gün sonra taktığımda ise klavye,cd rom ve usbler çalışmıyordu ondan sonra kardeşime kızıp pc yi aldım ve dolaba attım bendeki diğer babamdan gelen fujitsu ise sebebi bilinmeyen bir biçimde S-Video kablosu yüzünden ekran kartını yaktı ve zaten oda eski bir pc olduğu için hurdaya çıktı

şimdi ise diğer fujitsu halan daha aynı şekilde çalışıyor bataryası 12 dk falan gidiyor :ehe hay maşşallah :)

[video=youtube;EPsys8FOQIM]http://www.youtube.com/watch?v=EPsys8FOQIM[/video]
bunun aynısı abi :)

- - - Eklendi - - -

saat gibi çalışırdı bendeki diğer fujitsu,s-video kablosunu tvye taktığım an pc dondu ve sonra makine bir daha açılmadı

o yüzden HDMI kablosu falan takarken hep tırsarak yakıyorum o zamandan beri :zzz:

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Vallahi bende lenovoyu kötüleme çabasında değilim ancak birtakım kronik sorunlarla piyasaya çıkmış bir ürüne hataları düzeltmiş olmasına rağmen temkinli olmakta yarar var :oke:

• Beğen

Üst Alt