Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallahi bende lenovoyu kötüleme çabasında değilim ancak birtakım kronik sorunlarla piyasaya çıkmış bir ürüne hataları düzeltmiş olmasına rağmen temkinli olmakta yarar var
abi her firmada o olay vardır,hiç sorunlu cihazı olmayan bir firma söylesene
ben Z580'in tek sorunu elektrik çarpması diyorum başka bir sorun yok belki önceki modellerde vardı ama bunlarda fixlenmiş bende iyilemeye çalışmıyorum neyse o yani
abi her firmada o olay vardır,hiç sorunlu cihazı olmayan bir firma söylesene
ben Z580'in tek sorunu elektrik çarpması diyorum başka bir sorun yok belki önceki modellerde vardı ama bunlarda fixlenmiş bende iyilemeye çalışmıyorum neyse o yani
onlar ilk sürümlerdedir abi çünkü bende ekranda dalgalanma falan olmuyor wi-fi de kopma oluyor ama aynı anda yanımdaki Toshiba leptop'ta ve telefonda da kopuyor o modem ile alakalı biliyorsun
bu işler biraz da kısmet meselesi,adam gider 3-4 Bin TL'lik asus alır aldığı gibi sorunlu çıkar,başka birisi de gider 700-800 TL lik giriş seviye leptoplardan alır saat gibi çalışır şansına kalmış,burada önemli olan servis kalitesi
bak biliyorsun bende asus alacaktım son anda babamın teyzesindeki klavye sorununu gördüm(tamam olabilir dediğim gibi denk gelmiştir) kadın kaç kere leptobu servise gönderdi sorun yok denilip geri gönderildi videoya çekip gönderdi yine aynı
burada önemli olan firmanın sorunu çözmesidir zaten parçalar aynı...
Vallahi bende lenovoyu kötüleme çabasında değilim ancak birtakım kronik sorunlarla piyasaya çıkmış bir ürüne hataları düzeltmiş olmasına rağmen temkinli olmakta yarar var
Iste o sorun ılk kasalarda vardır z580 ın sogutması cok ıyı etkılı ısı sarfıyatı modunda kesıntısız 4 5 saat oyun oynadıgım oluyor ısınıyor ısınmasına ama kapanacak kadar degıl zaten ısıyı fanlardan atıyor sadece fanın uzerınde az bır ısı hıssedelıyor klavyenın yanında ...
KinG CrazY
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bugün babama vatandaki i5 li z580 i gösterdim tamam alrızı dedi çok mutluyum sonunda sevidiğim laptopu alabileceğim asus ta alabilirdim ama vatandakiler gt610m li olanlarmış vatan çok kazıkçıymış 1500 tl ye o asusu satıyor neyse arkadaşlar bana kulaklık mouse çanta önerebilirmisiniz ekstradan bi 100 tl de aksesuara vericemde
- - - Eklendi - - -
birde şunu alacağım birde gümbür gümbür kulaklık lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
birde z580 i açtığımda diğer ödeme seçenekleri var fiyatın yanında o fiyatta bi acayiplik var umarım kdv dahil fiyatı o değildir
- - - Eklendi - - -
birde şu kulaklığı aldımmı tam olur
- - - Eklendi - - -
birde ilk seri hatalı demişsin şimdi bu laptop geçen sene şubatta çıktı sanırım yani hiç olmazsa onun üstüne 4-5 seri çıkmıştır yani onuda bıraktım vatanda 1 ay önceki i5 ler bitmişti yenileri geldi 1 ay önce tükenmişti
- - - Eklendi - - -
bu çantayı alacağım birde yukardaki linkteki kulaklığı ama bana böyle şu minicik olanlardan değilde orta büyükükte avucun içine oturan fare lerden lazım kablosuz olursa iyi olur
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
bu farede iyi bizim bilgisayardaki fare büyüklüğü tam benlik bu fareyide aldımmı tam olur ama bu pc içinmiş sanırıom laptopa olmaz
arkadaşlar sizce aksesuarlar nasıl ?
- - - Eklendi - - -
şu mouse pad ile tam olur
alacaklarım bunlar
mouse pad 3 tl
çanta 53 tl
Kulaklık 30 tl
fare konusunda hala kararsızım ve güzel fare bulamadım böyle çsabuk tepki verecek hızlı ve orta büyüklükte bir fare lazım
- - - Eklendi - - -
büyük ihtimalle mouse pad almam zaten bazı yerler beleşe veriyo
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bugün babama vatandaki i5 li z580 i gösterdim tamam alrızı dedi çok mutluyum sonunda sevidiğim laptopu alabileceğim asus ta alabilirdim ama vatandakiler gt610m li olanlarmış vatan çok kazıkçıymış 1500 tl ye o asusu satıyor neyse arkadaşlar bana kulaklık mouse çanta önerebilirmisiniz ekstradan bi 100 tl de aksesuara vericemde
- - - Eklendi - - -
birde şunu alacağım birde gümbür gümbür kulaklık lazım
- - - Eklendi - - -
birde z580 i açtığımda diğer ödeme seçenekleri var fiyatın yanında o fiyatta bi acayiplik var umarım kdv dahil fiyatı o değildir
- - - Eklendi - - -
birde şu kulaklığı aldımmı tam olur
- - - Eklendi - - -
birde ilk seri hatalı demişsin şimdi bu laptop geçen sene şubatta çıktı sanırım yani hiç olmazsa onun üstüne 4-5 seri çıkmıştır yani onuda bıraktım vatanda 1 ay önceki i5 ler bitmişti yenileri geldi 1 ay önce tükenmişti
- - - Eklendi - - -
bu çantayı alacağım birde yukardaki linkteki kulaklığı ama bana böyle şu minicik olanlardan değilde orta büyükükte avucun içine oturan fare lerden lazım kablosuz olursa iyi olur
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
bu farede iyi bizim bilgisayardaki fare büyüklüğü tam benlik bu fareyide aldımmı tam olur ama bu pc içinmiş sanırıom laptopa olmaz
arkadaşlar sizce aksesuarlar nasıl ?
- - - Eklendi - - -
şu mouse pad ile tam olur
alacaklarım bunlar
mouse pad 3 tl
çanta 53 tl
Kulaklık 30 tl
fare konusunda hala kararsızım ve güzel fare bulamadım böyle çsabuk tepki verecek hızlı ve orta büyüklükte bir fare lazım
- - - Eklendi - - -
büyük ihtimalle mouse pad almam zaten bazı yerler beleşe veriyo
çanta olarak lenovo'nun orijinal çantalarına bakabilirsin,kulaklık olarak sennheiser'ın 100 TL'yi geçmeyen fiyatlarda adam gibi kulaklığı vardı bir tane modelini bilmiyorum ona bakabilirsin(çok iyi ses verir beats'e yakın desem yalan olmaz) fare olarak ise A4 Tech'in kablosuz oyun fareleri var onlara bakabilirsin
ben şu modemi değiştirdikten sonra idarelik bir Android tablet alacağım(100-250 TL'lik) ondan sonra ssd alacağım daha sonrasında ise sennheiser'ın o kulaklığından alacağım HD407 daha sonrasında ise bir tane belki beats tour kulaklık alırım(hTC T6 babama aldırmaya karar verirsem
bu kulaklığı iPad 3'te deneme şansım olmuştu bir Turkcell bayisinde çok iyi ses çıkışı vardı
çanta olarak lenovo'nun orijinal çantalarına bakabilirsin,kulaklık olarak sennheiser'ın 100 TL'yi geçmeyen fiyatlarda adam gibi kulaklığı vardı bir tane modelini bilmiyorum ona bakabilirsin(çok iyi ses verir beats'e yakın desem yalan olmaz) fare olarak ise A4 Tech'in kablosuz oyun fareleri var onlara bakabilirsin
ben şu modemi değiştirdikten sonra idarelik bir Android tablet alacağım(100-250 TL'lik) ondan sonra ssd alacağım daha sonrasında ise sennheiser'ın o kulaklığından alacağım HD407 daha sonrasında ise bir tane belki beats tour kulaklık alırım(hTC T6 babama aldırmaya karar verirsem
bu kulaklığı iPad 3'te deneme şansım olmuştu bir Turkcell bayisinde çok iyi ses çıkışı vardı
Bu kulaklık bütçemi aşıyor abicim zaten ben fazla kulaklıkla müzik dinlemiyorum 30 dk yı geçince kulaklarım ağrıyor ama senin gösterdiğin kulaklıkta güzelmiş şu fan sesi nasıl z580 in çok çıkıyormu sürekli çalışıyormu müzik açınca duyulmuyormu herkes o fan sesini dert ediyor birde vatandan laptop alacağım için aksesuarıda ordan alacağım o yüzden lenovonun çantaları yok sanırım orda
- - - Eklendi - - -
fare önerin için çok teşekkür ederim abi tam benlik bir oyun faresi buldum boyutu şekli çok iyi markasıda iyi bizim farenin markası
KinG CrazY
Üye
Konu Sahibi
2 ay kadar önce z580 almaya giderken z580 kalmadığı için z500 i5 li modelini aldım