Maxicep Laptop Kullananlar Klübü[Ana Konu]

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz isterseniz ben kendimden biliyorum ve sizinle paylaşmak istedim. Size söylenen şey sadece şu olacaktır diğer firmalar gibi leptopunuzu açmışsınız garanti dışı diye bir durum söz konusu değil Lenovoda size sadece eğer yapmak istediğiniz işlemi daha önce uygulamadıysanız ve o işlemle ilgili pek bilginiz yoksa yapmamanız gerektiğini söylerler eğer işlemi uygulamış ya da bilginiz varsa yapabilirsiniz ve garantiniz asla ama asla bozulmaz ama tek bir şartla bu işlemi yaparken kullanıcı kaynaklı bir hatadan dolayı bozarsanız bu bozduğunuz yer veya parça garanti dışı kalır ve 1 ikaz sisteme işlenir sonra gene kullanıcı tanımlı 2. ikazdan gittiğinde gene parça değişimi ya da bozulan yer yapılır bu arada para ödememenizde istenebilir ne gibi sorun olduğuna bağlı 3. sefer de eğer ikazlık bi durum söz konusuysa sizin garantinizi iptal ederler ve size 59$ + KDV ( Fiyat yanlış olabilir ) ile garantinizi yenileyebileceğiniz söylenir.

Iyimiş, , Lenovo markasina biraz daha isindim :eller:

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
gtx660m ın kastığı oyun görmedim ben daha.

- - - Eklendi - - -

Kasmak değilde böyle mausu gezdirirken kasıyor oda ultra ayarlarda olan oyunlarda

- - - Eklendi - - -

Z580 den ben cok memnunum tabi butcem olsaydı y500 alırdım ama butcem kısıtlıydi :( bence Lenovo Toshiba dan daha iyi benim eski leptop Toshiba idi alındığı günden beri soguktum :evet: bu işler biraz ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla işliyor:oke:

Çok sağol talip abi monsterlardada indirim varmış ekran kartlarınıda ücretsiz yükseltebiliyorsun bi bakalım belki onu alırım

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Kasmak değilde böyle mausu gezdirirken kasıyor oda ultra ayarlarda olan oyunlarda

- - - Eklendi - - -

Çok sağol talip abi monsterlardada indirim varmış ekran kartlarınıda ücretsiz yükseltebiliyorsun bi bakalım belki onu alırım

güzel makine bence bunu alabiliyorsan al :evet: HDD'Nin 7200 RPM olması iyi birşey :) diğerlerini saymıyorum bile...

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Sanırım monster alacağım :good:

markalara fazla takılma özellikleri fiyat/performans açısından en iyisini al tabi git casper,exper falan al demiyorum kalitesini kanıtlamış markalardan bahsediyorum :oke: zaten içindeki donanımlar benzer oluyor ki bazılarında birebir aynı :)

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye

markalara fazla takılma özellikleri fiyat/performans açısından en iyisini al tabi git casper,exper falan al demiyorum kalitesini kanıtlamış markalardan bahsediyorum :oke: zaten içindeki donanımlar benzer oluyor ki bazılarında birebir aynı :)

Zaten marka takıntım sadece telefonda var oda nokia dan başka bir telefon kullanmadığım için onun dışında laptoplarda marka olarak herşey aynı çünkü hepsi aynı malzemeden yapılıyorlar sadece bazılarının iyi yönleri ve bazılarınında kötü yönleri oluyor

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Zaten marka takıntım sadece telefonda var oda nokia dan başka bir telefon kullanmadığım için onun dışında laptoplarda marka olarak herşey aynı çünkü hepsi aynı malzemeden yapılıyorlar sadece bazılarının iyi yönleri ve bazılarınında kötü yönleri oluyor
.
aslında telefonda da olmamalı :) Smartphone'lar açısından söylüyorum :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Biliyorum ama nokia dan başka markaya niyese ısınamıyorum :D

Bende kasa olarak ısınamıyorum ancak android ve ios biraz telafi ediyor, wp gelişir inşallah :)

Bak varya bu wp telefonlara donanimin pc deki herseyi yapabilme özelliği verilse wp yok satar :)

Uhops

Uhops

Üye

Bende kasa olarak ısınamıyorum ancak android ve ios biraz telafi ediyor, wp gelişir inşallah :)

Bak varya bu wp telefonlara donanimin pc deki herseyi yapabilme özelliği verilse wp yok satar :)

yapmalı bence 2gb ram 1.5ghz işlemci benim şuan kullandığım masaüstü pc bile yok

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yapmalı bence 2gb ram 1.5ghz işlemci benim şuan kullandığım masaüstü pc bile yok

aynen öyle :) belki de yapacaklar win 8'in arayüzüne baktığımızda sanki ufak tefek dokunmatik arayüze kayıyormuşlar gibi :hmmm

ama yapılsa Wp tek olur :apple: falan kalmaz :) bu da Nokia'nın bir ihtimal kurtuluşu olur(güncelleme falan verirlerse)

- - - Eklendi - - -

düşünsene telefonu pc gibi kullanıyorsun gerektiği yerde klavye ve fare takıp kullanabiliyorsun :eller: .exe dosyalarını açsa birde tadından yenmez :eller:

Uhops

Uhops

Üye

aynen öyle :) belki de yapacaklar win 8'in arayüzüne baktığımızda sanki ufak tefek dokunmatik arayüze kayıyormuşlar gibi :hmmm

ama yapılsa Wp tek olur :apple: falan kalmaz :) bu da Nokia'nın bir ihtimal kurtuluşu olur(güncelleme falan verirlerse)

- - - Eklendi - - -

düşünsene telefonu pc gibi kullanıyorsun gerektiği yerde klavye ve fare takıp kullanabiliyorsun :eller: .exe dosyalarını açsa birde tadından yenmez :eller:

aynen.zaten android devrinin bitmesine az kaldı abd de herkez wp'a yönelmeye başlamış.Zaten ben androide hiç ısınamadım s40 kullanıyorum.memnunum.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
aynen.zaten android devrinin bitmesine az kaldı abd de herkez wp'a yönelmeye başlamış.Zaten ben androide hiç ısınamadım s40 kullanıyorum.memnunum.

android aslında baştan bitik bir sistemdi ancak kullanıcılar beğendiği için ve çoğu üretici kullandığı için tuttu :evet:

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
wp nin arayüzü biraz zayıf ben şu anda wp alabilirim fakat almıyorum çünkü wp ilerde gelişirse nokia çok işlemci geretiren bir güncellemeyi 920 gibi cihazlara verir 620 ye veremez diye düşünüyorum birde wp nin arayüzünün gelişmesi gerek yani hiç olmasa kutucukların arkasına bir resim koyabilirsek az da olsa yetebilir ama lumia serisini dış görünüşünüde çok beğeniyorum mesela siyahı sevmedin tak beyaz kapağı kullan yeni bir telefon gibi :good: birde nokia 10 numara marka şu anda 5800 ı kaç kez duvardan duvara attım 20 yi geçmiştir heralde sadece tuş kilidi kırıldı ama amcamdaki samsung evde cebinden düşürdüğü için telefonun tuşları gıcırdadımaya başladı ve gri olan arka kapak soyulduğu için bem beyaz kaldı :zuhaha:amcam kaç senedir nokia nokia diyordu ama şimdi samsung alınca bir daha samsungtan soğudu ve nokia ya geri döndü dediğim gibi mesela samsung un kasa yapılarınıda hiç beğenmiyorum dokunmatik telefonlarının hepsinin kasası aynı gibi ya biri kısa olur yada biri büyük olur ama nokia öylemi her telefona güzel bir tasarım buluyor şu 5800 1 sene daha idare etse seneye güzel bir lumia alacağım bekle beni wp :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
wp nin arayüzü biraz zayıf ben şu anda wp alabilirim fakat almıyorum çünkü wp ilerde gelişirse nokia çok işlemci geretiren bir güncellemeyi 920 gibi cihazlara verir 620 ye veremez diye düşünüyorum birde wp nin arayüzünün gelişmesi gerek yani hiç olmasa kutucukların arkasına bir resim koyabilirsek az da olsa yetebilir ama lumia serisini dış görünüşünüde çok beğeniyorum mesela siyahı sevmedin tak beyaz kapağı kullan yeni bir telefon gibi :good: birde nokia 10 numara marka şu anda 5800 ı kaç kez duvardan duvara attım 20 yi geçmiştir heralde sadece tuş kilidi kırıldı ama amcamdaki samsung evde cebinden düşürdüğü için telefonun tuşları gıcırdadımaya başladı ve gri olan arka kapak soyulduğu için bem beyaz kaldı :zuhaha:amcam kaç senedir nokia nokia diyordu ama şimdi samsung alınca bir daha samsungtan soğudu ve nokia ya geri döndü dediğim gibi mesela samsung un kasa yapılarınıda hiç beğenmiyorum dokunmatik telefonlarının hepsinin kasası aynı gibi ya biri kısa olur yada biri büyük olur ama nokia öylemi her telefona güzel bir tasarım buluyor şu 5800 1 sene daha idare etse seneye güzel bir lumia alacağım bekle beni wp :D

wp'nin daha zamanı var :evet:

ozakin70

ozakin70

Üye
Şu win blue guncellemesi cikaydi daha iyi olcak win8ler

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
samsung np305v5a sizce nasıl? bence güzel :)

Üst Alt