avcitalip
Üye
Lenovo müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz isterseniz ben kendimden biliyorum ve sizinle paylaşmak istedim. Size söylenen şey sadece şu olacaktır diğer firmalar gibi leptopunuzu açmışsınız garanti dışı diye bir durum söz konusu değil Lenovoda size sadece eğer yapmak istediğiniz işlemi daha önce uygulamadıysanız ve o işlemle ilgili pek bilginiz yoksa yapmamanız gerektiğini söylerler eğer işlemi uygulamış ya da bilginiz varsa yapabilirsiniz ve garantiniz asla ama asla bozulmaz ama tek bir şartla bu işlemi yaparken kullanıcı kaynaklı bir hatadan dolayı bozarsanız bu bozduğunuz yer veya parça garanti dışı kalır ve 1 ikaz sisteme işlenir sonra gene kullanıcı tanımlı 2. ikazdan gittiğinde gene parça değişimi ya da bozulan yer yapılır bu arada para ödememenizde istenebilir ne gibi sorun olduğuna bağlı 3. sefer de eğer ikazlık bi durum söz konusuysa sizin garantinizi iptal ederler ve size 59$ + KDV ( Fiyat yanlış olabilir ) ile garantinizi yenileyebileceğiniz söylenir.
Iyimiş, , Lenovo markasina biraz daha isindim

bence Lenovo Toshiba dan daha iyi benim eski leptop Toshiba idi alındığı günden beri soguktum
bu işler biraz ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla işliyor
diğerlerini saymıyorum bile...

falan kalmaz
amcam kaç senedir nokia nokia diyordu ama şimdi samsung alınca bir daha samsungtan soğudu ve nokia ya geri döndü dediğim gibi mesela samsung un kasa yapılarınıda hiç beğenmiyorum dokunmatik telefonlarının hepsinin kasası aynı gibi ya biri kısa olur yada biri büyük olur ama nokia öylemi her telefona güzel bir tasarım buluyor şu 5800 1 sene daha idare etse seneye güzel bir lumia alacağım bekle beni wp