ya ne diye windowsa para veriyorsun.
gelen windows8 i kullan işte.. beğenmezsen win8 pro yaparsın..
bidiğin format atmak farklı bişey değil.

hemen ona da win 7 bastım 
Arkadaşlar z580 alacağım ama cihaz windows 8 ile geliyor bende internetten indirdiğim windows 7 yi yüklesem bir sorun yaşayabilirmiyim işlemci oyuna fark ediyormu birde bu videoyu buldum gölgeyi kapatınca high da oynatıyor birde adam mod yüklemiş ama yinede fazla kasmıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar şimdi baktım windows 8 ile gelen cihazlara windows 7 yüklenemiyormuş böyle bir sorun varmış o yüzden free dos almayı düşünüyorum talip abi sende free dos aldın acaba yanında cd falan geliyormu nasıl yükleniyor bu işletim sistemi ?
- - - Eklendi - - -
şöyle basit bir windows alıp internetten ultimate kursam nasıl olur format atarken nasıl atacağım cd falan olmadan windows7 cd sini mi kullanacağım

yoo win8 pro fazlasıyla hızlı ve stabilWin 7 candır,Z580'i aldığımda FreeDos olduğu için Win7 Ultimate kurdum fakat aradan 1 ay geçmedi babam telefonunun camını kırdı ve kaskodan yeni telefon almak yerine leptop aldı bu leptopta orijinal win8 vardı bu kadar uyuz bir sistem daha önce görmemiştimhemen ona da win 7 bastım
![]()

3 aydır kullanıyorum hiç temizlik yapmadım hala hızlı çalışıyor..
yoo win8 pro fazlasıyla hızlı ve stabil
win7 den fazlası var eksiği yok3 aydır kullanıyorum hiç temizlik yapmadım hala hızlı çalışıyor..

Win 7 candır,Z580'i aldığımda FreeDos olduğu için Win7 Ultimate kurdum fakat aradan 1 ay geçmedi babam telefonunun camını kırdı ve kaskodan yeni telefon almak yerine leptop aldı bu leptopta orijinal win8 vardı bu kadar uyuz bir sistem daha önce görmemiştimhemen ona da win 7 bastım
- - - Eklendi - - -
GTA 4'ü gölgeler low diğer ayarlar medium olacak şekilde trafik kapalı iken ve benim yaptığım araç paketi ile birlikte 25-30 fps alıyorum
win 8 ile alman win 7'ye düşürmene engel değil ancak boşu boşuna win 8'e boş yere lisans parası verme al freedos rahatla
bir yerden win 7 ultimate x64 cdsi bul ve geldiğinde sen kur,zaten driver cd'si kutunun içinde geliyor eğer beceremem dersen bir bilgisayarcıya kurdurursun eğer neden bizden almadın gibisinden konuşma yaparsalar dedem hediye almış bilememiş falan dersin![]()
![]()
birde windows8 in görünümünü bende beğenmiyorum o yüzden windows 7 yüklemek istiyorum şu windows 7 cd si bilgisayarcılarda bulunurmu ?bence daha kullanışlı kişisel tercih
öyle ama arayüz olarak bence berbat![]()

bence daha kullanışlı kişisel tercih![]()
ama ben beğenmiyorum
Zaten bu hafta sonu kuzenim ankaradan gelecek o pc lerden anlıyor o atabilir veya burada güvenilir bilgisayarcılar var onlara attırım birde onlara dedem almış diye yalan söylememe gerek yok zaten hayatımda hiç pc ile uğraşmadım veya bir şey almadım hepsini abim yaptı ve burda öyle pc satan dükkan yok sadece avm lerde teknosa falan varbirde windows8 in görünümünü bende beğenmiyorum o yüzden windows 7 yüklemek istiyorum şu windows 7 cd si bilgisayarcılarda bulunurmu ?
- - - Eklendi - - -
birde şu yazılım cd leri olur ya sanırım format cd si tam bilmiyorum onlar çıkıyormu free dos modelinde
şimdi mesela ben z580'i alacağım zaman sığırların hiç biri bana 1.300 TL'den aşağı fiyat vermedi ve 4GB't ram'i olan modele
bende kargo v.s dahil hepsini 1.150 TL'ye pcdepo'dan alınca makine bana geldi şimdi ben o bilgisayarcılardan birisine gitmesem niye benden almadın gibisinden ağız yapacaklarını bildiğim için saatlerce win7 cd'si aradım sonra bir arkadaş bulmama yardımcı oldu ve kurdum,yazılım cd'si olarak driver'ları kastediyorsan evet kutudan çıkıyor ama format cd'si tabi ki çıkmıyor 

bence daha kullanışlı kişisel tercih![]()
ya buradaki bilgisayarcılar tabiriyle tam bir öküz aç gözlüşimdi mesela ben z580'i alacağım zaman sığırların hiç biri bana 1.300 TL'den aşağı fiyat vermedi ve 4GB't ram'i olan modele
bende kargo v.s dahil hepsini 1.150 TL'ye pcdepo'dan alınca makine bana geldi şimdi ben o bilgisayarcılardan birisine gitmesem niye benden almadın gibisinden ağız yapacaklarını bildiğim için saatlerce win7 cd'si aradım sonra bir arkadaş bulmama yardımcı oldu ve kurdum,yazılım cd'si olarak driver'ları kastediyorsan evet kutudan çıkıyor ama format cd'si tabi ki çıkmıyor
bilgisayarcıda win 7 cd si illaki vardır,yoksa da zaten o dükkanı terk et öyle bilgisayarcı falan olmaz
- - - Eklendi - - -
aslında kullanılsa belki alışılır ancak başlat menüsünün olmayışı falan büyük problem ve 2 tane masaüstü gibi birşey olmuş orada bir metro arayüzü var birde masaüstü...
şu modeli alacağım

başlat arayüzü varki
ya buradaki bilgisayarcılar tabiriyle tam bir öküz aç gözlüşimdi mesela ben z580'i alacağım zaman sığırların hiç biri bana 1.300 TL'den aşağı fiyat vermedi ve 4GB't ram'i olan modele
bilgisayarcıda win 7 cd si illaki vardır,yoksa da zaten o dükkanı terk et öyle bilgisayarcı falan olmaz
- - - Eklendi - - -
aslında kullanılsa belki alışılır ancak başlat menüsünün olmayışı falan büyük problem ve 2 tane masaüstü gibi birşey olmuş orada bir metro arayüzü var birde masaüstü...

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim abi çok yardımcı oldun z580 free dos alacağım ben o format cd sini sormamın nedeni bizim pcye format atarken abim bir cd takıyor o yüzdenşu modeli alacağım
- - - Eklendi - - -
VE tabiki diğer arkadaşlarımada çok çok teşekkür ederim bıkmadan usanmadan laptop önerdiler veya görüşlerini paylaştılar![]()
![]()
![]()
bak burası adı üzerinde forum yarın bir gün senin anladığın benim anlamadığım bir konu olur sen yardım edersin 

başlat arayüzü varki
bir windows8 li pc yi iyi bir incele 2 günde öğrenirsin. fazlasıyla kullanışlı![]()

ama i7 li buldum free dos u yoktu 1700 tl zaten 1700 tl ye vatanda satılıyor i7 lisi ? birde ben işlemciyi fazla zorlamayacağım için i5 bana yeterli bi gta 4 bide need for speed oynarım zaten pek vaktim kalmıyorum yazın babamın yanında çalışıyorum vatanda 1300 e i5 li z580 ler vardı onlarda bitmiş 1500 tl istiyor bimeks aynı laptopa ne yapsam bilmiyorum ?Teşekkür ederim talip abi baktım golddaki web'e özel miş yani internet üzeri onun yerine aynı fiyata i7 li almak daha mantıklı çok teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
şimdi baktım senin dediğin modeller tükenmişama i7 li buldum free dos u yoktu 1700 tl zaten 1700 tl ye vatanda satılıyor i7 lisi ? birde ben işlemciyi fazla zorlamayacağım için i5 bana yeterli bi gta 4 bide need for speed oynarım zaten pek vaktim kalmıyorum yazın babamın yanında çalışıyorum vatanda 1300 e i5 li z580 ler vardı onlarda bitmiş 1500 tl istiyor bimeks aynı laptopa ne yapsam bilmiyorum ?
- - - Eklendi - - -
ama alacağım zaman goldu arayıp soracağım webe özel dediği fiyatlar mağazalarındada geçerlimi diye geçerli ise fiyatları çok uygun

win8 de başlat menüsü için windows tuşuna bas sağ tıkla tüm uygulamalar açılıyor.
istersen ana ekrana istediğin uygulama kısayol ekleyip yer değiştirip düzenleyebiliyorsun
hızlı erişim + görsellik daha ne![]()

2 hafta önce mağazalar da da geçerliydi
- - - Eklendi - - -
olmazsa ssd alacağım zaman bir denerim![]()

soğutma da asusu geçen yok genel olarak.

msi'nin turbo fanı çuvalamı girdi![]()