Vaz gectim masa ustumu toparliyorum insallah laptop bana gore degil heraldeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızekran kartı 212. sırada ıs gormez.... en az 161 ıcınde olması lazım
İşlemci hızı düşük ancak bu fiyata anca bu olur bence al. İlerleyen zamanlarda bi ssd tak tamamdır.Değerli Adminim harika bir çalışma olmuş kim bilir ne kadar çok sürenizi aldı harika bir çalışma. Adminim Size bir sorum olacaktı şu linkteki %40 indirim deki sony sizce almaya değer mi? Oyun performansı nasıl olur? Son Çıkan oyunları normal ayarlarda kasmadan oynar mı ki? (i5 4200u gt740 1 GB 64 bit ışıklı klavye mevcut Office 2010 hediye )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
link atarsan daha rahat yardımcı oluruz karışık yazmışsın biraz.Sevgili admin bir sorum olacaktı 1450 tl ye 1532 sstw sony vaio mu yoksa 1850 tl ye toshiba m 50 a 11h mı? Fp
s ye göre hangisini öneriyorsun ?
Sen O Özelliklere Çok Para Vereceksin Şunu Öneririm Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu - MaxiCepLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sizce hangisi daha mantıklıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sony ve toshibaya karar kılma onlar kasa kalitesi çok yüksek ama o fiyata daha uygun pc alabilirsin çünkü zaten bir kaç sene sonra özellikler yetmeyecek yenisini arayacaksın asus tam performans kalite şıklık birleşimidirtesekkr ederim bilgisayari incelwdim iyiymis gercekten.ama sony veya toshiba olsun istiyorum o yzden bunlarda karar kildim
Valla Paran Biraz Boşa Gidecek Ama İlla Da Bunlar Arasından Dİyorsan TOSHIBA'nın Özellikleri Daha İyi Gibi Tabi Para VArsaTesekkur ederim yorumlariniz icin.peki bu ikisi arasinda secim yapmam grekirse ne önerirsiniz ?
Yok Sen Dediğin İçin Dedim Tabi Asus. Ben Sadece 2si Arasından SandımAbicim aklimi celdinAsus x550ln-xo007d bunu alıyorum son olarak ne diyorsun ?
![]()
Naptın Sen Ya 2,697.39 TL Lİra O Sen Öncekini AL AMa Par amİKtarını BilememAsuslara baktim da hocam Asus N550JK-CN167D Notebook su modele asik oldum.biraz pahali ama1500 tl ye notbook alacam dedim bak nerelere geldi is
![]()
ssd takılınca garanti dışına çıkabiliyormuş sanırım orjinal parçasını değiştirdiğin için ama bi daha sormak lazımValla asuslara bir bakym dedim bu cikti karsimacihaz harika
pahali ama gereksiz simdilik
bir önceki fiyat olarakta iyi uygun ssd siparis edeyim mi acaba sonra mi taktirsam ne diyorsun ?
![]()
ama alabilecein en iyi ürünlerden bir tanesiValla asuslara bir bakym dedim bu cikti karsimacihaz harika
pahali ama gereksiz simdilik
bir önceki fiyat olarakta iyi uygun ssd siparis edeyim mi acaba sonra mi taktirsam ne diyorsun ?
![]()