Mad EagLe
Üye
Ben Asusa Sordum Mail İle Ram Çıkarmaz Ama SSD de Orjinal Parçayı Değiştirdiğinzi İçin Çıkar Dedi. Serviste Takma Gibi Bir Hizmetimiz Yok Dedissd takacak arkadaşlar bazı markalar kendinizin takmasına izin veriyor örneğin msi kullanıcısıyım taktım sorun yapmadılar isterseniz raminizi de kendiniz yükseltebilirsiniz dediler. Ama bazı markalar sorun yaratabiliyor. Ama ssdyi alıp serviste taktırırsanız sorun yapmazlar
Yani 2 Sne Yeter BanaNeyse hocam bir müddet orjinal oldugu gibi kullanalim sonra bakariz tesekkur ederim yardimlariniz icin
çok saçma asustan beklemezdim ne var yani millet hard diske mi mecbur kalsın. İ7 işlemcim olacağına i3 olsun ama hard disk yerine ssd'im olsun. Hard disk kadar bilgisayarı yoran bir parça yok ssd takınca bunu anladım.Ben Asusa Sordum Mail İle Ram Çıkarmaz Ama SSD de Orjinal Parçayı Değiştirdiğinzi İçin Çıkar Dedi. Serviste Takma Gibi Bir Hizmetimiz Yok Dedi
Doğru Aslında SSD Şartçok saçma asustan beklemezdim ne var yani millet hard diske mi mecbur kalsın. İ7 işlemcim olacağına i3 olsun ama hard disk yerine ssd'im olsun. Hard disk kadar bilgisayarı yoran bir parça yok ssd takınca bunu anladım.
On gün içinde Monster Abra A5 v1.1 almayı düşünüyorum. Oyun perfonması iyi olduğu söyleniyor. Bu notebook hakkında bilgisi olan, kullanan varsa bilgilendirme yapabilir mi?
baya vermişsin ne yaptın sen yawArkadaşım Lettop aldım Asus X550L İyi midir 1650 Liraya mal oldu ?
Yapma ya :/baya vermişsin ne yaptın sen yaw
valla çok pahalı almışsın üzüldümYapma ya :/
Hayırlısı ya konuyu geç gördüm. Yoksa başka alırdım. Belki de daha kötü alacaktım böylesi hayırlıymışvalla çok pahalı almışsın üzüldüm
hayırlısı tabi de üzüldümHayırlısı ya konuyu geç gördüm. Yoksa başka alırdım. Belki de daha kötü alacaktım böylesi hayırlıymış