Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Ben sadece haber vermek icin yazdim rom kuranlar bilirler ki ilk surumde hatalar olabilir ki soledigim rom offical cm bu grup ondan kaynak kodlarini aliyor kendilerine gore ozellestiriyor
İste sorunda romun stabil calismamasi final surumu oldumu problem olmaz ResurrectionRemix in romu stabil ve hatasiz kaynak kodlari ayni

AHKE

AHKE

Üye
İste sorunda romun stabil calismamasi final surumu oldumu problem olmaz ResurrectionRemix in romu stabil ve hatasiz kaynak kodlari ayni
Final surumu mu final surumu yeni bir android versiyonu cikinca cikar.sanirim stabil demek istedin

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Final surumu mu final surumu yeni bir android versiyonu cikinca cikar.sanirim stabil demek istedin
Beta surum final surum ne farkeder kardesim sen ne laf cambazliginin pesindesin burda insanlara faydali olmaya calisiyoruz senin gibi kullanmadigim sorunlu bir romu onermiyorum kimseye ...

AHKE

AHKE

Üye
Bende insanlara haber vermek icin yazdim senin bu kadar uzatman gereksiz

revolt25

revolt25

Üye
5.1 dokto rom kullanıyorum son 1 aydır ve en stabil rom bana göre kasma hata vs hiç birşey yok. Gördüğüm kadarıyla pek bir fark yok 5.1 ile 6.0 arasında konu için teşekkürler ilerde musait bir zamanda deneyeceğim.

realislove

Üye
merhabalar 5.1 dokdo rom kullandım marshmallow 6.01 yazılımınıda kullandım yanlız iki rom da hatalara denk geldim 1.hata her iki rom da tel kendi kendine araç moduna geçiyor devamlı 2.hata özelikle marshmallow tel kendi kendine kapanıyor çok zor açılıyor tel hata olduğunu sandım diğer yazılımları yükleyince oyle bir şey yapmıyor rom yapımcılarının bu konuya özelikle el atmasını istiyorum sitenin sıkı takipçisi olarak söylüyorum

baronsavas

baronsavas

Üye
marshmallow da bendede resetleme sorunu var durduk yere seri resetlemeye başlıyo

realislove

Üye
baronsavas

baronsavas

Üye
romu kardeşim konudaki bağlı romu kurdum
bende konuda ki romu kurdum. xda daki orjinal konuda bug oldugu belirtilmiş supersu flashlayın diye belirtilmiş. ayrıcada plizh touch dan flashladım, orjinal konuda TWRP den flashlayın denilmiş ondan mı oldu acaba

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
bende konuda ki romu kurdum. xda daki orjinal konuda bug oldugu belirtilmiş supersu flashlayın diye belirtilmiş. ayrıcada plizh touch dan flashladım, orjinal konuda TWRP den flashlayın denilmiş ondan mı oldu acaba
10 gundur kullaniyorum bu romu bende herhangi bir problem yok nasil oluyor anlamadim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende iki kez arac moduna gecti. benim usb kablom ve usb girisim sikintili zaten usb girisi degisti sizde de ikisinden birinde sikinti var demek ki uzun zamandir arac moduna gecme olmadi 5.1 romunda

• Beğen
Tepkiler: eiup
baronsavas

baronsavas

Üye
mega wipe dosyasını flashlayıp temizlik yaptıgım için mi böyle hatalar verdi acaba, daha önce hiç böle sıkıntı olmamıştı

realislove

Üye
bende iki kez arac moduna gecti. benim usb kablom ve usb girisim sikintili zaten usb girisi degisti sizde de ikisinden birinde sikinti var demek ki uzun zamandir arac moduna gecme olmadi 5.1 romunda

kardeşim usb kablosu ve usb girişinde bir sıkıntım yok programsal hatalar var programa girilen kodlarda eğer araç modu linki olsa belkide bu sıkıntıyı yaşamayız.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cm12.1 kullaniyorum diger romlarda bu sorun olabilir ama bunda yazilimsal sorun olacagini sanmiyorun

• Beğen
Tepkiler: eiup

Nevarres

Üye
Resurrection remix kullandım zaten. Söylediğim hatalar resurrectionda oldu nedense.

AHKE

AHKE

Üye
Resurrection remix grubu her ay guncelleme cıkarıyor genelde 2 3 haftaya 5.6.1 sürümü cıkar orda buyuk ihtimal sorunlar kalmaz Çünkü 5.6.0 ilk Marshmallow romu

eiup

eiup

Üye
    Konu Sahibi
Konu guncellenmistir...

Üst Alt