Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

byl82

Kapalı Hesap
nasıl kullanan varmı v12 yi performansı nasıl

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanmiyorum konu sahibi olarak suan cm 11 daha kullanisli geliyor

53cc

53cc

Üye
CM ekibi hem görselliği hemde son kullanıcı beklentileri çok iyi yakalıyor. Carbon rom da fena değil. Şuan sms göndermiyor. Çözemedim bir türlü.

53cc

53cc

Üye
Ana konu çok karmaşık. Ilave program-eklenti kurma ihtiyacı olmazsa iyi olur. Romun içine gömülü olmalı

savasci123

Üye
V11 kullanıyorum memnunum şarj ve performans çok iyi. V12 geçeyim mi v13 mü bekleyeyim

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
V12 kullan tavsiye ederim ben kullandim

savasci123

Üye
V11 den ne Farkı var? Gözle görülebilir bir şey var mı

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Evt dedgin gjbi

gacvokem

Üye
kuralım bakalım bu room harbiden harika bir room uzun batarya süreside dahil

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
rom batarya durumu biraz iyleşmiş performans dersen biraz daha iyleşmiş bu sürümde 5 günden beri kullanıyorum. gayet iyi durumda diyebilirim. cm 11 kullanıyordum onun öncesinde bir kaç benim cihaza iyi gelmedi devamlı bataryayı deşarj ediyodu bende sildim virginty yeni versiyon çıkınca yükledim biraz daha iyleşmiş diyebilirim rom ilerleyen zamanlarda da kendini gösterir diye düşünüyorum.

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar size bi sorum olcak virginity v8 de v11 de ve v12 de de aynı sorun var video player küçük ekran moduna bastığımda durduruldu uyarısı alıyıyorum v12 de klavye ayarına girdiğimdede aynı uyarı var siz hangi karneli yüklüyorsunuz durduruldu hatası moralimi bozmaya başladı

verynice

verynice

Üye
Ne zaman Virginity rom yüklesem kilit ekranında sahip bilgisi gözükmüyor. Radyo dinlerken ekran kapalı konumda ses açılıp kapanmıyor Anlamadım gitti.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Cacık rom fusionkatrom yükleyin

• Beğen
Tepkiler: 53cc

gacvokem

Üye
Arkadaşlar size bi sorum olcak virginity v8 de v11 de ve v12 de de aynı sorun var video player küçük ekran moduna bastığımda durduruldu uyarısı alıyıyorum v12 de klavye ayarına girdiğimdede aynı uyarı var siz hangi karneli yüklüyorsunuz durduruldu hatası moralimi bozmaya başladı
ben en altdaki ismini hatırlamadım virginityv4 müydü neydi onu yükledim stabil sorun yok ilk 2 karnelde sorun vardı birçok program durduruldu hatası alıyordum , en sonuncuda sorun yok deneyin derim

karasubasi

karasubasi

Üye
ben en altdaki ismini hatırlamadım virginityv4 müydü neydi onu yükledim stabil sorun yok ilk 2 karnelde sorun vardı birçok program durduruldu hatası alıyordum , en sonuncuda sorun yok deneyin derim
Anladım kardeş saolasın bide öyle denerim bakalım nolcak

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
S5 theme ve şeffaf stausbarın gelmesi için ayri bir işlem mi daha yapacağim? hepsi bir arada olmuyormu ? bu yüzden yüklemedim.
Bence stock romdan daha stabil olmuş tavsiye ederim herkese 3 gündür kullanıyorum.
stabilliğini bilmem ama fusionkat acayip stabil :D ? .hiç kasmasını görmedim.sarj seviyeside iyi.virginity için uğraşamam şimdi. yok şeffaf statusbar yükleyecen yok s5 theme yukleyecen hepsini bir arada yapsana be adam uğraştırıyon bizi.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
S5 aldım beyler artık kafam rahat

• Beğen
Tepkiler: verynice

Üst Alt