kardeş cok bı fark yok ya adam s4 pack kurmuş vermiş pek bir şey göremedimNe yani stock romun 4.4 ünemi uğraşıyo ? Valla yapabilirse harika olur görüntülü konuşma falan da olur

Anladım kardeş saolkardeş cok bı fark yok ya adam s4 pack kurmuş vermiş pek bir şey göremedim![]()

Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca wifi hotspot çalışmıyor. Ayarlar menüsüde tam Türkçe değil.Yayinladigi rom cm 11 tabanli ya goruntulu konusma olmasi icin stock romdaki telefon uygulamasini portlamasi lazim oda imkansiz bunu yukleyeceginize cm 11 yukleyin ayni sey uzerine s4 temasi atin ayni sey yine anliyacaginiz yine ayni sey cunku ben suan cm 11 kullaniyorum s4 temasi var uzerinde nova launcher var uzerinde
e zaten dıyorumya s4 pack kurmuşcok basıt bıse bence upload etmekle uraşması hata: DYayinladigi rom cm 11 tabanli ya goruntulu konusma olmasi icin stock romdaki telefon uygulamasini portlamasi lazim oda imkansiz bunu yukleyeceginize cm 11 yukleyin ayni sey uzerine s4 temasi atin ayni sey yine anliyacaginiz yine ayni sey cunku ben suan cm 11 kullaniyorum s4 temasi var uzerinde nova launcher var uzerinde
Maclaw'ın en son güncellemesinde çalar saat deep sleepte çalışmıyor ve bildirim sesleri sessizde dahi olsa geliyor. Eskiden yoktu bu problemler.Maclaw rom şuan için takibimde