Maalesef kaldırma durumu söz konusu değil. Dosyayı flaşlamadan evvel yedek aldıysanız ancak onu geri yükleyebilirsiniz.Dostlar kurdugumuz zip i ayni sekilde nasil kaldircaz kimsemi bilmior yaa?
Chessdroid ksrdespekii çok teşekkürler. peki son soru, bu tarzda güncelleme alan bildiğin bir rom var mı
gayet başarılı bir rom olmuş herkese tavsiye ederim arkadaşlar..Chessdroid ksrdes
Aynengayet başarılı bir rom olmuş herkese tavsiye ederim arkadaşlar..
çok teşekkürlerChessdroid ksrdes
çok farklı bi rom yok şu aralar. cm 10 kullanabilirsin onu kullanmıştım gayet stabil gelmişti bana fakat şuan stock rom kullanıyorum en iyisi kanımcaBeyler uzun bi suredir beni bilionuz burdayiz ayni rom lari kullandik paylastik fakat aradan baya bi zaman gecti ve bu rom beni git gide baymaya basladi cm11 ekran gecisinde kasan bi rom sevmiyorum baska onerebilecrginiz varmi farklilik yaratan ? S3 mini icin.
Bende stock rom a s5 yukledim filan da artik baymaya başladi :-)çok farklı bi rom yok şu aralar. cm 10 kullanabilirsin onu kullanmıştım gayet stabil gelmişti bana fakat şuan stock rom kullanıyorum en iyisi kanımca
telefonu komple değiştirmek lazımBende stock rom a s5 yukledim filan da artik baymaya başladi :-)

Rica ederimçok teşekkürler
TesekkurlerVirgintyde sikinti yok ama stabil roma 1. Sayfadaki s5 ide yuklersen oda guzel .d