Su an kullaniyorum harikanasıl kullanan varmı v12 yi performansı nasıl
Şu an kullanıyorum. Şarjın daha çok gittiğini söyleyebilirim.V11 den ne Farkı var? Gözle görülebilir bir şey var mı
ben en altdaki ismini hatırlamadım virginityv4 müydü neydi onu yükledim stabil sorun yok ilk 2 karnelde sorun vardı birçok program durduruldu hatası alıyordum , en sonuncuda sorun yok deneyin derimArkadaşlar size bi sorum olcak virginity v8 de v11 de ve v12 de de aynı sorun var video player küçük ekran moduna bastığımda durduruldu uyarısı alıyıyorum v12 de klavye ayarına girdiğimdede aynı uyarı var siz hangi karneli yüklüyorsunuz durduruldu hatası moralimi bozmaya başladı
Anladım kardeş saolasın bide öyle denerim bakalım nolcakben en altdaki ismini hatırlamadım virginityv4 müydü neydi onu yükledim stabil sorun yok ilk 2 karnelde sorun vardı birçok program durduruldu hatası alıyordum , en sonuncuda sorun yok deneyin derim
stabilliğini bilmem ama fusionkat acayip stabilBence stock romdan daha stabil olmuş tavsiye ederim herkese 3 gündür kullanıyorum.
? .hiç kasmasını görmedim.sarj seviyeside iyi.virginity için uğraşamam şimdi. yok şeffaf statusbar yükleyecen yok s5 theme yukleyecen hepsini bir arada yapsana be adam uğraştırıyon bizi.Waayy hayırlı olsun kardeşS5 aldım beyler artık kafam rahat