Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

yusufyagci

Üye
iki telefonumada yükledim romun görüntüsü ayarları olsun şekil duruyor çok güzel ve hızlı idi telefonu açıp kapattım rom bozdu kendini şimdi telefon açıldıkdan 5sn sonra donuyor yüklemeyin arkadaşlar sıkıntılı sürekli donuyor update bekleyin düzelince hepiniz yükleyin görüntüleri şahane

• Beğen
Tepkiler: theeternal

theeternal

theeternal

Üye
iki telefonumada yükledim romun görüntüsü ayarları olsun şekil duruyor çok güzel ve hızlı idi telefonu açıp kapattım rom bozdu kendini şimdi telefon açıldıkdan 5sn sonra donuyor yüklemeyin arkadaşlar sıkıntılı sürekli donuyor update bekleyin düzelince hepiniz yükleyin görüntüleri şahane
Bilemedimki bizde hiçbir sıkıntı yok

meymenetli

Üye
gayet başarılı arkadaşlar. ikinciye flashlayınca hiç birşey kalmadı sorun olarak.
en iyi performansı almak istiyorsanız. butun sistemi silip sıfır kurulum yapın bence..
Bilemedimki bizde hiçbir sıkıntı yok
bilgilerim gitmesin die wipe vs yapılmıyor bazen. buda sıkıntı olabiliyor bazen...

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve ibrahimyuksel
theeternal

theeternal

Üye
gayet başarılı arkadaşlar. ikinciye flashlayınca hiç birşey kalmadı sorun olarak.
en iyi performansı almak istiyorsanız. butun sistemi silip sıfır kurulum yapın bence..
bilgilerim gitmesin die wipe vs yapılmıyor bazen. buda sıkıntı olabiliyor bazen...
bende yapmadım sorun cıkmadı :D

cavci7

Üye
Arkadaşın dediği gibi ilk yüklemede sorun yoktu ama sonra kapatıp açınca dondu telefon,öyle kaldı.Eski roma dönmek zorunda kaldım.

ykpknl

ykpknl

Üye
Kullanisli olmuss guzell fakat braz bazi yerleride tam turkce olsa 10 numara olurr bde status barida pek begenmedm acikcasi istedigim gbi degil ama genel olarak guzell ellerineze saglik devamini bekleriz :D

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
Daha roma dahil edilmedi düzenlemeler devam ediyor!
+son kullanılan uygulamalar butonu eklendi
+ Turkcell yazısının olduğu yer rengi değiştirildi
+Video player sorunu düzeltildi
+s4 yazı tipi eklendi
+s4 etkin uygulama widgeti eklendi
+galeri sorunu düzeltildi
+s4 beyaz klavye eklendi

Sistem tamamen türkçe olacak bu türklerin romu çalışmalar devam ediyor @ykpknl ;)

Başka hata var mı ? telefonda donma gibi sorun yaşayalar var kilit ekranından sonra açılmıyo diyenler var , onlar wipe yapmadıkları içindir. Full wipe ile yüklemenizi tavsiye ederim. Ben defalarca flashladım ama sorun yok donma olarak.

ykpknl

ykpknl

Üye
+ Turkcell yazısının olduğu yer rengi değiştirildi
+s4 yazı tipi eklendi
+s4 beyaz klavye eklendi

Sistem tamamen türkçe olacak bu türklerin romu çalışmalar devam ediyor @ykpknl ;)

Başka hata var mı ? telefonda donma gibi sorun yaşayalar var kilit ekranından sonra açılmıyo diyenler var , onlar wipe yapmadıkları içindir. fu ll wipe ile yüklemenizi tavsiye ederim. Ben defalarca flashladım ama sorun yok donma olarak.
Yaa bsey soracam su saydam bar varya onu orjinal rom uzerine mod olarak yukleyemezmiyiz ??

galata7788

galata7788

Üye
s healt durdu hatası var :(

• Beğen
Tepkiler: theeternal
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: m-ortak ve theeternal

m-ortak

Üye
ibrahimyuksel@ ustam eline kuluna sağlık güzel bir rom yapmışsın yalınız bende resimler açılmad video uynatma açılmdı sebebi ne olabilir acaba teşkürler..?

ertankarli

Üye
Ben romu iki kere kurdum,cmw recovery kullandım.ikisinde de siyah ekranda kaldı 15dakika bekledim ekran
gelmedi cmw-touch kullandım.Sonra omni 4.4.2 roma geri döndüm.

theeternal

theeternal

Üye
Patch hazırlanıyor sabırlı olunuzV2 Olarak geliyooooooor :)

ykpknl

ykpknl

Üye
Ben romu iki kere kurdum,cmw recovery kullandım.ikisinde de siyah ekranda kaldı 15dakika bekledim ekran
gelmedi cmw-touch kullandım.Sonra omni 4.4.2 roma geri döndüm.
Omni rom nasil cmden farki ne ?

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
.......Liste Yenilendi.......
+Turkcell yazısının olduğu yer rengi değiştirildi
+s4 yazı tipi eklendi
+s4 beyaz klavye eklendi
+Mürekkep renkleri silindi , sadece dalga efekti var
+Durum çubuğu rengi , Batarya Bar Rengi , Hızlı kısayol ayarı menüleri Türkçeye çevrildi

• Beğen
Tepkiler: galata7788
ykpknl

ykpknl

Üye
.......Liste Yenilendi.......
+Turkcell yazısının olduğu yer rengi değiştirildi
+s4 yazı tipi eklendi
+s4 beyaz klavye eklendi
+Mürekkep renkleri silindi , sadece dalga efekti var
+Durum çubuğu rengi , Batarya Bar Rengi , Hızlı kısayol ayarı menüleri Türkçeye çevrildi
Krall au status barin ekleneblr yeri varya oraya uygulama degilde wifi falan eklense yaa

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
    Konu Sahibi
ibrahimyuksel@ ustam eline kuluna sağlık güzel bir rom yapmışsın yalınız bende resimler açılmad video uynatma açılmdı sebebi ne olabilir acaba teşkürler..?
Onlarda sorun var galeri için patch var fakat diğeri için yok. Şu an düzenleme devam ediyor , v2 de sorunsuz olacak.

hasanbaglan1981

Üye
V2 gelince deneyelim