meymenetli
Üye
530 mb ne kadara yüklenir bilmiyorum telefonu modem olarak kullandığım için şebekeye bağlı![]()
yüzdesini bari söylede en azından ortalama süreyi hesaplayalım..

530 mb ne kadara yüklenir bilmiyorum telefonu modem olarak kullandığım için şebekeye bağlı![]()

Çok memnunum, s3 minide canımı sıkan tek şey güncelleme olayıydı birde kasmalar çok oluyordu yeterli gelmiyordu benim için. Biraz fazla yükleniyorum cihaza sanırsam.Yazık olmuş ama yeni telefonundan memnunsan sorun yokbende s3 miniden sıkıldığım için rom işine girdim yakında bende satarım herhalde
![]()

yüzdesini bari söylede en azından ortalama süreyi hesaplayalım..![]()
Bende satarsam güncelleme olayı yüzünden satarım herhalde sıkıldım aynı düzenden ve romlarla uğraşmaktanÇok memnunum, s3 minide canımı sıkan tek şey güncelleme olayıydı birde kasmalar çok oluyordu yeterli gelmiyordu benim için. Biraz fazla yükleniyorum cihaza sanırsam.
Başarılarınızın devamını dilerim.

Yaa samsungum verdigi guncellemedn nolurr hep ayni seylerrr Yanii pek ddgisiklik olmuyoBende satarsam güncelleme olayı yüzünden satarım herhalde sıkıldım aynı düzenden ve romlarla uğraşmaktan![]()
aynenYaa samsungum verdigi guncellemedn nolurr hep ayni seylerrr Yanii pek ddgisiklik olmuyo

45 dakikada %20 desek.. bu upload süresi ortalama 3 saat 45 dakika yapıo. ortalama 02:45 yada 03:00 gibi upload bitecek yani..umarım hesaplamamda yanlış vardır

büyük kısmı yanlıs gıbı45 dakikada %20 desek.. bu upload süresi ortalama 3 saat 45 dakika yapıo. ortalama 02:45 yada 03:00 gibi upload bitecek yani..umarım hesaplamamda yanlış vardır![]()

sabaha karsı 4.5 ta işe gittim. ve o saatten beri ayaktayım. normaldirbüyük kısmı yanlıs gıbı![]()

15 dakikadır mediafirenin söylediği 51 dk bitmedi ya , sürekli oralarda kalıyo vallasabaha karsı 4.5 ta işe gittim. ve o saatten beri ayaktayım. normaldir![]()
Şu an yüzde olarak memleketim mersinde %47
biri sabırdanmı bahsedioduŞunu bi upload etseydın gözlerim gitmeye başlıyo![]()

Ama o uyku yokkendibiri sabırdanmı bahsediodu![]()
hemde upload edılmıyokenumarım dogru diodur%65 17 dk kaldı diyo![]()
malum bu gavurlara guven olmazumarım dogru diodurmalum bu gavurlara guven olmaz
rom olunca ara beni ben uyuyom%65 17 dk kaldı diyo![]()

kurulum olayı falan normal recovery ilemi olacak nası yapacas%65 17 dk kaldı diyo![]()