Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 Mini i8190|4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |
Bende beklıyorum bıraz uzun surebılır ılk halını vereyım dedı bende dedım istekler ayarlayıp verelım
Oda tamam dedi iletişime geçicezİlk ben bi deniycem sonra paylaşıcağız
ykpknl
Üye
Yaw ne bu acaleeee adamlardan o kdar sey istedik tik dye hemen btirip yukliyemezler azcik sabir yarin sanki internetiniz calismicak indremicenzz relax olun
m-ortak
Üye
gecikmese iyi olur beklemedeyiz kolay gelsin..?
ibrahimyuksel
Üye
Konu Sahibi
Mediafire ye uploada bırakıyorum arkadaşlar Romda bazı hatalar olabilir hoşgörün bana bildirin v2 de düzeltilir
Kusura bakmayın biraz fazla uzun sürdü ama hayat şartları anca el verebildi malum çoluk çocuk
Mediafire ye uploada bırakıyorum arkadaşlar Romda bazı hatalar olabilir hoşgörün bana bildirin v2 de düzeltilir
Kusura bakmayın biraz fazla uzun sürdü ama hayat şartları anca el verebildi malum çoluk çocuk
boyut ne kadar.. indirmeden uyursam kabusum olacak bu gidişle .
galata7788
Üye
sağolun ne kadar sürede yüklenir?
theeternal
Üye
Aynen rom bir yere kaçmıyor580mb falan sanırsam
FeLonieS
Üye
O kadar s3 mini kullandım böyle bir rom aradım yoktu ben telefonu sattım ertesi günü yeni rom çıkmış.
Hayırlı olsun güzel rommuş, ellerinize sağlık çok iyi konu açmışsınız hocam.
O kadar s3 mini kullandım böyle bir rom aradım yoktu ben telefonu sattım ertesi günü yeni rom çıkmış.
Hayırlı olsun güzel rommuş, ellerinize sağlık çok iyi konu açmışsınız hocam.