Galaxy S3 Mini i8190 |4.1.2| ChessDroid v6 |S5 Keyfi ;)| |SIII Mini |

Sponsorlu Bağlantılar

AndroMegaTR

Üye
Abi ellerine sağlık çok güzel görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum adamsın ya :)

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve meymenetli

emredemira

Üye
Abi tahmini bir sure verebilirmisiniz

m-ortak

Üye
arkadşlar bizleri meraktan bıraktınız lütfen bir an önce opland edinde tadını çıkaralım saygılar..?

53cc

53cc

Üye
Söylemek istediğim çok şey var aslında. Ama ne kadarını adapte edilebilir bilemiyorum

emredemira

Üye
Ne kadar kaldııı

53cc

53cc

Üye
Maclaw Carbon romdan referans alacağım çok başlık var. Hiç inceleme fırsatınız oldu mu?

meymenetli

Üye
carbon gayet başarılı ama nedense batarya olayı falan çok çabuk bitiriyodu en son. birde saatin donma muhabbeti beni orjinal cm den ayırmadı hiç.

theeternal

theeternal

Üye
Sabırlı olunuz

meymenetli

Üye
süreyi bilsekte ona göre sabırlı olsan aslında :D ;)
Maclaw Carbon romdan referans alacağım çok başlık var. Hiç inceleme fırsatınız oldu mu?
en stabil çalışanı orjinal cm suan.

theeternal

theeternal

Üye
Bilmiyorum ibrahimyukselle konuştuk ben lıste falan hazırladım zipler falan o yapıyor ne zaman biterse o zaman şu an romu yaptığı için iletişime geçemiyoruz.

verynice

verynice

Üye
Maclaw cm nin son sürümünde şarj konusuna çare bulmuş. Bilginize.
Denemek isterseniz.

meymenetli

Üye
Bilmiyorum ibrahimyukselle konuştuk ben lıste falan hazırladım zipler falan o yapıyor ne zaman biterse o zaman şu an romu yaptığı için iletişime geçemiyoruz.
ben bu gece bu romnu yukleyemeden uyumam. hırs yaptım... :D

• Beğen
Tepkiler: galata7788

meymenetli

Üye
Maclaw cm nin son sürümünde şarj konusuna çare bulmuş. Bilginize.
Denemek isterseniz.
o alttaki yorumların birinde de her dakika %1 azalıoda yazıo.. :D

cok eksiği var daha cm nin.. şu samsung bi guzellik yapsada şu kitkata güncelleyiverse aslında nasıl bi hayır işler tahmin bile edemez.. ama nerdeeeee

theeternal

theeternal

Üye
:) bakalım bende merakla beklıyorum ben şu an ılk görsellerde olandayım şarj ve ram ıyıleştırmelerı ve ısteklerınızı yerıne getırmeye calıstık su an ıbrahımyukselde ona çabalıyoru

• Beğen
Tepkiler: meymenetli

meymenetli

Üye
:) bakalım bende merakla beklıyorum ben şu an ılk görsellerde olandayım şarj ve ram ıyıleştırmelerı ve ısteklerınızı yerıne getırmeye calıstık su an ıbrahımyukselde ona çabalıyoru
kolay gelsin.arkadaşlar romlarda en iyi işlemci ve voltaj ayarı ne o konuda bilgisi olan varmı..

• Beğen
Tepkiler: theeternal

meymenetli

Üye
AbyssPlug+Sio dio bi kısmı, bazılarıda ondemon+noop dio anlamadım dogrusu ve en iyisi hangisi

ykpknl

ykpknl

Üye
o alttaki yorumların birinde de her dakika %1 azalıoda yazıo.. :D

cok eksiği var daha cm nin.. şu samsung bi guzellik yapsada şu kitkata güncelleyiverse aslında nasıl bi hayır işler tahmin bile edemez.. ama nerdeeeee
Bnde su an cm var bu gun indrip guncel surumu kurdum sarj tabi super gtmiyo ama normal bi sekilde suan sorun yok gbi memnunum :D

• Beğen
Tepkiler: verynice

meymenetli

Üye
Bnde su an cm var bu gun indrip guncel surumu kurdum sarj tabi super gtmiyo ama normal bi sekilde suan sorun yok gbi memnunum :D
adamlar gunluk guncelleme çıkartıo.. takip etmekten iş yapamaz olduk zaten :D