ykpknl
Üye
zaten saydam isitoyorum bn şöyle renki bi duvar kağıdı koyup saydam bildirim çubuğuyla kilit ve ana ekran resmi atmanız mümknmü ?ama saydam oluyor
zaten saydam isitoyorum bn şöyle renki bi duvar kağıdı koyup saydam bildirim çubuğuyla kilit ve ana ekran resmi atmanız mümknmü ?ama saydam oluyor
farklı bi duvar kağıdıyla saydam olanıda atsan çok makbule geçerbenım su an boylesaydam ıyı degıl bence rengarenk guzel .d.d

Beyaz klavye daha hoş durur sankiKlavyeyi nasıl istiyorsunuz siyahmi beyazmi
Yarın verilicek siz eksik yanlarını soyledıkten sonra şarj performans vs. stabilite getirmeye çalışıcağız
Life companion yazısı bence gereksiz. İsteğe bağlı olursa daha iyi olur.ibrahimyuksele soralım
Evet büyük ihtimal en geç 8 de paylaşırızLife companion yazısı kalsınmı gıtsınmıve linkleri megayamı upload edelim![]()
)
status barın alt kısmı (turkcell yazan yer) onuda mavi yapma şansınız var mı?
Dostum eline saglik rom cok guzel gorunuyor birde s5 deki ultra guc tasarruf modu ile s5 kkavyesini ekleme sansin varmi
Konunun en başında yer alan büyük yazılarla yazılan "ROM DAHA TAMAMLANMAMIŞTIR İSTEĞE GÖRE DÜZENLENMESİ TAMAMLANMASI İÇİN AÇILMIŞTIR. ROM EN KISA SÜREDE TAMAMLANIP LİNKLER VERİLECEK VE KURULUM ANLATILACAKTIR..." yazısını görmedin galiba. Ben saat vermedim yardımcı eleman vermiş verme zorunluluğum varmış gibi konuşma istersen...!Saat 8 linkler nerde ?
Mediafire ye upload edecem kardeşim.Lutfen mega ya upload etme :/
S5 klavyesini denerim bi ama güç tasarruf modu olmaz.
Konunun en başında yer alan büyük yazılarla yazılan "ROM DAHA TAMAMLANMAMIŞTIR İSTEĞE GÖRE DÜZENLENMESİ TAMAMLANMASI İÇİN AÇILMIŞTIR. ROM EN KISA SÜREDE TAMAMLANIP LİNKLER VERİLECEK VE KURULUM ANLATILACAKTIR..." yazısını görmedin galiba. Ben saat vermedim yardımcı eleman vermiş verme zorunluluğum varmış gibi konuşma istersen...!
Mediafire ye upload edecem kardeşim.
)adamın adı ibrahim ibrahimismail abi çok teşkkür ederim mediafire ye upload ettiğin için büyüksün)

Sabırsızlıkla bekliyorum![]()