İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bendeki 512 mb amaayarlardan herşeyi kapat sıfırlanmıyoryalnız girişte bi 30 saniyede anca oyun yükleniyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende sorun yok senin telefonun bozuk , garantiden tamir ettir:) ms ye ve nokiaya çamur atmayın taş olursunuz taş
Aynı durum benim 920 de de oluyor,bacanağın 720 sinde denedim onda olmuyor ama.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
@bulutsuzgece arkadaşımızın da dediği gibi dokunmatik hassasiyeti ile ilgilidir. Ben ayarı yüksekte kullanıyorum sürekli.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
@bulutsuzgece arkadaşımızın da dediği gibi dokunmatik hassasiyeti ile ilgilidir. Ben ayarı yüksekte kullanıyorum sürekli.

Sen deyince fark ettim dokununca açılıyor ama benim ki normal de

Hava kompresörüyle gönderildi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bildirim ekranı ve hızlı ayarları aynı pencereye koymanın mantığı nedir anlamış değilim. Ana ekranın sol kısmı ne güne duruyordu? Ekranı tepeden tutup aşağı çekmek mi yoksa ana ekranı sağa sürüklemek mi daha kolay? İkinci olarak; sanırım görev yöneticisinde değişikliğe gitmemişler. Altta nelerin açıkta olduğunu görebilmek için sürekli ekran kaydırma yapacağız. Sonra bir bakacağız gerilerde bir uygulama çalışıyor "aaa bu hala açıkmıymış sabah açmıştım kapatmamışmıyım?" diyeceğiz kendi kendimize. Çalışan uygulamara bakarken ekranda tek uygulama görmek zorunda olmak çok ilkelce.

fraps34

Üye
Bildirim ekranı ve hızlı ayarları aynı pencereye koymanın mantığı nedir anlamış değilim. Ana ekranın sol kısmı ne güne duruyordu? Ekranı tepeden tutup aşağı çekmek mi yoksa ana ekranı sağa sürüklemek mi daha kolay? İkinci olarak; sanırım görev yöneticisinde değişikliğe gitmemişler. Altta nelerin açıkta olduğunu görebilmek için sürekli ekran kaydırma yapacağız. Sonra bir bakacağız gerilerde bir uygulama çalışıyor "aaa bu hala açıkmıymış sabah açmıştım kapatmamışmıyım?" diyeceğiz kendi kendimize. Çalışan uygulamara bakarken ekranda tek uygulama görmek zorunda olmak çok ilkelce.
İyi demişsin , görev yöneticisini açınca sağ üstte arkada kaç tane uygulamanın açık olduğu sayı ile yazmalı , devamlı sola kaydırıp kaç uygulama var diye görmek insanı yoruyor.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Heimdalll

Heimdalll

Üye
8.1 güncellemesinden sonra zombie tsunami oyununda takılmalar başladı başka yaşayan varmı

hamza29

hamza29

Üye
Htc Hava durumunun saati geri kalıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yedek alamıyorum sonuna doğru hata veriyor..sizde de öyle mi?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Önceden foto ları elimle seçerek onedrive ye yedekliyordum şimdi o seçenek yok galiba

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yedek almayı dener misiniz size zahmet :) acaba sunucularda mı problem var yoksa bende mi..%96 da bekliyor sonra hata veriyor.

sumselfat

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeden önce here mapsda gideceğimiz yeri seçince hücresel veri aktif değilken iki konum arasındaki rotayı buluyordu ama güncellemeden sonra bulmamaya başladı artık hücresel veriyi zorunlu kılıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeden önce here mapsda gideceğimiz yeri seçince hücresel veri aktif değilken iki konum arasındaki rotayı buluyordu ama güncellemeden sonra bulmamaya başladı artık hücresel veriyi zorunlu kılıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı ?
Ben her zaman haritalarda çevrim içi olduğum için dikkat etmedim ama sadece rota diyorsan haritalar diye bir şey eklenmiş buradan ona bakıyoruz bence o uygulama bazı arkadaşlar demişdiki gereksiz here maps varken bana da öyle gelmişti ama sonradan düşündüm bu tip haritayı google yandex gibi sürümler iniyor nokia onların önüne geçmek için yuada bir nebze azaltmak için yapmış olabilir

alyuz41

alyuz41

Üye
Telefona Windows 8.1 yükledikten sonra;

Klavye'de donma yaşıyorum. Klavye donuyor kalıyor. Görev Yöneticisi'nden cihazı temizleyip tekrar açtığım zaman düzeliyor. Ayrıca, 2 kere Sarjım azken cihazımın ekranı dondu kaldı. Ses kısma tuşu ve tuş kilidi tuşlarına basarak kapattım cihazımı sonra tekrar açtım. Üç gündür tekrar sorun yaşamadım ama Klavye sorunundan ötürü okuduğum bir iki yerde Cihazı Sıfırlayın yazıyordu, sıfırladım ve yedekleme yapıyorum. Bakalım bundan sonra tekrar aynı sorunları yaşarsam sizlere haber ederim.

ErenMSC

Üye
Telefona Windows 8.1 yükledikten sonra;

Klavye'de donma yaşıyorum. Klavye donuyor kalıyor. Görev Yöneticisi'nden cihazı temizleyip tekrar açtığım zaman düzeliyor. Ayrıca, 2 kere Sarjım azken cihazımın ekranı dondu kaldı. Ses kısma tuşu ve tuş kilidi tuşlarına basarak kapattım cihazımı sonra tekrar açtım. Üç gündür tekrar sorun yaşamadım ama Klavye sorunundan ötürü okuduğum bir iki yerde Cihazı Sıfırlayın yazıyordu, sıfırladım ve yedekleme yapıyorum. Bakalım bundan sonra tekrar aynı sorunları yaşarsam sizlere haber ederim.
Keşke sıfırlamadan önce az bekleseydin, Bendede ilk başta kasma yaptı fakat şuan canavar gibi çalışıyor.

alyuz41

alyuz41

Üye
Sıfırlamam sorun yaratmadı, aksine daha ince ayar yapabildim cihazı komple sıfırdan düzenledim. Bundan sonra da sıfırlamayı düşünmüyorum zaten, hiç bir sorun gözükmüyor şu anda.

pissed26

pissed26

Üye
bazen kulaklıkla müzik dinlerken biri ararsa sağ kulaklıktan ses gelmez oluyor çıkarıp takıyorum yine düzelmiyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu sorundan yaşayan varmı arkadaşlar :)

karamelekselo

Üye
Ben 620 ile pek bi kasma göremedim mağazada 4-5 uygulama sıraya koyunca ağırlaşma oldu ama görsel olarak daha akıcı old için telafi ediyor

alyuz41

alyuz41

Üye
bazen kulaklıkla müzik dinlerken biri ararsa sağ kulaklıktan ses gelmez oluyor çıkarıp takıyorum yine düzelmiyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu sorundan yaşayan varmı arkadaşlar :)

Harbimi? İki tane kulaklığım bozuldu sanıp anneme ÇÖPE AT dedim! İnşallah atmamıştır :agla2:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Ben 620 ile pek bi kasma göremedim mağazada 4-5 uygulama sıraya koyunca ağırlaşma oldu ama görsel olarak daha akıcı old için telafi ediyor

şarjın nasıl, yetiyormu sana

Üst Alt