İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

kesasd

kesasd

Üye
Halihazırda birçok bug keşfetmiştim 2 telefonumunda ekranı tuzla buz olana kadar. Hemde güneş ışığı altında, düşürmeden :)

PureFood

PureFood

Üye
kesasd

kesasd

Üye
Hocam nasıl oldu ? Geçmiş olsun :(

Sağolun. Telefonla görüşüyordum. Kapattıktan sonra ekranın çatlamış olduğunu gördüm enine. Diğeri de bankta otururken düştü elimden ve ekran paramparça oldu. Tam test edemedim 8.1'i bu yüzden. Uygulama bile geliştiremiyorum telefonlar serviste. Şu son zamanlarda başıma gelmeyen kalmadı :)

Kulaklıkla müzik dinlerken tek taraftan ses gelme sorununu yaşayan oldu mu aranızda? Bazen de ekran donuyor dokunmatik çalışmıyor sonra birden tüm dokunuşları gerçekleştiriyor 8.1 DPw'de.

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sağolun. Telefonla görüşüyordum. Kapattıktan sonra ekranın çatlamış olduğunu gördüm enine. Diğeri de bankta otururken düştü elimden ve ekran paramparça oldu. Tam test edemedim 8.1'i bu yüzden. Uygulama bile geliştiremiyorum telefonlar serviste. Şu son zamanlarda başıma gelmeyen kalmadı :)

Kulaklıkla müzik dinlerken tek taraftan ses gelme sorununu yaşayan oldu mu aranızda? Bazen de ekran donuyor dokunmatik çalışmıyor sonra birden tüm dokunuşları gerçekleştiriyor 8.1 DPw'de.
geçmiş olsun kardeşim.

adından da anlaşılacağı üzere ön izleme sürümünde aynı model cihazlarda bile farklı farklı sorunlar oluşabiliyor. Bunun nedeni firmware düzenlemesi olmaması. Butun cihazlar aynı uygulamaları kullanmadıkları için arkaplan görevlerine çakışan komutlar hata yaptırıyor bence. Zaten aldığım duyumlara göre 31 Mayıs'ta kararlı sürümünün yayınlanmaya başlayacağı belirtiliyor. Bu tarihten önce dev-preview da bir güncelleme alabilirmiş.

o yüzden butun kullanıcılar özellikle ayarlardan Microsoft geri bildirimlerini açık bıraksınlar. Açık bırakalım ki sistem hataları Microsoft'a rapor etsin onlar da bu hataları düzeltsinler. Şarj ve veri kullanmasından çekinmeyin çünkü kullanacağı maksimum veri 10MB'ı geçmez.

...decode...

...decode...

Üye
geçmiş olsun kardeşim.

adından da anlaşılacağı üzere ön izleme sürümünde aynı model cihazlarda bile farklı farklı sorunlar oluşabiliyor. Bunun nedeni firmware düzenlemesi olmaması. Butun cihazlar aynı uygulamaları kullanmadıkları için arkaplan görevlerine çakışan komutlar hata yaptırıyor bence. Zaten aldığım duyumlara göre 31 Mayıs'ta kararlı sürümünün yayınlanmaya başlayacağı belirtiliyor. Bu tarihten önce dev-preview da bir güncelleme alabilirmiş.

o yüzden butun kullanıcılar özellikle ayarlardan Microsoft geri bildirimlerini açık bıraksınlar. Açık bırakalım ki sistem hataları Microsoft'a rapor etsin onlar da bu hataları düzeltsinler. Şarj ve veri kullanmasından çekinmeyin çünkü kullanacağı maksimum veri 10MB'ı geçmez.
abi çok saçma bir soru olacak da bu geri bildirimi ayarlardaki geri bildirim'i etkinleştirerek yapıyoruz, değil mi? Onun dışında başka bir şeye gerek yok sanırım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

kulaklık sorununu ben de yaşadım,blackte de 2-3 kere başıma gelmişti, önce donanımsal olduğunu düşündüm ama pekçok kişi bu dertten yakınıyor. Umarım kararlı sürüme kadar düzeltirler, yazılı olarak da bildirdim bu durumu.. cihazı flashlayıp baştan yükledim herşeyi.bakalım tekerrür edecek mi tekrar..
geçmiş olsun kardeşim.

31 Mayıs başlangıç sanırım, bize gelmesi haziran sonunu bulur bence. DP'ye de güncelleme gelip gelmeyeceği belli değil sanırım, o 0316216 mı her neyse o hatadan dolayı bir güncelleme çıkartacaklarmış :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi çok saçma bir soru olacak da bu geri bildirimi ayarlardaki geri bildirim'i etkinleştirerek yapıyoruz, değil mi? Onun dışında başka bir şeye gerek yok sanırım.
Evet bu şekilde sistem otomatik olarak Microsoft'a rapor gönderiyor. Bu raporu da mobil veri kullanmadan wifi'ye bağlıyor yapıyor.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
@papakudioflu windows 8e geri dönemiyorum nsu,nokia software recovery ve nokia care studio ile denedim driver herşey tam sistem windows 8 pc ama hala dönemiyorum yüklenemiyor hatası alıyorum ne yapıcam?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
@papakudioflu windows 8e geri dönemiyorum nsu,nokia software recovery ve nokia care studio ile denedim driver herşey tam sistem windows 8 pc ama hala dönemiyorum yüklenemiyor hatası alıyorum ne yapıcam?

Telefonda bir sıkıntı olabilir mi acaba çünkü bende telefonlarımdan birini tekrar wp8.0 çevirdim bi sorun yaşamadım

Lumia 925 ile gönderildi

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar merhaba Whataapp ve bir tane oyunu sd ye taşıyordum taşırken telefonu yeniden başlattım ve Unuttum sd ye taşıdığımı şimdi telefonda da gozukmuyor sd dede gozukmuyor ne yapmalıyım silip tekrar yuklemeden başka çözüm yokmu gidicek mesajlar falan :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

Clock Hub güncellendi ama uygulama açılmıyor bu sefer de..kullananlarda durum aynı mı? bende mi sorun var?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Te

Tek kulaklık sorununu 1 kez yaşadım. Kapatıp açtım normale döndü.

destansal

destansal

Üye
arkadaşlar 1080p video çekiyorum ama izleyemiyorum ekran siyah ses var görüntü yok bu sorunu yaşayanlar varmı lumia 625

fraps34

Üye
Arkadaşlar geçmiş sayfaların tamamını okuyamadım ve şimdi bir ufak hata keşfettim. Belki daha önce bahsedildi bilmiyorum. Ekrana çift tıklamaya gerek kalmadan kilit açılabiliyor. Şöyle ki; Telefon kilitliyken parmağınızı telin üst kısmından (yani ön kamera kısmından) aşağı doğru ağırdan ağırdan sürükleyin kilit açılıyor. Telim L920. Bunu da MS'a bildirmek gerekli. Ing. Olan arkadaşlardan ricamız olsun. @bulutsuzgece, @papakudioflu

MaxiCep dumanla gönderildi.
Bende sorun yok senin telefonun bozuk , garantiden tamir ettir:) ms ye ve nokiaya çamur atmayın taş olursunuz taş

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar deneyen oldumu bende temple run 2 hiç kasmıyor, güncelleme öncesi hep kasardı şimdi unlockla yükledim hiç kasmıyor

ErenMSC

Üye
arkadaşlar deneyen oldumu bende temple run 2 hiç kasmıyor, güncelleme öncesi hep kasardı şimdi unlockla yükledim hiç kasmıyor
Kasmıyor fakat uygulsmadan çıkınca sıfırlanıyor :(

Üst Alt