Bunu neden bu kadar dert ettinki analmadımboş bir sekme olsun bi zararı yoktur bence.
bende moliplayerde başlangıçta fena ses gelip sonradan kesiliyor şimdi senin söylediğini denedim aynen dediğin gibi çok kısık bir ses geliyor çözüm ne ama bilmiyorumdaha önce farkettinizmi bilmiyorum ama belkide bana özeldir, whatsapp ta birisiyle konuşma penceresi açınca veya maçkolik uygulamasını açınca hoperlörden hafif ve sürekli bir şekilde cızırtılı ses geliyor varmı başka yaşayan
Aslında bug olduğunu sanmıyorum.
Tamamen ekranın hassas yapısıyla ilgili.
Siz parmağınızı aşağıya kaydırırken (veya ekranı ovalarsanız da aynı şey olur) farkında olmadan parmağınız mikroskobik titreşimler yapıyor. Ekran da bunu çift tıklama gibi algılıyor haliyle.
Çok dert edilecek bir şey değil![]()
arkadaşlar cihazda arka plan görevleri 8.1 de yok çaresini bilen varmı
Bu bende de oluyordu cihazı sıfırladım düzeldi.video uygulamasında tam video açılırken atıyor neden böyle olabilir ?
Evet arkadaşlar gerçekten burada ne soylenmiş sizceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada tam olarak ne söylenmek istemiş..? benim ingilizce yetmedi.. preview için bir düzeltme yayınlanacak mı? yoksa sadece bir duyumdan mı ibaret..?
güncelleme yuklenirken bazı kişiler bu kodlu hata alıyorlarmış bunu gidermek ve bazı performans iyileştirmeleri için bu ayın 24unde güncelleme yayımlanacakmışEvet arkadaşlar gerçekten burada ne soylenmiş sizce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada tam olarak ne söylenmek istemiş..? benim ingilizce yetmedi.. preview için bir düzeltme yayınlanacak mı? yoksa sadece bir duyumdan mı ibaret..?
Evet arkadaşlar gerçekten burada ne soylenmiş sizce

Şuanda 8.1 indirilebilir durumda değilWP8.1'i yükleyemeyenler için küçük bir düzeltme güncellemesi gelecekmiş.
Yeni bir özellik içermiyor, yalnızca yükleme işleminin yapılabilmesi için hazırlanmış küçük bir paket.
Dünyada bazı kullanıcılar ilk güncellemeyi yükledikten sonra asıl WP8.1'i içeren ikinci güncellemeyi yükleyememişler.
Sürekli "error 80188309" hatası alıyorlarmış, onun için kesin olmamakla birlikte ufak bir düzeltme getireceklermiş.
Önemli bir durum yok yani, dağılın
@papakudioflu

Şuanda 8.1 indirilebilir durumda değil![]()

Aynen bende de oluyor facebook messenger da falan hoparlör açılıyo sanki dediğin gibi cızırtıya benzerdaha önce farkettinizmi bilmiyorum ama belkide bana özeldir, whatsapp ta birisiyle konuşma penceresi açınca veya maçkolik uygulamasını açınca hoperlörden hafif ve sürekli bir şekilde cızırtılı ses geliyor varmı başka yaşayan