İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
daha önce farkettinizmi bilmiyorum ama belkide bana özeldir, whatsapp ta birisiyle konuşma penceresi açınca veya maçkolik uygulamasını açınca hoperlörden hafif ve sürekli bir şekilde cızırtılı ses geliyor varmı başka yaşayan

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bunu neden bu kadar dert ettinki analmadım :) boş bir sekme olsun bi zararı yoktur bence.

Dert değil ama neden gereksiz değişiklik ben onu anlamadım

Hava kompresörüyle gönderildi

halepli

Üye
Arkadaşlar bi problemim var telegonu sıfırladım .. 8.1 yüklü ginede veri dolaşımım açık olmasına rağmen internete giremiyorum ..internet paketim sınırsız vodofona gittim hatta problem yok diyor telefonda problem var diyor nasıl çözerimErişim noktasına giiriyorum çevrim dışı diyor aktifleşmiyor

serverfun912

serverfun912

Üye
Gençler Cortana Türkçe kullanılamıyorsa bizim suçumuzdur çünkü MS'u bunu yaptırmaya zorlamadık.
Bluetooth seçenekleri hala ilkel hiçbir özellik yok.
Ekranı farklı paylaşım seçenekleriyle paylaşamıyoruz.
Tema biraz kişiselleştirilebilir oldu ama hala yeterli değil(Android kullananlar bilir İstediğiniz her temayı kurabiliyor,kendi zevkinize göre değiştirebiliyorsunuz.
Kilit ekranı canlandırma gelmedi.(Gif desteği bile olsa şükredecez o kadar)
Kamera az birşey düzelmiş fakat çektikten sonra takılıyor(siyah ekran)
Depolama seçenekleri biraz düzelmiş.Fakat hala düzgün bir dosya sistemi yok.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar cihazda arka plan görevleri 8.1 de yok çaresini bilen varmı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
daha önce farkettinizmi bilmiyorum ama belkide bana özeldir, whatsapp ta birisiyle konuşma penceresi açınca veya maçkolik uygulamasını açınca hoperlörden hafif ve sürekli bir şekilde cızırtılı ses geliyor varmı başka yaşayan
bende moliplayerde başlangıçta fena ses gelip sonradan kesiliyor şimdi senin söylediğini denedim aynen dediğin gibi çok kısık bir ses geliyor çözüm ne ama bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

burada tam olarak ne söylenmek istemiş..? benim ingilizce yetmedi.. preview için bir düzeltme yayınlanacak mı? yoksa sadece bir duyumdan mı ibaret..?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aslında bug olduğunu sanmıyorum.
Tamamen ekranın hassas yapısıyla ilgili.
Siz parmağınızı aşağıya kaydırırken (veya ekranı ovalarsanız da aynı şey olur) farkında olmadan parmağınız mikroskobik titreşimler yapıyor. Ekran da bunu çift tıklama gibi algılıyor haliyle.
Çok dert edilecek bir şey değil :oke:

Dert etmem hocam. sadece bence MS bilsin de yani.

MaxiCep dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkadaşlar cihazda arka plan görevleri 8.1 de yok çaresini bilen varmı

Arkaplan görevleri pil tasarrufunda. Biraz incele çözersin. Basit ve kullanışlı olmuş.

MaxiCep dumanla gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
video uygulamasında tam video açılırken atıyor neden böyle olabilir ?

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Beyler lumia instagramda sorun var mı? Benim cihazdan mı acaba.

Krnl386

Krnl386

Üye

burada tam olarak ne söylenmek istemiş..? benim ingilizce yetmedi.. preview için bir düzeltme yayınlanacak mı? yoksa sadece bir duyumdan mı ibaret..?
Evet arkadaşlar gerçekten burada ne soylenmiş sizce

Heimdalll

Heimdalll

Üye
güncelleme yuklenirken bazı kişiler bu kodlu hata alıyorlarmış bunu gidermek ve bazı performans iyileştirmeleri için bu ayın 24unde güncelleme yayımlanacakmış

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

WP8.1'i yükleyemeyenler için küçük bir düzeltme güncellemesi gelecekmiş.
Yeni bir özellik içermiyor, yalnızca yükleme işleminin yapılabilmesi için hazırlanmış küçük bir paket.
Dünyada bazı kullanıcılar ilk güncellemeyi yükledikten sonra asıl WP8.1'i içeren ikinci güncellemeyi yükleyememişler.
Sürekli "error 80188309" hatası alıyorlarmış, onun için kesin olmamakla birlikte ufak bir düzeltme getireceklermiş.
Önemli bir durum yok yani, dağılın sopa:

@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: skynet

ErenMSC

Üye
WP8.1'i yükleyemeyenler için küçük bir düzeltme güncellemesi gelecekmiş.
Yeni bir özellik içermiyor, yalnızca yükleme işleminin yapılabilmesi için hazırlanmış küçük bir paket.
Dünyada bazı kullanıcılar ilk güncellemeyi yükledikten sonra asıl WP8.1'i içeren ikinci güncellemeyi yükleyememişler.
Sürekli "error 80188309" hatası alıyorlarmış, onun için kesin olmamakla birlikte ufak bir düzeltme getireceklermiş.
Önemli bir durum yok yani, dağılın sopa:

@papakudioflu
Şuanda 8.1 indirilebilir durumda değil :(

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Aynen bende de oluyor facebook messenger da falan hoparlör açılıyo sanki dediğin gibi cızırtıya benzer

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
LordJosepsh

LordJosepsh

Üye
Arkadaşlar lumia 720 kullanıyorum . Wp 8.1 olduktan sonra surum Whatsapp Facebook gibi uygulamaların bildirimler gelmiyor Whatsapp a girmesem mesaj geldiğini anlayamıyorum bildirim gelmiyor bunun bir çözümü var mı ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Arka planda uygulamalar çalışıyor mu ? Birde pil tasarrufun açıksa kapat öyle dene :)

Üst Alt