İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tacettinn

dakamon

dakamon

Üye
O sorun bende de var. Klavyede eski performans yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bölgeyi ABD yapınca oyunlara ve video ya güncelleme geldi,güncellemeden sonra video hata verip kapanıyor hemen,bunu yaşayan ve çözümü bilen varmı acaba

OzkDmr

OzkDmr

Üye
Hattı vodafone olup erişim noktası sorunu yaşayan var mı ayrıca dm radyo müzik uygulamasının içinde çalışmıyor bu sorunlar sadece bende mi acaba

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

KenanK

KenanK

Üye
Hattı vodafone olup erişim noktası sorunu yaşayan var mı ayrıca dm radyo müzik uygulamasının içinde çalışmıyor bu sorunlar sadece bende mi acaba

vodafone kullanıyorum 3g bağlantılı sıkıntı yok canavar gibi çalışıyo.
Müzikler deki radyo ekranı boş.

capkino06

Üye
Arkadaşlar oyunlara bugün gelen güncellemeden sonra oyunlar menüde gözükmüyor mu artık?

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Arkadaşlar 8.1 ile birlikte klavyedeki tahminlerde sıkıntı çeken var mı ? Sanki önceden daha iyi tahmin ediyordu .
Kesinlikle! Düzeltme ve tahmin etmede berbat durumda... Saçma saçma mesajlar yazıyorum :@

OzkDmr

OzkDmr

Üye
vodafone kullanıyorum 3g bağlantılı sıkıntı yok canavar gibi çalışıyo.
Müzikler deki radyo ekranı boş.

Bende de sorun yok erişim noktasına girdiğimde yada yeniden başlattığımda nete girmiyor gprs ayarı yapmam gerekiyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Wp 8.1 den oturu mu anlamadım ama dt 901 kablosuz şarj cihazı telefonu şarj etmiyor..stand da ışık yanıyor ama telefonda şarj olma emaresi yok. Ya şarj standında sorun var. Ya da 8.1 de olan bir bug..

luckysleven

luckysleven

Üye
Geçen gün şu meşhur swype klavyeyi kullanayım dedim aman aman evlerden uzak olsun .. Acayip acayip kelimeler olur olmadık yerlerde boşluk bırakmalar .. Şunu nasıl kullanırlar anlamak mümkün değil kolaylık sağlamıyor ki tam tersi daha dikkatli yazmaya çalışıyorsun yazdığını devamlı kontrol ediyorsun vs vs yaramaz yani : )

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar geçmiş sayfaların tamamını okuyamadım ve şimdi bir ufak hata keşfettim. Belki daha önce bahsedildi bilmiyorum. Ekrana çift tıklamaya gerek kalmadan kilit açılabiliyor. Şöyle ki; Telefon kilitliyken parmağınızı telin üst kısmından (yani ön kamera kısmından) aşağı doğru ağırdan ağırdan sürükleyin kilit açılıyor. Telim L920. Bunu da MS'a bildirmek gerekli. Ing. Olan arkadaşlardan ricamız olsun. @bulutsuzgece, @papakudioflu

MaxiCep dumanla gönderildi.

skynet

Üye
Arkadaşlar geçmiş sayfaların tamamını okuyamadım ve şimdi bir ufak hata keşfettim. Belki daha önce bahsedildi bilmiyorum. Ekrana çift tıklamaya gerek kalmadan kilit açılabiliyor. Şöyle ki; Telefon kilitliyken parmağınızı telin üst kısmından (yani ön kamera kısmından) aşağı doğru ağırdan ağırdan sürükleyin kilit açılıyor. Telim L920. Bunu da MS'a bildirmek gerekli. Ing. Olan arkadaşlardan ricamız olsun. @bulutsuzgece, @papakudioflu

Aynen o sorunu bende çoğu kez yaşadım :) (8 - 8.1 fark etmiyor)

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Evet eşimin L820 de 8.0 kurulu ve tam ön kamera üzerinden sürüklemeye başladığında hemen kilit açılıyor.

Dejavuex

Dejavuex

Üye

Bendede var sorunu çözemedim 8.0'ada dönemiyorm :(

burakcan42

Üye
Geçen gün şu meşhur swype klavyeyi kullanayım dedim aman aman evlerden uzak olsun .. Acayip acayip kelimeler olur olmadık yerlerde boşluk bırakmalar .. Şunu nasıl kullanırlar anlamak mümkün değil kolaylık sağlamıyor ki tam tersi daha dikkatli yazmaya çalışıyorsun yazdığını devamlı kontrol ediyorsun vs vs yaramaz yani : )

alışırsan çok rahat yazarsın. boşluk tuşunu kullanmana gerek yok zaten kelimelerden sonra kendisi boşluk bırakıyor. bir kelimeyi tamamlamadan elini klavyeden kaldırmazsan saçma boşluklar da bırakmaz :)

burakcan42

Üye
bir bug da benden shuffle müzik dinlerken hep aynı şarkılar etrafında dönüyor mesela n harfinden dinlemeye başlıyorum k l m n o p r ile başlayan şarkıları çalıp duruyor sizde de böyle mi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Aslında bug olduğunu sanmıyorum.
Tamamen ekranın hassas yapısıyla ilgili.
Siz parmağınızı aşağıya kaydırırken (veya ekranı ovalarsanız da aynı şey olur) farkında olmadan parmağınız mikroskobik titreşimler yapıyor. Ekran da bunu çift tıklama gibi algılıyor haliyle.
Çok dert edilecek bir şey değil :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aynen kilit açılıyor bende diyorum neden böyle cebimde bazen açılıyor

Hava kompresörüyle gönderildi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu internet de benim canımı sıkıyor eskiden son sekmeyi kapatınca kapanıyordu şimdi ise son sekmeyi kapatsan bile yeni sayfa açıyor bence o da eski haline gelse iyi olur

dakamon

dakamon

Üye
Şu internet de benim canımı sıkıyor eskiden son sekmeyi kapatınca kapanıyordu şimdi ise son sekmeyi kapatsan bile yeni sayfa açıyor bence o da eski haline gelse iyi olur

Bunu neden bu kadar dert ettinki analmadım :) boş bir sekme olsun bi zararı yoktur bence.

Üst Alt