dakamon
Üye
Ben ali kemal gibi tüm firmaların amiral gemilerini kullanmış biri olarak hala tam olarak diğer firmaların cihazları kadar olmasada yaşanan gelişmelerden umutluyum.
Bence ms oturmuş kafa patlatmış. Arkadaşlar sonuçta mobil piyasada daha yeni yeni adım atan bir firma. Eskiden emekleyen firma şimdi adım atıyor. Ben ms nin bu işe kafa patlattığını duşunenlerdenim. Çunku gelecek mobilde. Bunu anlayamayacak bir firma mı sizce ms? Firma buyuk olunca beklentide buyuk oluyor. Tahminim şu ki ms asıl bombayı ilerisi için hazırlıyor.sistemleri birleştirmek. Niyeti bu olan firmanın bizlere bu denli çok ozellikli bir güncellemeyi vermesi bence takdir edilmeli. Biz şu an bizim güzümüzle gorduğumuz özellikler üzerinden konuşuyoruz ona gore sinirleniyoruz yada takdir ediyoruz ama asıl olay sistemin iç yapısında. Daha bilmediğiniz bir çok özellik var. Mesela kurumsal internet ağları için yeni güvenlik protokolleri desteği getirdiler bakın bunu ben çok istiyordum en çok beklediğim ozelliklerdendi artık universitemin internetine bağlanabileceğim. Ama bu çoğunuz için önemli değildir. Bilmezsiniz bile. Ama biriniz için çok önemli olan diğeriniz için önemsiz olabilir. Buda kişisel goruşlerin farklılaşmasına neden oluyor. Bence güncelleme gayet iyi oldu. Eksikler var mı tabiki vardır kimse 4 4 luk sistem olduğunu idda edemez ama şunu gorduk ki ms kullanıcılarını dinliyor. Artık bu saatten sonra talep edeceğiz bunu uservoice den olur twitterdan olur geri bildirimlerden olur birinden yapmamız gerekiyor bu saatten sonra. Kısacası wp9 u bekleyin 2015 te asıl bomba o zaman olacak. Hemen gidip bir tane w9 lu bir bilgisayar almak isteyeceksiniz
Tost Makinası ile gönderildi.