İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

emir1888

Üye
:alkis
aynen ya oyunlar görünmüyor,müzikler zaten berbat olmuş, daha iyi yapacaklarına nasıl mahvetmeyi başarıyorlar anlamıyorum tebrikler Microsoftözellikle 620 kullanan arkadaşlar sizdede arama tuşuna bastıktan sonra internet açılırken yükleniyor yazısı gelip geçmi açılıyor ???????????????????
aynen çok az da olsa gözle görülür derecede yavaşlama var 8.1 den sonra.bazen de sürdürülüyor deyip açmıyo uygulamayı :/

eRdaL.

eRdaL.

Üye
İlginç, hatta akşam tam ss alacaktım ki ss alma tuşları değişmiş (güç+ses artırma), onu keşfedene kadar sayfa kapandı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Nasıl bir tarayıcı bu siz girebiliyorsunuz ben giremiyorum 8.1 de hiçbir sorunum yok derken bu çıktı

skynet

Üye
620'de arka planda whatsapp mağaza pil tasarrufu takvim müzik one driver bunlar arka planda açık olmasına rağmen akşam %100 bıraktığımda sabah %97-95 bu civarda buluyorum. Bazı arkadaşlar da nasıl her şey kapalıyken bu kadar fazla şarj yiyor anlamadım :/

emir1888

Üye
620'de arka planda whatsapp mağaza pil tasarrufu takvim müzik one driver bunlar arka planda açık olmasına rağmen akşam %100 bıraktığımda sabah %97-95 bu civarda buluyorum. Bazı arkadaşlar da nasıl her şey kapalıyken bu kadar fazla şarj yiyor anlamadım :/

:cnfsd: süpermiş bu.ben dün gece twitterde gezerken uyuyakalmışım 12 civarı batarya %50ydi sabah uyandım tuş kilidine basıyom ekran gelmiyo, tekrar bastım yine yok.en sonunda uzun bastım kısa bi titreme geldi :D meğer batarya bitmiş.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
şarj için düzeltme gelmezse 8.0 dönücem karar verdim geri :D şarjla uğraşamam ben :D

lamia925

lamia925

Üye
Wireles çekiminde bi dengesizlik var aynı yerde hem tek diş hemde ful çekebiliyo

Dejavuex

Dejavuex

Üye
:cool Emin misin?

Ben olsam bildirim merkezini, 3. kolonu, şeffaf karoları bırakamazdım

Wifi çekiminde sorun var dengesizlik var doğru, şarj konusu zaten belli felaket derecede çok gidiyor ne yaptıysam.
Whatsappdan fotoğraf alıyorum ve bunu hiç bi yere atamıyorum nede kullanabiliyorum Diğer klasörüne gidiyor ve bunu pc'de göremiyorum sadece Fotoğraflara girince görebiliyorum çok cins bir durum Whatsapp klasörüne gitmesigerekirken abuk subuk yere kaydediyor müzik uygulamasının güncellenmesini ve diğerlerinin güncellenmesini bekliyoruz adam akıllı müzik dinleyemiyoruz bile videolar desen ayrı bi dert oyuna değinmiyorum bu sorunlar yaşanırken.

Bildirim merkezi 3.kolon ve şeffak karolar pekte umrumda değil malesef.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben bugün software recovery tool ile sıfırladım, herşeyi yükledim tekrar 8.1 e geçtim.bazı sorunların çözülmesine yardımcı olacak mı bakalım. yanlız cihazdan ayarların yedeğini yükleme kısmı gelmedi. onu nasıl yapacaz?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Beta surum olduğunu unutmadan yorum yapın

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

skynet

Üye
Her halde 8.1'den memnun olan tek kişi benim :D

dakamon

dakamon

Üye
Beyler hop azıcık sakin! Hemen unutuyorsunuz bunun beta olduğunu. Asıl surum haziranda. Hele bir onu alın ondan sonra bakın sisteme. Şarj durumundan bahsetmişsiniz bu sorundan bahseden 10 kişiyi geçermi bilemem ama bende bir problem yok hatta 3g de daha iyi gittiği bile oldu diyebilirim. Tekrar soyluyorum bu beta şarjım ms kendisi de diyor bu surumde yaşayacağınız problemlerden biz sorumlu değiliz. Çunku deneme surumu. Açıkçası bazende yiğidi oldur ama hakkını yemeyin. Bence sistemi 8.0 a göre en az 2 tık yukarı çıkardılar. Sanki tam surumu almış gibi atarlanıyorsunuz ms ye falan :) bence hakkınız yok çunku ms de indirmeden önce sana soruyor bak sonradan atarlanacaksan yükleme diye :) deneme surumu bu. Bozukluklar kararsızlıklar olacak ama son surumu bekleyip görelim. Daha nokianın firmware guncellemeleri var. Şu güncelleme cihaz cihaz optimize edilmiş bir güncelleme değil. Bi cihazda güzel çalışırken bir başka cihazda kotu çalışabilir. Bunu baştan göze almanız gerekirdi. Bence sabır biraz daha bekleyin ama beklemek istemeyen olursa da nrt ile 8.0 black güncellemesine dönebilir :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet

ErenMSC

Üye
Bende memnunum :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Beyler hop azıcık sakin! Hemen unutuyorsunuz bunun beta olduğunu. Asıl surum haziranda. Hele bir onu alın ondan sonra bakın sisteme. Şarj durumundan bahsetmişsiniz bu sorundan bahseden 10 kişiyi geçermi bilemem ama bende bir problem yok hatta 3g de daha iyi gittiği bile oldu diyebilirim. Tekrar soyluyorum bu beta şarjım ms kendisi de diyor bu surumde yaşayacağınız problemlerden biz sorumlu değiliz. Çunku deneme surumu. Açıkçası bazende yiğidi oldur ama hakkını yemeyin. Bence sistemi 8.0 a göre en az 2 tık yukarı çıkardılar. Sanki tam surumu almış gibi atarlanıyorsunuz ms ye falan :) bence hakkınız yok çunku ms de indirmeden önce sana soruyor bak sonradan atarlanacaksan yükleme diye :) deneme surumu bu. Bozukluklar kararsızlıklar olacak ama son surumu bekleyip görelim. Daha nokianın firmware guncellemeleri var. Şu güncelleme cihaz cihaz optimize edilmiş bir güncelleme değil. Bi cihazda güzel çalışırken bir başka cihazda kotu çalışabilir. Bunu baştan göze almanız gerekirdi. Bence sabır biraz daha bekleyin ama beklemek istemeyen olursa da nrt ile 8.0 black güncellemesine dönebilir :)

Bende bunu anlattım tam olarak ms den sonra bana atarlandılar :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gelen güncelleme beta olmasına rağmen pil performansı hariç gayet iyi.yalnız dağ fare doğurdu resmen.güncelleme çok eksik geldi ozellik olarak.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Lumia 520yi hiç araştırmadan aldım kaliteli 3-4 sene goturur diye. Hiçte şikayetçi değilim. Hatta lumia serisinde en alt model olmasına rağmen diğer markaların en alt modellerine kıyasla nokia fark atmış. Beğenmeyenler kesinlikle bardağın boş kısmına bakıyor kusura bakmasınlar.

• Beğen
Tepkiler: ...decode..., suyunsesi, Yağız Ryan ve 2 diğerleri
CANGO97

CANGO97

Üye
Lumia 520yi hiç araştırmadan aldım kaliteli 3-4 sene goturur diye. Hiçte şikayetçi değilim. Hatta lumia serisinde en alt model olmasına rağmen diğer markaların en alt modellerine kıyasla nokia fark atmış. Beğenmeyenler kesinlikle bardağın boş kısmına bakıyor kusura bakmasınlar.

kesinlikle katılıyorum :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben ali kemal gibi tüm firmaların amiral gemilerini kullanmış biri olarak hala tam olarak diğer firmaların cihazları kadar olmasada yaşanan gelişmelerden umutluyum.

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
dakamon

dakamon

Üye
Gelen güncelleme beta olmasına rağmen pil performansı hariç gayet iyi.yalnız dağ fare doğurdu resmen.güncelleme çok eksik geldi ozellik olarak.

Çunku beta :)

Üst Alt