İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
geri bildirimlerinizi esirgemeyin..yayınlayacakları düzeltme güncellemesinde bu sorunu da çözerler.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Heimdalll

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Trafic racer oyunu sanki daha az puan veriyor oynayan varmı ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
xbox müziğe haftaya güncelleme gelecekmiş

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece
@papakudioflu şu vpn işini halletsek

Fritöz ile gönderildi.

Ercument33

Üye
Lumia 820 bataryası 40₺. Batarya mı alayım yoksa 70-90₺ ye power bank mı alayım ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
2015 yılı temmuz ayına kadar lumialardan fazla bir beklentim kalmadı anca o tarihlerde hem mağaza hem yazılımsal hemde donanımsal olarak gayet başarılı olacaktır..cortanayı şimdi bize verselerdi kullanabilirdim ancak şuanda lumia kullanmak içinde bir sebeb kalmadı hep şu zaman gelecek diye kendimizi kandırdık ama olmadı ..hani rehberde 50 kişiye kadar yakın çevre istediği anda bize ulaşacak diğerleri gece ulaşamayacaktı bununda cortanayla bağlantısı varmış e buda yok 1 sene gelemeyecek...velhasıl iyice soğudum gün içerisinde 3 kez şarja takar oldum 1020 yi neyse uzatmaya gerek yok

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Mobil (Hücresel) veriyi açınca su gibi gidiyor. Ayrıca Lumia 820 için konuşuyorum ve şarj dolum süresinde değişimler olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Hayır dolum süresi değişmemiş arkadaşlar. %0 dan %100 e dakika tutmuştum 100 dakikada dolduruyordu. Şu anda yine ölçtüm aynı..

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Heimdalll

Heimdalll

Üye
:alkis
Şu oyunlarada gelsin. Oyunlar çıkmıyor
aynen ya oyunlar görünmüyor,müzikler zaten berbat olmuş, daha iyi yapacaklarına nasıl mahvetmeyi başarıyorlar anlamıyorum tebrikler Microsoftözellikle 620 kullanan arkadaşlar sizdede arama tuşuna bastıktan sonra internet açılırken yükleniyor yazısı gelip geçmi açılıyor ???????????????????

Son düzenleme:
Krnl386

Krnl386

Üye
Bendeki sorunlarda hala devam ediyor. Uygulamalarımın bir çoğu hala güncellenmedi. Ekran,dokun ve kapasite kontrol zaten hiç yuklu değil telefonda.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
:alkis
aynen ya oyunlar görünmüyor,müzikler zaten berbat olmuş, daha iyi yapacaklarına nasıl mahvetmeyi başarıyorlar anlamıyorum tebrikler Microsoftözellikle 620 kullanan arkadaşlar sizdede arama tuşuna bastıktan sonra internet açılırken yükleniyor yazısı gelip geçmi açılıyor ???????????????????
ara tuşunu cortanaya bağladıkları için yükleniyor yazısı çıkıyor

Akhtoher

Akhtoher

Üye
2015 yılı temmuz ayına kadar lumialardan fazla bir beklentim kalmadı anca o tarihlerde hem mağaza hem yazılımsal hemde donanımsal olarak gayet başarılı olacaktır..cortanayı şimdi bize verselerdi kullanabilirdim ancak şuanda lumia kullanmak içinde bir sebeb kalmadı hep şu zaman gelecek diye kendimizi kandırdık ama olmadı ..hani rehberde 50 kişiye kadar yakın çevre istediği anda bize ulaşacak diğerleri gece ulaşamayacaktı bununda cortanayla bağlantısı varmış e buda yok 1 sene gelemeyecek...velhasıl iyice soğudum gün içerisinde 3 kez şarja takar oldum 1020 yi neyse uzatmaya gerek yok

Preview sürümünde olduğumuzu unutuyorsunuz bence beta bile sayılmaz yahu biraz insaf edin adamlara. Bu güncellemeyi vermeselerdi hazirana kadar bekleyecektik yok zamanında gelir mi gelmez mi bunları konuşuyor olacaktık bu sürümün hatalarla dolu olması kadar normal bir şey yok. Haziran'daki final sürümüne bakılır gene fikriniz değişmezse yanlış telefon seçmişim diyerek İOS yahut Android geçersiniz bu kadar basit. Preview sürümünde adamları yerden yere vurmanın hiç bir mantığı yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
22 Nisan'da ilk güncelleme gelecek.
Xbox Müzik başta olmak üzere bazı uygulamalara düzeltme ve geliştirme gelecek.

Ondan sonra da birer hafta arayla yine uygulama düzeltme ve güncellemeleri devam edecek.

PROH4CK1

PROH4CK1

Üye
Windows Phone 8.1 HTML5 desteği varmı? Varsa nereden yapılıyor?

Nokia 3310 ile gönderildi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
22 Nisan'da ilk güncelleme gelecek.
Xbox Müzik başta olmak üzere bazı uygulamalara düzeltme ve geliştirme gelecek.

Ondan sonra da birer hafta arayla yine uygulama düzeltme ve güncellemeleri devam edecek.

Birer hafta olacağına birer gün arayla olsa daha makbul olurdu :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

ErenMSC

Üye
Sabit konulardan sorularınızı sorun :no:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yapılıyor derken ?

Üst Alt