Sorun çok arkaaşlar.
Ben özellikle Telefon ile Entegre gelen Facebook'un kaldırılıp Facebook Uygulaması ile Paylaşım yapmasına sinir oldum.
Fotoğraflarda aynı şekilde paylaşılıyor Telefon gayet hızlı ve akıcı onda sıkıntı yok.
Ama Batarya olayına gelince sıkıntılı Telefonu ilk güncelledim kurdum ve yaklaşık 2 günü geçti wp 8.1 e geçeli Batarya göstergem aynen budur okadar nete giriyorum müzik falan ama bir türlü ne çıkıyor ne iniyor kapatıp açıyorum aynı.
Mixmüzik zaten wp 8 dede bir dandiklik vardı fark etmişsinizdir şarkı listesi açıkken wifi ve hücresek gösterge olduğu yer listeyi aşağıya yukarıya çektikce Lipildeme oluyor sinir bozucu mixmüzik dede o üstte bir kareli yer var orasıda sıkıntılı.
fotoğraf çekim kalitesi bariz bir şekilde düşte amber ve blackten önce daha kaliteli çekim yapıyordum şu anda gözle görüülür Ölü pixel yoğunlukları var.
oyunların uygulama listesine düşmesi zaten en ironik yeri bakalım böyle ne olacak giderek Windows phone andıroid gibi dandik bir hal almaya başladı
sa benim soruma yardım edebilirmisin dil güncellemesi ile alakalı demin güncelleştirmeyi yükleyecektim son güncellemeyi güncellenmeniz hazır diyordu bende şimdi değil dedim 5dk sonra güncellemeyi yüklemek istedim telefonunuz güncel diyor neden yükleyemedim acabaNetice de bu bir beta surum . Bazı hatalar elbet olacaktır. Bunları da düzelteceklerini resmi kaynak olan joe amca bildirdi. Pil sorunu bende de var. Arka planda uygulama açık kalıyor ve sürekli aynı değeri gösteriyor. Açık uygulamalardan kapat ve tekrar bak düzelmesi lazım
Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
Arkadaşlar şarj aşırı hızlı bitiyor ve music player çok dandik alternatif klasör klasör gösteren başka yok mu? VE hiç bir güncelleme gelmiyor bana...
920 de yapamadığınız şeyler var tabiki ancak mesela siz en çok ne yapmadıgından şikayetçisinizPaso gelişecek gelişecek diye bekliyoruz , bekleye bekleye yaşlandık , zaman en değerli şeyimizdir. Bu wp den bir halt olacağı yok kimse kendini kandırmasın.
Önceden iyi kötü internetten video izliyorduk şimdi onu bile yapamıyoruz.Ya videoyu açmıyor yada tam ekran izleyemiyoruz. Beta meta hikaye tam sürümünde bir farkının olacağını sanmıyorum elde ki malzeme budur.
Şarjı sömürmesi kısmına ise hiç girmiyorum , bu yazımı okuyan varsa ve wp telefon almayı düşünüyorsa hiç wp8.1 e güvenerek telefon almasın. Belki 8.2 de işleri rayına oturturlar oda anca 2015 de gelir.
Birkaç aya kadar l920 mi satıp yeni çıkacak olan android telefon almayı düşünüyorum.Telefon resmen kullanamadan elimde eskidi. Kıçı kırık s4 mini telefon bile benim telefondan çok daha işlevsel...
Ben şuan wp8.2 den daha çok android 4.5 i merak ediyorum.
Ben şuan wp8.2 den daha çok android 4.5 i merak ediyorum.

Eksik olan VPN için uygulamalar
VPN uygulamaları gelmeye başladı,bildiğiniz gibi Şuan sadece IKEV2 protokolü desteklenmekte bu uygulamalar vasıtası ile farklı protokol türünde ki VPN server lara da bağlanılabiliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.4 ile ART denilen bir sistemi getirtmişler , uygulamalar artık sanal makine çalışmıyor filan deniliyordu.Mağazada denediğim nexus 4 ve nexus 5 ise yağ gibi akıyordu.Çekirdek yapısı değişmediği sürece, 4.5 de gelse 5.0 da gelse Android'de kasılmalar olacaktır
Elbette tercih sizin, ancak bir süre sonra Windows Phone sistemine geri dönersiniz diye tahmin ediyorum.
Daha önce Android'e geçen üyelerimiz oldu ancak çoğu kısmı geçtiklerine pişman oldular.
Yeni alacağınız telefon şimdiden hayırlı olsun.
Mesajda "bildiğiniz gibi Şuan sadece IKEV2 protokolü desteklenmekte bu uygulamalar vasıtası ile farklı protokol türünde ki VPN server lara da bağlanılabiliyor." yazıyor.Kullanıcı adı şifre ip adresi?
Fritöz ile gönderildi.