İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
bende 97 mb

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Batarya %30 daha hızlı gidiyor. Ve çok hızlı şarj oluyor

Grotesk

Grotesk

Üye
Arkadaşlar haziran ayında gelecek 8.1 orjinal sürümünde bu hatalar olmayacaktır şu anda yüklenilen güncellemelerde sanırım telde bir sorun oluştuğunda garanti dışında,diye biliyorum.sabredin dostlar.

ON9

ON9

Üye
Pazartesi den beri on izleme sürumunu kullanıyorum. Batarya performansında aşırı derecede bir düşme söz konusu olunca gayet normal karşıladım. Fakat bugün anladım ki batarya sorununun temelinde ekranın cebimde kendiliğinden açılması yatıyor imiş. Dokunmatik hassasiyeti normalden daha fazla artmış gibi geldi bana. Sizin fikriniz nedir bu konuda?

TurboCall

TurboCall

Üye
Pazartesi den beri on izleme sürumunu kullanıyorum. Batarya performansında aşırı derecede bir düşme söz konusu olunca gayet normal karşıladım. Fakat bugün anladım ki batarya sorununun temelinde ekranın cebimde kendiliğinden açılması yatıyor imiş. Dokunmatik hassasiyeti normalden daha fazla artmış gibi geldi bana. Sizin fikriniz nedir bu konuda?
Ayarlardan dokunma ayarına gir ve güç yeri gibi biryer var dokunma hassasiyeti ordan normal yap :sirit: :sirit:

Krnl386

Krnl386

Üye
Dokunma olayı bende de var. Çok hassas. Ayrıca bir ara tepki bile vermedi ekran. Telefonum 820

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yardım etmeye çalıştım çünkü 8.1 ile sistemde herhangi bir dokunmatik ekran ile ilgili hassasiyet güncellemesi falan olmadı, yardım etmek istedim sadece.

Cortana [İngilizcede olsa] Türkçede Ne zaman aktif olacak bilgin varmı ?

dakamon

dakamon

Üye
Ben şöyle bir sıkıntıyla karşı karşıyayım uygulamalarda yazı yazarken yazı uzadıkça klavye kasmaya başlıyor yazdığım yazılar ekranda geç çıkmaya başlıyor. Sanırım iyi bir optimizasyona ihtiyaç var

Tost Makinası ile gönderildi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar ben wodafone internetim ile nete giremiyorum ayarları istediğimde gelmiyor telefonda bir kısmı açmam gerekiyormuş bi ayaraı varmış bulamıyorum bilen var mı?

ykd96

ykd96

Üye
internet explorer da ileri düzey ayarlara girince geri atıyor...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
evet beyler hanımlar :) vodafone kullanıpta mbil veride sıkıntı çeken dostlarım bu yazım sizlere Nokia Software Recovery Tool ile wp8 e geri döndüm sonra Preview for dev i yükledim 155 i yükledi sonra kapadım açtım ilk 8.1 hazırlık güncellemesini yaptı ardında kapadım açtım veee 8.1 i yükledim yine kapadı9m açtım ve tatatammmm ayarlar düzeldi uzun uğraş evet ama değer bence sistem cuk oturdu :sprbu arada yedek alırsanız 8.1 i 8'e döndürmeden önce eminim ki en son yeniden kurarken eski düzeninize dönecektir. Ben yapmadım da siz yapın dönmek isteyen olursa ;)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bayağı bir sayfa okudumda herkeste bir sürü sorun var galiba ben çok memnunum şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım hatta şarjımda daha iyi gidiyor

Lumia 925 ile gönderildi

Üst Alt