Cortana zamanla sizin kullanım alışkanlıklarınızı, neleri takip ettiğinizi, neleri beğendiğinizi, en çok neleri kullandığınızı ve ne yaptığınızı öğreniyor.

Yaptım ama başlat ekranında Bi türlü göremiyorum arama tuşuna uzun basınca gelen ekran var ama o da sadece internette arama yapıyo. Mesela en basitinden müzik çaları başlat diyorum o internetten bana şarkıcı önerisi yapıyoHerşeyi ingilizce yap.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yaptım ama başlat ekranında Bi türlü göremiyorum arama tuşuna uzun basınca gelen ekran var ama o da sadece internette arama yapıyo. Mesela en basitinden müzik çaları başlat diyorum o internetten bana şarkıcı önerisi yapıyo
Yaptım olduBölge ayarını ABD yapın ve cihazı yeniden başlatın.
Açılında dil ayarını English - United States yapın.
Aşağıya dil listesine eklenecektir. Eğer ikinci sıraya eklenmişse üzerine basılı tutarak "yukarı taşı" deyin.
Ardından telefonu tekrar yeniden başlatın.
Cortana uygulamalar menüsünde sizi bekliyor olacak.
Arama tuşuna basarak da aktif edebilirsiniz. (Varsayılan arama motorunuzu Bing yapın)
iyi deayarlar telefona girdim görüntülü aramalar var skype o seçili zaten değişmiyor altta uygulama al diyor ona tıklasam uygulama yüklü diyorbirde web den çıkınca bir bakıyorum 4,5 adet sekme açılmış nasıl oluyor ben anlamadan kapatmasımı değiştiArama ayarlarından goruntulu konuşma programını seç
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
İe açtığınızda sizde de boş ekran geliyor nu ? Sağ alttaki aramadan açtığımda google açılıyor ama ie den açtığımda hep boş sayfa açılıyor
Türksat 3A ile gönderildi.
Geri bildirimi nereye yapıyoruz ?Pil tasarrufu bolumu için de bir güncelleme şart.bu konu ile ilgili de geri bildirimlerinizi sakınmayın.
Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
Geri bildirimi nereye yapıyoruz ?
telefondan da geri bildirim kısmındanHocam nokia geri bildirimden bahsediyorsanız,o bende hata veriyor@nokia twitter hesabına ve joe amcayatelefondan da geri bildirim kısmından
Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
Diğer geri bildirimde zaten açık ve şu ana kadar 2Mb'lik veri yollamış 
o dediğin uygulamalar 8.1 ile uyumlu oldukları zaman gelirarkadaşlar bildirim ve eylem merkezine Facebook instagram fours eklenmiyor whatsapp var hatta my tom oyunu bile var bilgisi olan var mı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.