Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu
Arama ayarlarından goruntulu konuşma programını seç
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
SonyXperia
Üye
Deneyimlerime göre wifi ayarında hızlı erişim yok sürekli ayarlara atıyor. T9 gerçekten çok kotu olmuş eski performansı alamıyorum leb demeden leblebi diyordu kerata en basit hataları görmez olmuş. Hızlı ayarlarda hucresel veri için erişim yok herhalde ben bulamadım. Şimdilik bunları sezdim başka bulamadım
Deneyimlerime göre wifi ayarında hızlı erişim yok sürekli ayarlara atıyor. T9 gerçekten çok kotu olmuş eski performansı alamıyorum leb demeden leblebi diyordu kerata en basit hataları görmez olmuş. Hızlı ayarlarda hucresel veri için erişim yok herhalde ben bulamadım. Şimdilik bunları sezdim başka bulamadım
Wifi'yi açarken sorun yok da, kapatırken ayarlara gönderiyor.
Eminim önümüzdeki günlerde mantıklı bir açıklama getirir yada düzeltme yaparlar.
TurboCall
Üye
Ahanda yeni bug buldum ödül verirlermi acıba ?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
lumia6200
Üye
cogu sitedeki videolar acılıyordu dun 8.1 e guncelledim telefonu tarayıcı degişmiş eskiden film izledigim siteden film izlim dedim demez olaydım vidyolar acılmıyor kahretsin windows ilerlicegine gunden gune geriliyor şaka gibi lanet olsun şu telefonı aldıgım gune
TurboCall
Üye
sıkıntını çozucek olam bizler değiliz microsoft beğenmiyorsan kullanmıcan.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
SonyXperia
Üye
Eklemeden geçemeyeceğim tüm oyunlar uygulama menüsüne dağılmış. Çok kullanışsız olmuş. Xbox oyunlarda toparlanırken daha kullanışlıydı ve temiz goruntu sunuyordu. Bunu da bildirirseniz ms'ye memnun olurum
conquer_or
Üye
Ya arkadaşlar ben telefonda cortanayı bulamıyorum. Nasıl edinirim bu programı?
Cortana zamanla sizin kullanım alışkanlıklarınızı, neleri takip ettiğinizi, neleri beğendiğinizi, en çok neleri kullandığınızı ve ne yaptığınızı öğreniyor.