İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

berat_pitt

berat_pitt

Üye
dün yaptım güncellemeyi ama hala tık yok

efo81man

efo81man

Üye
Wp 8.1 güncelledim lumia 820 acaba plazma ya nasıl baglayabilirim kablolu veya kablosuz ve ekranımı yansıt özelligini nasıl kullanabilirim

ErenMSC

Üye
Konu açmak yerine sabit konulardan devam etseydiniz keşke :)

efo81man

efo81man

Üye
Sabit konuya da yazdım ama cevap yoktu bur dan daha iyi bilgi alacağımı düşündüm her kez gördüğü için

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sabit konuyla birleştiriyorum.
Lütfen ayrı konu açmayınız.

skynet

Üye
Öyle bir sorun yok bende :hmmm
Facebook bildirimleri falan görünüyor.
Alarm simgesi de duruyor, herhangi bir sıkıntı yok.
Hocam glance uygulaması güncelde, niye böyle yaptı ki bu ? Hayır daha önce yazı yazma menüsü vardı ama artık oda gitmiş yok :allalla:

Dementor61

Üye
Telefonu her kapadığımda erişim noktası hatası alıyorum. Mobil veri kullanılamıyor. Ayarları isteyip girebiliyorum ama kapandıktan sonra yine siliniyor.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar birde 8.1 ile uyumlu ses açma kapama Uygulaması varmı :)

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Evet şimdi bende buna benzer bir kaç uygulamayı da denedim hepsi atıyor :) Demek ki 8.1 şimdilik izin vermiyor
Aynen Neyse artık geliştiricilere daha çok izin verildi haftaya uygulamalar ve mevcut uygulamalara guncellemeler yağar beklicez :) :D :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

emir1888

Üye
Öyle bir sorun yok bende :hmmm
Facebook bildirimleri falan görünüyor.
Alarm simgesi de duruyor, herhangi bir sıkıntı yok.
bende de sıkıntı yok hiç de olmadı Allah'a şükür.ama mağazadan lumia system updater uygulamasını indirip güncellemeleri kontrol ederseniz belki çözülür.

Son düzenleme:

skynet

Üye
bende de sıkıntı yok hiç de olmadı allaha şükür.ama mağazadan lumia system updater uygulamasını indirip güncellemeleri kontrol ederseniz belki çözülür.
Denedim hocam güncel diyor tüm uygulamalar şuan güncel ama glance'de bildirimden eser yok :(

bsavr

bsavr

Üye
Her 3 4dk %1 şarj gidiyor bune ya

Nokia Lumia 925 ile gönderildi.

skynet

Üye
Nazar değmesinde benim şarjdan yana yüzüm güldü :)

serverfun912

serverfun912

Üye
Bluetooth ile veri almada çoklu onaylama yok.
Kamera çektikten sonra donuyor bazen başka uygulamalarda da donma oluyor.(Telefonda 3-4 program var hafif,oyunda yok)
Arka planı seçtikten sonra bazı kutucuklar kendi renginde kalıyor.
Kilit ekranında hareketli gif veya tema seçme falanda gelmedi. ve geriye kalanlar.

emir1888

Üye
Denedim hocam güncel diyor tüm uygulamalar şuan güncel ama glance'de bildirimden eser yok :(
orda olmalı ya.ya da kilit ekranında görünecek bildirimlere bak bakm orda da hatan olabilir

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Wp 8.1in geldiği gün telefon garantiye gitti.Böyle bir şanssızlık olabilir mi

Üst Alt