İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

karasimsek_1992

Üye
Arkadaşlar guncellemeyi yaptığımdan beri bitik durumda mağaza girilmiyor.ancak son iki saattir önceden resim bile gostermezken şimdi oyunlara bastığımda gösteriyor ama girince kapatıyor mağazayı şimdi l 920 kullanan bir arkadaşa sordum indirebiliyorum ben dedi.bu nasıl oluyor acaba?yoksa bir ben mi giremiyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu açmadan önce forumdaki konulara bir göz atsaydınız görürdünüz.
10 saattir 75 katrilyon defa söylendi.
Mağazada genel bir sorun var, size özel bir şey değil.
Yavaş yavaş düzeliyor.
Birkaç saat içinde tamamen düzelir.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall, beats ve OttomaN TigeR

karasimsek_1992

Üye
Konu açmadan önce forumdaki konulara bir göz atsaydınız görürdünüz.
10 saattir 75 katrilyon defa söylendi.
Mağazada genel bir sorun var, size özel bir şey değil.
Yavaş yavaş düzeliyor.
Birkaç saat içinde tamamen düzelir.

L 920 de girilmesi indirme yapilabilmesi benim tuhafıma gitti zaten takip ediyorum her zaman forumu detaylı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
L 920 de girilmesi indirme yapilabilmesi benim tuhafıma gitti zaten takip ediyorum her zaman forumu detaylı

Mağaza şu an stabil değil. Yeni toparlanıyor.
Bazen giriyor bazen girmiyor.
Bazen indiriyor, bazen indirmiyor.
Ancak yavaş yavaş düzelmeye başladı.
Biraz sabır.

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar Microsoft kamera ile fotograf çekip sildigim zaman kamera siyah ekranda kalıyor yana kaydırdıgımızda tekrar kamera açılıyor bilginiz olsun

isamey

Üye
Xbox eskisi gibi pasif hale çekebilirmiyiz.

alo123

Üye
Mobil veri kullanamıyorum şu telefonu aldıgım güne ve microsofta lanet ediyorum 1.5 senedir nerden bulaştık bu saçma sisteme

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mobil veri kullanamıyorum şu telefonu aldıgım güne ve microsofta lanet ediyorum 1.5 senedir nerden bulaştık bu saçma sisteme

Akıllı telefon illa ki cüzi miktarda da olsa internet gerektiriyor.
Hiç internet kullanmasın, mobil veri harcamasın diyorsanız 3310'dan bir farkı kalmaz ki?

• Beğen
Tepkiler: narnia16

alo123

Üye
Akıllı telefon illa ki cüzi miktarda da olsa internet gerektiriyor.
Hiç internet kullanmasın, mobil veri harcamasın diyorsanız 3310'dan bir farkı kalmaz ki?
Yanlış anladın hocam 8.1e güncelleyene kadar mobil veride sıkıntım yoktu çalışıyordu şuan çalışmıyor. Telefonu her başlattığımda uyarı geliyor erişim noktası ayarlarıyla ilgili sorun var diye. Operatörden ayarları istiyorum kuruyorum tekrar aynı hata meydana geliyor. Telefonu açtıgımda şebeki sinyalinin yanında H+ işareti yanıp sönüyor yanıp sönüyor sonra tamamen kayboluyor.

drangela61

drangela61

Üye
Mağaza an itibariyle tam olarak düzelmiş görünüyor bende ;)

Bize her yer TrAbZoN ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yanlış anladın hocam 8.1e güncelleyene kadar mobil veride sıkıntım yoktu çalışıyordu şuan çalışmıyor. Telefonu her başlattığımda uyarı geliyor erişim noktası ayarlarıyla ilgili sorun var diye. Operatörden ayarları istiyorum kuruyorum tekrar aynı hata meydana geliyor. Telefonu açtıgımda şebeki sinyalinin yanında H+ işareti yanıp sönüyor yanıp sönüyor sonra tamamen kayboluyor.

Hangi operatör?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
kameradaki sararma olayı var hala, ayrıca resim çekince onu sildiğiniz zaman kameraya dönüşte sorun oluyor siyah ekran kalıyor ve kamera açılmıyor, ana menuye donup tekrardan kaçta acıyorum.

The Benefit

The Benefit

Üye
Anlaşılan yükleyenler sıkıntı yaşıyor. Umarım resmi çıkınca düzelir sorunlar.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
İe'ye upload özelliği geldi ama bazı sayfalarda parametre hatası veriyor resim yüklerken

Fritöz ile gönderildi.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
son kullanıcı surumu değil sorun çıkması normal

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar bu güncellemenin beta olduğunu unutmayalım :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
The Benefit

The Benefit

Üye
Farkındayım. O sebeple yüklemedim. :) Sadece takip etmekle yetiniyorum şuan.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yukle gecsin bence getirdiklerinin yanında sorunları hiç takmıyorum şahsen, ki bence yakın bi zamanda ufak sorunlar için ekstra kuçuk bir guncelleme gelir microsofttan.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Rainesto

Üst Alt