İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
bende de sıkıntı yok hiç de olmadı allaha şükür.ama mağazadan lumia system updater uygulamasını indirip güncellemeleri kontrol ederseniz belki çözülür.

Allah A Sı Büyük Yazılır

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve dücane

skynet

Üye
orda olmalı ya.ya da kilit ekranında görünecek bildirimlere bak bakm orda da hatan olabilir

Yok hocam baya kurcaladım ama olmuyor =/
Zaten eskiden glance menüsünde yazı yazma seçeneği vardı şimdi o ortadan kayboldu :allalla:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yok hocam baya kurcaladım ama olmuyor =/
Zaten eskiden glance menüsünde yazı yazma seçeneği vardı şimdi o ortadan kayboldu :allalla:

Göz Atma uygulamasını güncellemiş miydin? Daha önce soruldu mu bilemiyorum ama

lumia6200

Üye
arkadaslar sd karttaki videoları nasıl silebilirim silinmiyorda

emir1888

Üye
bende bildirim çıkmaması değil de ( bilmiyom belki de bende de görünmüyo olabilirdi, bildirim gelmemişti hiç :D ) şu yazı yazma yeri yoktu, güncelledim girdim göz atmaya yeniden başlatma gerekli dedi, tamam dedim düzeldi

lumia6200

Üye
telefondan silme yok Telefonu 8.1 e guncelledim videoları silemiyorum

fraps34

Üye
beyler vodafonda mobil veri kullanım sorunu yaşayan varmı ?

skynet

Üye
bende bildirim çıkmaması değil de ( bilmiyom belki de bende de görünmüyo olabilirdi, bildirim gelmemişti hiç :D ) şu yazı yazma yeri yoktu, güncelledim girdim göz atmaya yeniden başlatma gerekli dedi, tamam dedim düzeldi
Ben defalarca aç kapa yaptım ama düzelmedi neyse ilerde belki kendiliğinde düzelir :)

lumia6200

Üye
arkadaslar soruma cvp verecek yoksa konu acıyorum yoksa ilgilenen kimse yokk

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şu beğenmeyenler var ya, hepiniz kendinizi kıstlamışsınız bu böyle şu şöyle microsoft böyle yaparsa ben böyle yaparım yapmazsa android yada ios. E git onları kullan kardeşim tutan mı var? Beta kelimesinin anlamını biliyormusunuz ? Telefonlara uyumlu olmayan deneme amaçlı surum. Bunuda zorla yukletmediler. AppStudio ile yuklenmeseydi haberiniz bile olmayacaktı geliştiricilere verildiğinden. Bardağın dolu tarafına bakmayıp boş yerine bakarsanız kaybedersiniz. Android ya da iOs' ilk 3senesinde nasıldı bir bakın geçmişe. O döneme göre şu anki sistem mükemmel. E mükemmel değilse gidin iPhone alın burdada boş laf yapmayın.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve lost68

fraps34

Üye
Şu beğenmeyenler var ya, hepiniz kendinizi kıstlamışsınız bu böyle şu şöyle microsoft böyle yaparsa ben böyle yaparım yapmazsa android yada ios. E git onları kullan kardeşim tutan mı var? Beta kelimesinin anlamını biliyormusunuz ? Telefonlara uyumlu olmayan deneme amaçlı surum. Bunuda zorla yukletmediler. AppStudio ile yuklenmeseydi haberiniz bile olmayacaktı geliştiricilere verildiğinden. Bardağın dolu tarafına bakmayıp boş yerine bakarsanız kaybedersiniz. Android ya da iOs' ilk 3senesinde nasıldı bir bakın geçmişe. O döneme göre şu anki sistem mükemmel. E mükemmel değilse gidin iPhone alın burdada boş laf yapmayın.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Ms son 11yıldır ( 2003) mobil işletim sistemi yapıyor . android ve ios yokken ms bu piyasadaydı. Bu kadar tecrübeli olupta bu kadar amatör iş çıkartan firma zor bulunur.

kerim5534

kerim5534

Üye
Vodafone mobil veri sorunu yaşayanlar erişim noktasını elle girsin duzeliyo şimdilik

fax ile gönderildi.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bu arada çıkması gerekiyor mu bilmiyorum ama foursquare bildirimleri action center da çıkıyor mu?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
- Öncelikle bize bu kadar hızlı ve zamanında bilgiler veren paylaşan Maxicep ailesine ve yorumlarla destek olan yardım için çırpınan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
- Burada bir ön izleme sürümünü konuşuyoruz arkadaşlar, lütfen sakin olalım. :) Bırakın final sürümü, henüz betası bile değil. Kalkmışsınız beceriksiz diyorsunuz. Adamlar size orijinal resmin sadece kaba taslak karalamasını verdi bunu bile vermeyebilirdi. Bu karalamaya orjinal resim muamelesi yapmayın.
- Benim bu arada kendi karşılaştığım ilk hata, uzundur açık olan telefonumun sim şifresi sorması. Vakit buldukça kurcalamaya devam ediyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar şarjın eski haline dönmesi için şarjın tam bitirip öle şarja takacağız dimi benim yüzde 20 şarj kaldıydı demin 10 dklığına şarja koydumda bir arkadaşımız demişki güncellemeyi yapanlar için şarjın eski haline gelmesi için şarjı tam bitirip öyle koyun demişti ben 10 dk kadar şarjta tuttumda demin şarj bitmeden şarjı bitince yeniden şarja koysam şarjı bitince eski haline dönermi batarya acaba benim bu yaptığımın bir sakıncası olurmu acaba

oguzhan.ozer

oguzhan.ozer

Üye
Arkadaşlar ben telefonu ingilizce kullanıyordum, bu şekilde güncellemeyi yaptım ama cortana gelmedi. bir arkadaşımız ingilizce dil olunca geliyor demişti. Ama yok.

Üst Alt