TurboCall
Üye
bende de sıkıntı yok hiç de olmadı allaha şükür.ama mağazadan lumia system updater uygulamasını indirip güncellemeleri kontrol ederseniz belki çözülür.
Allah A Sı Büyük Yazılır
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bende de sıkıntı yok hiç de olmadı allaha şükür.ama mağazadan lumia system updater uygulamasını indirip güncellemeleri kontrol ederseniz belki çözülür.
Allah A Sı Büyük Yazılır
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
orda olmalı ya.ya da kilit ekranında görünecek bildirimlere bak bakm orda da hatan olabilir

Yok hocam baya kurcaladım ama olmuyor =/
Zaten eskiden glance menüsünde yazı yazma seçeneği vardı şimdi o ortadan kayboldu
Evet hocam güncelledimGöz Atma uygulamasını güncellemiş miydin? Daha önce soruldu mu bilemiyorum ama

Ben defalarca aç kapa yaptım ama düzelmedi neyse ilerde belki kendiliğinde düzelirbende bildirim çıkmaması değil de ( bilmiyom belki de bende de görünmüyo olabilirdi, bildirim gelmemişti hiç) şu yazı yazma yeri yoktu, güncelledim girdim göz atmaya yeniden başlatma gerekli dedi, tamam dedim düzeldi

bende şebekeyi vermiyo, 7000e mesaj attım birazdan göndercem dedi hala yok..beyler vodafonda mobil veri kullanım sorunu yaşayan varmı ?
Ms son 11yıldır ( 2003) mobil işletim sistemi yapıyor . android ve ios yokken ms bu piyasadaydı. Bu kadar tecrübeli olupta bu kadar amatör iş çıkartan firma zor bulunur.Şu beğenmeyenler var ya, hepiniz kendinizi kıstlamışsınız bu böyle şu şöyle microsoft böyle yaparsa ben böyle yaparım yapmazsa android yada ios. E git onları kullan kardeşim tutan mı var? Beta kelimesinin anlamını biliyormusunuz ? Telefonlara uyumlu olmayan deneme amaçlı surum. Bunuda zorla yukletmediler. AppStudio ile yuklenmeseydi haberiniz bile olmayacaktı geliştiricilere verildiğinden. Bardağın dolu tarafına bakmayıp boş yerine bakarsanız kaybedersiniz. Android ya da iOs' ilk 3senesinde nasıldı bir bakın geçmişe. O döneme göre şu anki sistem mükemmel. E mükemmel değilse gidin iPhone alın burdada boş laf yapmayın.
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Konu düzenleme vardı noldu o??

Bırakın final sürümü, henüz betası bile değil. Kalkmışsınız beceriksiz diyorsunuz. Adamlar size orijinal resmin sadece kaba taslak karalamasını verdi bunu bile vermeyebilirdi. Bu karalamaya orjinal resim muamelesi yapmayın.