İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

fraps34

Üye
Benim dikkatimi çekenler..

Xbox müzik de takılmalar oluyor.
Oyunlar kısmında gezinirken ciddi kasılmalar oluyor.
Birde şarj eskisine göre daha hızlı bitiyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

habbuj

habbuj

Üye
arkadaş bu nedir ya telefonun şarjı %100dü yeniden başlattım %39a düştü bataryayla ilgili ciddi bir problem var güncellemede
:off:

m542tf

m542tf

Üye
Gece 11 de şarjdan çıkarıp işe geldim arada foruma baktım telefonu kurcaladım biraz 3g açık net açık whatsapp açık şu anda % 83

emreeozden

emreeozden

Üye
Oyunların sağ menüde gözükmesi kötü olmuş bence eskiden ne güzel topluydu xboxta

Gelecekten gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
pissed26

pissed26

Üye
kameradaki sararma olayı var hala, ayrıca resim çekince onu sildiğiniz zaman kameraya dönüşte sorun oluyor siyah ekran kalıyor ve kamera açılmıyor, ana menuye donup tekrardan kaçta acıyorum.
bende dediğin sıkıntı olmuyor kardeş silsende silmesende kamera aynı hız devam :D

• Beğen

skynet

Üye
Arkadaşlar Microsoft kamera ile fotograf çekip sildigim zaman kamera siyah ekranda kalıyor yana kaydırdıgımızda tekrar kamera açılıyor bilginiz olsun

Bende kararma falan yok

Türksat 3A ile gönderildi.

skynet

Üye
Glance'de artık bildirimler gözükmüyor sizde de aynımı ?

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
şebeke çekme var ya sol üstte onda da problem var bir anda artıp azalıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şebeke çekme var ya sol üstte onda da problem var bir anda artıp azalıyor

Avea'dan kaynaklanıyor.
3G modunda resmen göçüyor, şebeke çekmiyor, dalgalanıyor, ses gitmiyor.
O yüzden 3G gerekmediği sürece 2G'de kullan.

edta28

Üye
arkadaşlar bence windows yine eline yüzüne bulaştırdı nokia bunda pek payı yok denecek kadar az zaten nokıa diye bi markada kalmadı çok fazla hata var güncellemede en kotusu bildirim ekranı n8 de bile bundan iyiydi wifi çok saçma şeyler yapmış windows bence bunun için tanıtıma filan gerek yoktu boşuna uğraşıyoruz bence böyle salakca şeyler sadece günü kurtarır bir çok hata dolu kimse kendini kandırmasın beta filan diye böyle gider bu boşuna beklmişim bu kada r basit şeyleri yapamayan bi windows asla apple la yarışamaz androidi geçemez bu mümkün değil..

skynet

Üye
Beyler 8.1 ile uyumludur :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan, meg1ddo ve csH

cugurel

Üye
Evet dostum bende de gözükmüyor. Alarmın etkin olduğu bile görünmüyor.

Arkadaşlar bu adı üstünde beta. Sorunların ortaya çıkması için erkenden verildi geliştiricilere. Final sürümünü bekleyelim aynı problemler devam ederse o zaman başlayalım Microsofta filan sallamaya.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Evet dostum bende de gözükmüyor. Alarmın etkin olduğu bile görünmüyor.

Arkadaşlar bu adı üstünde beta. Sorunların ortaya çıkması için erkenden verildi geliştiricilere. Final sürümünü bekleyelim aynı problemler devam ederse o zaman başlayalım Microsofta filan sallamaya.

Öyle bir sorun yok bende :hmmm
Facebook bildirimleri falan görünüyor.
Alarm simgesi de duruyor, herhangi bir sıkıntı yok.

amiral_1976

amiral_1976

Üye
Glance çalışıyor arkadaşlar ayarlardan girip aktif etmeniz lazım restart ettikten sonra eski haline dönüyor ayrıca ie Explorer dehşet olmuş bilgisayarımla senk. çalışıyor hatta bilgisayarda hangi sekme varsa telefondan görebiliyorum 10 numara olmuş

enessrsy

enessrsy

Üye
Akşam yatarken %100 yapıp yattım, şu anda %66 şarjı ve neredeyse hiç kurcalamadım ne kadar gideceğine bakmak için. Güncellemeden önce aynı kullanımda %90 civarı olurdu bu saatlerde. İnşallah düzelir diye umuyorum yoksa işimiz iş bu şekilde saat daha 11 bile olmadı. Böyle giderse iki tane harici şarj almak lazım :karisti:

TurboCall

TurboCall

Üye
Akşam yatarken %100 yapıp yattım, şu anda %66 şarjı ve neredeyse hiç kurcalamadım ne kadar gideceğine bakmak için. Güncellemeden önce aynı kullanımda %90 civarı olurdu bu saatlerde. İnşallah düzelir diye umuyorum yoksa işimiz iş bu şekilde saat daha 11 bile olmadı. Böyle giderse iki tane harici şarj almak lazım :karisti:

Düzelicek Benimde Daha 1 Saat Geçmedi 100 den 82 ye düştü ilk gün kapanana kadar kullanın.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

efeler12

efeler12

Üye
abi bi bende mi hiç sıkıntı yok anlamıyorumBataryada duşme gibi görünebilir ama benim önceden %5 civarı kapanıyordu dün akşam sömürdüm şarjı kullan kullan bitmedi %1de bi yarım saat falan kullandım sonra oyunun ortasında kapandı tabiki ama bence olması gereken haline döndü ek olarak beta da şarj düşük oluyor genelde finalde baya fark edecek

berat_pitt

berat_pitt

Üye
arkadaşlar windows 8.1 i kurduktan sonra müzikçalara giremiyorum yardımcı olun :(

ErenMSC

Üye
Giriliyor, az beklersen güncellenir

Üst Alt