0MG90
Üye
525 alan satarmi daha yeni cikti dur adam bi bismillah kullansin biraz![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
525 alan satarmi daha yeni cikti dur adam bi bismillah kullansin biraz![]()
Anladim hocam cihazinizin durumu nasil benimkini resimlerden gormussunuzdur taha tamir gormedi ciziksiz faturasi falan duruyo garantisi devam ediyo full kutu icerigi varankarada değilim ama her konuda güven sağlarım size ve ankarada tanıdığım çok arkadaşımla aracıda sağlayabiliriz yani rahat ol bu konuda yeterki sen kararını ver ikimizi de işi görülmüş olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ama 2 günlükSıfırı da 500 lira zaten.![]()

Aynen bende bunlari anlayamadimSıfırı da 500 lira zaten.![]()
sifiri 499 2 gunluk diyo 500 :eek:1 tl de karin olurTamam da gider mağazadan alırım.![]()

sizin ilana bakmadım ama merak etme benim cihazda aynı şekilde hiç bir sıkıntısı yok kutusu faturası var karar verirsen özelden numaramı vereyim çağrı at konuşuruzAnladim hocam cihazinizin durumu nasil benimkini resimlerden gormussunuzdur taha tamir gormedi ciziksiz faturasi falan duruyo garantisi devam ediyo fu ll kutu icerigi var
Tamam hocam ben eve gidince bi sorayimsizin ilana bakmadım ama merak etme benim cihazda aynı şekilde hiç bir sıkıntısı yok kutusu faturası var karar verirsen özelden numaramı vereyim çağrı at konuşuruz
Almisken iyi olsun 925 olsun diyorumda yani 925 alsam bunu kardesime vercem 520ile takas edersem 520 yi kardesime vercem bem %90 925 alcam ucuz temiz 700 e falan bulursam ankaradaTamam tamam üstüme gelmeyin![]()
Telefoncuları gez fiyat sor illa ki vardır. Sen hangisine karar verdin ama?
Hocam simdi misal 925 aldigimda 8,1le neler gelicek 925 e farkli surum olcak falan deniyorduda yani iyi anlamdami kotu anlamdami birde oyun oynarim yani telefonda oyun olarak nasil muzuk kalitesi cok onemli
Kriterler muzik kulaklik oyun performansi kamera
Bu ucu onemlo benim icin
Yani 8.1 ile telefon kasarmi bu merakim hani 2.3 androide 4.2 veripte kasmasi gibi![]()
Fiyat limitim az hocam iste max 1000 tl verebilirimkamera istiyorsan kesinlikle 525 alma bence hem zaman geçir hem para biriktir yeni gelecek cihazlardan al
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Fiyat limitim az hocam iste max 1000 tl verebilirim
Beklentilerim :
On ve arka kamera iyi olmali
Muzik cok dinlerim kaliteli olmali ses(kualklik performansi)
Bide moderncombat sanandreas.falan kasmamali
Kiliksada 1099 32 lik 925 iyimi
Lumia 1320 yi incele bir istersen şu anda 999 ₺
5 mp miş ben 8 sanıyordum.kamerası iyi değil 1320nin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

5 mp miş ben 8 sanıyordum.![]()
hepsini geç preview yok 920-925-1020-1520 de var