Öneri Wp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benim sana tavsiyem wp ilk defa tanışmak açısından senin için 525 iyi olacaktır sıfırınıda alsan zararın olmaz. Daha sonrasında bütçe ne göre üzerine para koyar istediğn cihazla değiştirirsin

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
1 2 gün önce görmüştüm dikkat etmedim hiç kusura bakma yanlış alarm :/
Estagfrullah hocam ne kusuru :D bir ayda 300 biriktirebiliyorum simdi bu ay baslasam :D sifir almakmi mantikli ikinci elmi :D

Invoke

Invoke

Üye
Hiç alma boş ver. Öğrenci adamsın senin neyine 925 :zzz:

capkino06

Üye
Estagfrullah hocam ne kusuru :D bir ayda 300 biriktirebiliyorum simdi bu ay baslasam :D sifir almakmi mantikli ikinci elmi :D
Sıfır almak mantıklı bence. Ben aldığım her cihazı sıfır alırım içim rahat kafam rahat sıkıntısı olduğunda gönder garantiye baksınlar yani. :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu arada bende 520 modeli var takas duşunursen yaparız ben android ile tanışmış, sende windows phone ile tanışmış olursun buda senin için bir alternatif..

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye

Ayda 300 biriktirebiliyorsun :blink: Benden zenginsin yemin ediyom. :D

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ayda 300 biriktirebiliyorsun :blink: Benden zenginsin yemin ediyom. :D
Ahaha :D iste yol param haric ayda 400 aliyorum hafta ici 5 er gunden yesem gunde 5 lira 300 kaliyo yani daha once 270 biriktirmistim simdide olr heralde :D

capkino06

Üye
3 ay boyunca aynı fiyatta kalacakda değil yeni tanıtılan Lumia 630-635 ve 930 piyasaya çıkmış olur fiyatlarda düşüş olacaktır. :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Bence 520 ile takası düşün.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Sıfır almak mantıklı bence. Ben aldığım her cihazı sıfır alırım içim rahat kafam rahat sıkıntısı olduğunda gönder garantiye baksınlar yani. :)
niye 2. El grantisi devam eden cihazlara bakmıyorlarmı bende tam tersi her zaman güvendiğin birisi ile 2. El almak elde edeceğin kar ile hatta 2. Bir cihaz bile alınır

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bence 520 ile takası düşün.
520 dede ram 512 ya (bildigim tek sey bu :D :ehe: ) onsan pek tavsiye etmiyolar :p ankarada olsaydi bulusur incelerdik ikimizde yapardik boyle kargo falan ben netten bile spars vermiyorum 50-100 fazla olsun ankarada magazadan olsu diye :D

capkino06

Üye
niye 2. El grantisi devam eden cihazlara bakmıyorlarmı bende tam tersi her zaman güvendiğin birisi ile 2. El almak elde edeceğin kar ile hatta 2. Bir cihaz bile alınır
Benim bildiğim kadarıyla faturası başkası üzerine olunca bakmıyorlar yanlış biliyorum galiba öğrenmiş oldum teşekkür ederim. :)

0MG90

0MG90

Üye
520 dede ram 512 ya (bildigim tek sey bu :D :ehe: ) onsan pek tavsiye etmiyolar :p ankarada olsaydi bulusur incelerdik ikimizde yapardik boyle kargo falan ben netten bile spars vermiyorum 50-100 fazla olsun ankarada magazadan olsu diye :D
En iyisi 525 ile takas et kullan. O arada para biriktir. Sonra onu sat başka al. :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ankaradamisiniz hocam
ankarada değilim ama her konuda güven sağlarım size ve ankarada tanıdığım çok arkadaşımla aracıda sağlayabiliriz yani rahat ol bu konuda yeterki sen kararını ver ikimizi de işi görülmüş olur

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Benim bildiğim kadarıyla faturası başkası üzerine olunca bakmıyorlar yanlış biliyorum galiba öğrenmiş oldum teşekkür ederim. :)
en az 15 defa cihaz yolladım ve hiç birinde fatura istemediler yeterki turkiye içinde geçerli garantisi devam etsin

• Beğen
Tepkiler: capkino06

Üst Alt