Öneri Wp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Çok fark yok hacı, benim bildiğim hemen hemen aynı işlemci olarak ama 225 üst seviye bir gpu, 305 giriş seviye. Yani gpudan öne geçer 925.XDA 2 yorum okudum şimdi, biri demiş ki: 225 daha iyi, 305 sadece eski 205'in dopingli hali. :D Diğeri de 305, 320'ye yakın. Hatta daha az güç harcar, 225 daha eski demiş. Şüphede kaldım şimdi ama benim bildiğim 330>320>225>305 şeklindeydi. :D

Abi karıştırma işi :D 925 al daha iyidir

Invoke

Invoke

Üye
Ya sen sorunca şimdi benchmarklara filan bakıyordum 1320 ile 925e, adamlar nexus 5'in antutu sonucuna 26k yazmış, S4'ün bi üstünde. :zzz: Sırf bunun için yükledim antutuyu 33k aldım, az ayar yapsam 38-40k da alırım. Tabi konumuzla alakası yok. :DKardeş, zaten 1320'nin kamerası daha kötü ama 6" güzel oluyor. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yani simdi hangisi daha iyi :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kesasd

kesasd

Üye
Konu dışı olacak fakat Android OS'u kasmadan çalıştırabilecek ve sorunsuz kullanabileceğiniz bence 2 marka var. HTC ve Xiaomi. Mi3 ve One sürümlerine gözatın :evet:

Invoke

Invoke

Üye
Gayette eminim.
Nasıl bir ispat istiyorsun? Sana benim 512mb ramli 1ghz tek çekirdekli 2011 Xperianın videosunu çekip, koyayım. Bir de faturanın kesim tarihinin fotoğrafını atayım. 2 yıllık olduğunu da ispatlayayım. :ah

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Gayette eminim.
Nasıl bir ispat istiyorsun? Sana benim 512mb ramli 1ghz tek çekirdekli 2011 Xperianın videosunu çekip, koyayım. Bir de faturanın kesim tarihinin fotoğrafını atayım. 2 yıllık olduğunu da ispatlayayım. :ah
Rom? Kullanarak mi stock mu?

Invoke

Invoke

Üye
Konu dışı olacak fakat Android OS'u kasmadan çalıştırabilecek ve sorunsuz kullanabileceğiniz bence 2 marka var. HTC ve Xiaomi. Mi3 ve One sürümlerine gözatın :evet:

Nexuslar da var. Sony arayüzü de gayet hafif denebilir. Stock android kadar olmasa da HTC'den farksız değil.

Kajmer-aN

Kajmer-aN

Üye
Htc gerçekten başarılı :)

Invoke

Invoke

Üye
Rom? Kullanarak mi stock mu?

Tabiki custom rom yüklü. Google kitkatı duyurmuş, Sony'nin verdiği ıcs'yi mi kullanalım? Android 4.4.2 yüklü kaç aydır. Gerçi stockta da sorun yok ama eski sürüm daha ağır daha eksik.

Neyse konuyu fazla dağıtmayalım, çok konuştuk zaten çok yerde de konuştuk. Sadece seninle 5-6 kere konuşmuşuzdur.

• Beğen

capkino06

Üye
Yani simdi hangisi daha iyi :D
Ben senin yerinde olsam Lumia 925 alırdım cihazın keyfini çıkarırdım. ;) İstediğin videoya bak istediğin yerde araştır hatta git Ankamall e eline al cihazı incele gram kasma takılma yok yağ gibi akıyor. Sistemin eksiklikleri vardı 8.1 ile bir çok eksiği kapatılıyor. 8.1 inde videolarına bak gram kasma yok. Bende Lumia 520 alırken Android mi alıyım Windows Phone mi dedim araştırdım ettim 600 ₺ ya Lumia 520 aldım hiçte pişman değilim. Mayısta bilemedin ağustosda askere gidiyorum geldiğimde üst seviye bir Windows Phone cihaz almayı düşünüyorum zaten askere gidene kadar idare etmek hemde Windows Phone sistemi tanımak amaçlı giriş seviyesi bir cihaz aldım sistemide çok beğendim. Almadan önce netten araştırdım gittim avmde elime aldım inceledim verdiğim parayı hak etmeyecek kadar kötü bir cihaz olmadığını düşünerek aldım. Ben cihazı aldığımda amber yüklüydü yanlış hatırlamıyorsam 8.1 den tek bir haber yoktu şimdi gelecek özellikleride biliyorum sistemin sonraki güncellemelerdede aynı şekilde gelişeceğini biliyorum hiç pişman değilim iyi ki almışım yani. Karar senin dediğim gibi ankamall e antarese hangisi yakınsa git eline al incele 8.1 in sızıntıları videolarıda var nette onlarada bak gelecek özellikler androidde olan özellikler sistemler eşitleniyor yani bir sonraki güncellemedede farklı artıları olacağına inanıyorum. Ben 600 ₺ lık androidlerede baktım içime sinmedi verdiğim parayı hak etmez dedim tercihimi Windows Phoneden yana kullandım.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Tabiki custom rom yüklü. Google kitkatı duyurmuş, Sony'nin verdiği ıcs'yi mi kullanalım? Android 4.4.2 yüklü kaç aydır. Gerçi stockta da sorun yok ama eski sürüm daha ağır daha eksik.

Neyse konuyu fazla dağıtmayalım, çok konuştuk zaten çok yerde de konuştuk. Sadece seninle 5-6 kere konuşmuşuzdur.
Eyvallah

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp sms mms intertte gezinme youtube on arka kamera ve gta fifa falan bunlar onemli hangisi daha iyi karsilar ekran buyuklugu beni cezbetmiyor hatta. Kotu bence

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam islemci gpu falan hangisi daha iyihangisi daha cok guncelleme alir 1320 nin on kamerasi cokmu kotu hangisi daha guzel saglam duruyo

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bu performans testleri falan nasil

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
925 abicim Arada Fiyat Farkı Var. Tabi 925 ucuzladı ilk çıkış fiyatlarına bak hangisinin üstün oldugunu anlarsın zaten :D
:D ustad soyledigin mantiklida hani cikis tarihleride farkli ya ondan soruyorum 925 varken adreno 330 s800 yoktu mesela

Üst Alt