Öneri Wp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Taksitsiz aliyoruz biz bunu gordum

Ama magazadan almak istiyorum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nasildir kliksa hic denemedim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Yani, androidde yapamayıp wpde yapabildiğimiz bir olay yok, benim bildiğim.

Hacı, wp kötü sistem değil. Bak 1320 aldık ya bence güzel cihaz. Zaten babama kalsa gidip Galaxy Mega filan alacaktı, Allah'tan telefondan anlıyorum, engel oldum. :D Kaç ay bekledik 1320'yi. :D Memnunuz. Kullanıyorum yani ben de arada, hoş cihaz. Farklı. Millet android forumunda "kutulardan oluşuyor" gibisinden eziklemeye çalışsa da kutular hoş bence. :ehe Androidden eksik yanı da yok, yani 8.1 ile kalmayacak gibi duruyor. Zaten giriş seviye alacaksan yani 500-600 lira civarı hiç android alma 1300'e kadar çıkabilirsen Nexus 5 öneririm, onun altında wp alınabilir, bence. Pişman olur musun ? Kimse garanti veremez, sana bağlı. :DHa şunu da ekleyeyim. Nexus 5/925 olarak bakarsak, Kamera kalitesi 925, Malzeme kalitesi 925, Ses kalitesi (pek dinlemedim ama netten bildiğim kadarıyla) 925. Oyun/Performans vs tabiki Nexus 5 daha iyi bir donanıma sahip, hem android, hem stabil, hem de desteği var. :D :D
Kardesim emin olunmuyor androidlerden s5 bile kasiyor daha ne olsun

capkino06

Üye
:D hepsini geç preview yok 920-925-1020-1520 de var

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
5 mp olduğu için yoktur. Nokia işlemciyi ram i koyuyor bu kezde kameradan kısıyor anlamadım illa bir şeyden kırpıyor adamlar. :)Ağustosdan bu yana Lumia 520 kullanıyorum Six-Guns oyununda kastı oda çok hafif anlık takılmalar ki donanıma bakarak çok iyi oynatıyor yani. Üst düzey cihazlarda Windows Phone cihazların ne kadar verimli olduğunu tahmin edebiliyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Prewiev ne hocam :D yabi simdi 1320 925 ten iyi performansmi veriyor

Rainesto

Rainesto

Üye
Prewiev ne hocam :D yabi simdi 1320 925 ten iyi performansmi veriyor

Çok daha kaliteli fotoğraflar çekiyor düz kameralara göre 925 kamerası daha iyi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Performans olarak 1320 mi 925 mi

capkino06

Üye
Lumia 1320 nin ekranı büyük ve işlemcisi 1.7 benim hatırladığım kadarıyla ekran büyük olduğu için bataryada bir nebze büyüktür.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi 925 nekadar guncelleme alir daha :D ben alana kadar 2-3 ay gexer alica bi koseye atilmasinda :D

Microsoft. Android gibi yapmak istemiyor telefon ayrımı yapmıyorlar özelliklede 925'in destegi kesilmez ama Nexus 5'in destegi kesilme durumu 2-3 yıl sonra çıkar ama 925'te öyle bir durum olmaz. Telefonun Duruşu Yeter :D
5 mp olduğu için yoktur. Nokia işlemciyi ram i koyuyor bu kezde kameradan kısıyor anlamadım illa bir şeyden kırpıyor adamlar. :)Ağustosdan bu yana Lumia 520 kullanıyorum Six-Guns oyununda kastı oda çok hafif anlık takılmalar ki donanıma bakarak çok iyi oynatıyor yani. Üst düzey cihazlarda Windows Phone cihazların ne kadar verimli olduğunu tahmin edebiliyorum. :)

625 Kullanıyorum Alalı 5 ay oldu aldıgımdan beri Donmadı.:cool

• Beğen
Tepkiler: capkino06
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İslemci gpu falan !

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
225 eski degilmi baya ya :D ben oyle biliyodum

Invoke

Invoke

Üye
İslemcisi falan o zaman 1320 den performans olarak dahami iyi

Çok fark yok hacı, benim bildiğim hemen hemen aynı işlemci olarak ama 225 üst seviye bir gpu, 305 giriş seviye. Yani gpudan öne geçer 925.XDA 2 yorum okudum şimdi, biri demiş ki: 225 daha iyi, 305 sadece eski 205'in dopingli hali. :D Diğeri de 305, 320'ye yakın. Hatta daha az güç harcar, 225 daha eski demiş. Şüphede kaldım şimdi ama benim bildiğim 330>320>225>305 şeklindeydi. :D

Üst Alt